Cosmote TV GO

2 λεπτά είναι και από τη σελίδα παιδιά έτσι το είχα κάνει σε 5 λεπτά. Τώρα κάποιο θέμα θα υπήρχε για να έβγαζε λάθη στον φίλο.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν δοκίμασα στο tablet , άνοιξα την εφαρμογή ,μπήκα , δοκίμασα σε μερικά κανάλια .
Βλέπω ότι η εικόνα είναι πολύ θολή , κάποιες στιγμές καθαρίζει εντελώς .
Τα κανάλια που κοίταξα είναι hd , έχει να κάνει με την κίνηση , είναι κάτι άλλο ;

Στο pc έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή , δεν μου την ανοίγει όμως να βάλω τους κωδικούς .

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Λοιπόν δοκίμασα στο tablet , άνοιξα την εφαρμογή ,μπήκα , δοκίμασα σε μερικά κανάλια .
Βλέπω ότι η εικόνα είναι πολύ θολή , κάποιες στιγμές καθαρίζει εντελώς .
Τα κανάλια που κοίταξα είναι hd , έχει να κάνει με την κίνηση , είναι κάτι άλλο ;

Στο pc έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή , δεν μου την ανοίγει όμως να βάλω τους κωδικούς .
Έχει επιλογή σε τι ανάλυση θέλεις,πάντα είναι στο αυτόματο!!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Έχει επιλογή σε τι ανάλυση θέλεις,πάντα είναι στο αυτόματο!!

Το έβαλα στο 720p και δεν μου το ξαναέκανε , από ότι κατάλαβα στο αυτόματο ρίχνει την ανάλυση όταν έχει κίνηση .
Ευχαριστώ !

Κάτι άλλο , έχει δοκιμάσει κάποιος με usb στικάκι μόντεμ που παίρνει sim σε laptop ;
Υπάρχουν από ότι βρήκα και laptop που παίρνουν sim , η υποδοχή ´φαίνεται αν βγάλεις την μπαταρία .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Το έβαλα στο 720p και δεν μου το ξαναέκανε , από ότι κατάλαβα στο αυτόματο ρίχνει την ανάλυση όταν έχει κίνηση .
Ευχαριστώ !

Κάτι άλλο , έχει δοκιμάσει κάποιος με usb στικάκι μόντεμ που παίρνει sim σε laptop ;
Υπάρχουν από ότι βρήκα και laptop που παίρνουν sim , η υποδοχή ´φαίνεται αν βγάλεις την μπαταρία .
Φίλε αν παίξεις με τα δεδομένα στην 1η συσκευή που έχεις την σιμ, για 48 ώρες μπορείς να δεις από οποιοδήποτε wifi με το λάπτοπ ή όποια άλλη έχεις για 2η συσκευή χωρίς να χρειάζεται σιμ!!!

Φίλε αν παίξεις με τα δεδομένα στην 1η συσκευή που έχεις την σιμ, για 48 ώρες μπορείς να δεις από οποιοδήποτε wifi με το λάπτοπ ή όποια άλλη έχεις για 2η συσκευή χωρίς να χρειάζεται σιμ!!!

Αν κατάλαβα καλά στο tablet αν έχεις τη sim και παίξεις με αυτήν 2 μέρες ,παίζει συνέχεια .
Στο laptop δεν κατάλαβα , αν είσαι σε ξένο δίκτυο συνεχίζει και παίζει ;

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Αν κατάλαβα καλά στο tablet αν έχεις τη sim και παίξεις με αυτήν 2 μέρες ,παίζει συνέχεια .
Στο laptop δεν κατάλαβα , αν είσαι σε ξένο δίκτυο συνεχίζει και παίζει ;
Στην συσκευή με την δηλωμένη σιμ παίζεις για 2 με 3 δεύτερα με data , και μετά για 48 ώρες μπορείς να δεις από οποιοδήποτε wifi !!

Εννοείται κλείνεις τα data.Με συμβόλαιο είσαι ή καρτοκινητό?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Στην συσκευή με την δηλωμένη σιμ παίζεις για 2 με 3 δεύτερα με data , και μετά για 48 ώρες μπορείς να δεις από οποιοδήποτε wifi !!
Είχα καταλάβει ότι αυτό δεν γίνεται .Μετά τις 48 ώρες πρέπει να παίξεις λίγο με data κ.ο.κ ;

Εννοείται κλείνεις τα data.Με συμβόλαιο είσαι ή καρτοκινητό?
Καρτοσυμβόλαιο έχω .

Και αναγνωρίζει στο λαπτοπ το πρώτο που έκανες εγκατάσταση και παίζει και στα άλλα δίκτυα ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Είχα καταλάβει ότι αυτό δεν γίνεται .Μετά τις 48 ώρες πρέπει να παίξεις λίγο με data κ.ο.κ

Καρτοσυμβόλαιο έχω .

Και αναγνωρίζει στο λαπτοπ το πρώτο που έκανες εγκατάσταση και παίζει και στα άλλα δίκτυα ;
Και οι 2 συσκευές παίζουν σε οποιοδήποτε δίκτυο. Έχεις πακέτο data ή πρέπει ν'αγοραζεις κάθε μήνα ,γιατί στους όρους γράφει τι πακέτο πρέπει να έχεις,διάβασε τους όρους για να είσαι σίγουρος.

Και εγώ Win10 έχω , μου βγάζει το μήνυμα "getweb browser 2 failed" και δεν ανοίγει .
Διάβασα σε παλιότερο ποστ σε αυτό το νήμα ότι αν το κάνεις απργκατάσταση και ξανά εγκατάσταση λύνεται .
Το έκανα πάλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα .

Δεν μπόρεσα να το κάνει να δουλέψει στο pc , ότι και να έκανα , μου βγάζει το μήνυμα "getweb browser 2 failed".
Από ότι βλέπω όσοι είχαν το ίδιο πρόβλημα είχαν Win10.
Δούλεψε σε κανένα με Win10 ;

Δοκίμασε με τον edge, με ποιον browser δοκίμασες?