Cosmote TV GO

αυτη η διαδικασια να δηλωσεις κινητο που ειναι κοσμοτε,να ενεργοποιησεις δεδομενα και να παιξεις με αυτα για να δεις μετα αν θες σε pc για κατοχους cosmote tv χωρις dp cosmote δεν ειναι κ η καλυτερη.υπαρχει αραγε προοπτικη να το ανοιξουν χωρις ολα αυτα?η αν οχι θα ηταν πιο ευκολο να πληρωνες μεσω του λογαριασμου ενα ποσο και να εχεις το go παντου χωρις αυτους τους περιορισμους,ετσι κ αλλιως κ τωρα πληρωνεις για τα δεδομενα

Αυτο πως το ενεργοποιω??
Εχω whatsup και την καρτα σιμ στην θεση 2 και δεν την αναγνωριζει το κινητο.
Αυτο το πακετο κανει και για ιντερνετ η μονο για θεαση μεσω cosmote tv go?

Πακέτο για COSMOTE TV GO
Δες την υπηρεσία COSMOTE TV GO από το δίκτυο της COSMOTE, με το πακέτο για “COSMOTE TV GO”!

Τώρα μπορείς να δεις επιλεγμένα κανάλια της COSMOTE TV στο κινητό ή στο tablet σου, χρησιμοποιώντας το δίκτυο 3G/ 4G της COSMOTE!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις COSMΟΤΕ TV και να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO και το “πακέτο για COSMOTE TV GO”.

Το νέο πακέτο προσφέρει 5GB για streaming στα κανάλια της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, μόνο με 7 , αντί των 15 της κανονικής του τιμής.

αυτη η διαδικασια να δηλωσεις κινητο που ειναι κοσμοτε,να ενεργοποιησεις δεδομενα και να παιξεις με αυτα για να δεις μετα αν θες σε pc για κατοχους cosmote tv χωρις dp cosmote δεν ειναι κ η καλυτερη.υπαρχει αραγε προοπτικη να το ανοιξουν χωρις ολα αυτα?η αν οχι θα ηταν πιο ευκολο να πληρωνες μεσω του λογαριασμου ενα ποσο και να εχεις το go παντου χωρις αυτους τους περιορισμους,ετσι κ αλλιως κ τωρα πληρωνεις για τα δεδομενα

Δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει για τωρα.

Δεν θα το απεκλεια ομως αν ψηφιστει το νομοσχεδιο της ΕΕ για τις υπηρεσιες streaming το 2018.
https://techblog.gr/mobile/eu-removes-geo-blocking-in-online-streaming-services-2762/

Ανοιξε το cosmote go και για αλλους συνδρομητες κινητης; Εχω vodafone και μου λεει να πληρωσω για να δω. Πρωτη φορα αυτο, μεχρι τωρα δεν μου λειτουργουσε με κινητο vodafone...

Μπορούμε να δηλώσουμε τηλ τρίτου ή πρέπει να είναι αποκλειστικά στο όνομά μας;

Εγώ πήρα το πακέτο με τα 7 ευρώ σε ένα whats'up που έχω και το έκανα hotspot στο mac και στο iphone που έχω vodafone. Δούλεψε για λίγο με τα data του whats'up και τώρα παίζει μια χαρά στο wifi.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να το ανοίξουν όμως.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εγώ πήρα το πακέτο με τα 7 ευρώ σε ένα whats'up που έχω και το έκανα hotspot στο mac και στο iphone που έχω vodafone. Δούλεψε για λίγο με τα data του whats'up και τώρα παίζει μια χαρά στο wifi.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να το ανοίξουν όμως.
Στο όνομά σου είναι το what's up ; το έχεις δηλώσει; αν δεν είναι στο όνομά μας δουλεύει;

Στο όνομα μου. Γι αυτή τη δουλειά το πήρα. Δε χρησιμοποιώ cosmote κινητό γενικώς. Πρέπει να το δηλώσεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι το γνωστό τρικ με tethering :)

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

7ευρω για το πακετο για να βλεπεις το go Και 6 ευρω η χρεωση για το multiview.βρειτε το λαθος.με το θεμα του go ειμαι πολυ εκνευρισμενος με τον οτε.που ειδαμε αλλου να προυποθετει υπηρεσια να εισαι και συνδρομητης στην κινητη (καρτα η συμβολαιο) να πληρωνεις κιολας για να βλεπεις cosmote tv go που ειναι η αμμεση υπηρεσια του cosmote tv Που εισαι συνδρομητης.

7ευρω για το πακετο για να βλεπεις το go Και 6 ευρω η χρεωση για το multiview.βρειτε το λαθος.με το θεμα του go ειμαι πολυ εκνευρισμενος με τον οτε.που ειδαμε αλλου να προυποθετει υπηρεσια να εισαι και συνδρομητης στην κινητη (καρτα η συμβολαιο) να πληρωνεις κιολας για να βλεπεις cosmote tv go που ειναι η αμμεση υπηρεσια του cosmote tv Που εισαι συνδρομητης.
Το κάνει για να προσελκύσει περισσότεροι πελάτες στο 4play ,δηλ θέλει συνδρομητές, αλλιώς έξτρα χρέωση για πακέτα data στα καρτοκινητά! !!

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κάνει για να προσελκύσει περισσότεροι πελάτες στο 4play ,δηλ θέλει συνδρομητές, αλλιώς έξτρα χρέωση για πακέτα data στα καρτοκινητά! !!

Στα συμβόλαια με πακέτα data άνω των 500mb δεν χρεώνει και δεν χρειάζεται καμία αγορά πακέτου data αν δεν κάνω λάθος! !!

οπως κ να χει σε περιοριζει.ειναι πακετο μιας βασικης υπηρεσιας που εισαι συνδρομητης.κ δωρεαν να ειναι για αυτους που λες παλι σε δεσμευει να βλεπεις μεσα απο cosmote κινητη

Δεν είπα ότι είναι σωστή η εν λόγω κίνηση της εταιρείας απλώς έχει κάποιους στόχους και πρέπει με τέτοιου είδους λύσης να τους πιάσει (συνδρομές,πώληση πακέτων data κτλ κτλ) Τώρα όσο αφορά το δωρεάν άστο θα ξεφύγουμε !!! :) :)

προφανως και εχει τους σκοπους που λες αλλα δεν κερδιζεις ετσι παντα.επρεπε να το εχει ανοιχτο απο οπου γουσταρε ο καθενας μας να εμπαινε .δεν βρισκεις ευκολα εταιριες να δινουν κατι με τοσους περιορισμους κ τοσες ταχυτητες στις προσβασεις,δωρεαν με οτε dp (μονο μεσα στο σπιτι σε λαπτοπ) δωρεαν με καποια πακετα mb,με πληρωμη πακετου σε cosmokarta..χαμος με λιγα λογια.απλα δεν το χωραει το μυαλο μου αυτο που κανει γιατι διαχωριζει τους συνδρομητες ετσι.ειπα κ σε αλλο μηνυμα μου οτι εγω θα προτιμουσα, αφου ετσι κ αλλιως θελουν να παιρνουν λεφτα απο την υπηρεσια να πληρωνα ενα 3ευρω κ να το χα διαθεσιμο οπου θελω στην σκετη συνδρομη του cosmote tv Που εχω.

Ε το 3 το έκανε 6 ή 7 χα χα !! :) :)

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι έπαθε το go; τι monitor βγάζει; να μυρίσω τα ρούχα μου τι είναι αυτό; όχι ότι με χαλάει το bt sport, αλλά να πληρώνουμε cosmote και να μην μπορούμε να δούμε λίγο κάπως δεν είναι; έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και πάλι τα ίδια, restart δεν κάνω τέτοια ώρα, τέτοια λόγια..

Από ότι κατάλαβα το cosmoteTVgo έχει βγει και σε πακέτα για μη συνδρομητές δορυφορικου CosmoteTV; (fullpack 18E, sportspack 15E, cinema 10E ) περισσότερα εδώ : https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote_tv_go.html

επίσης εδω : https://www.cosmote.gr/pdf/oroi-cosmotetv-go.pdf σαν συνδρομητές κινητής δέχεται και την καρτοκινητή, μάλιστα λέει και τα πακέτα whatsup που το ενεργοποιούν. Λέτε να είναι έτσι και να μπορούν να τα πάρουν μη συνδρομητές συμβολαίου;