Cosmote TV GO

παιδια σε mac πως μπορω να δω απο μη δηλωμενο wifi?
αν κανω tether απο το ipad που το εχω δηλωμενο, θα πρεπει να δω ολο τον αγωνα απο τα data του ipad? η αρκει για το login και μετα μπορω να συνδεθω στο αλλο wifi?

Παίξε πρώτα με data από την δηλωμένη συσκευή για 3 η 4 δεύτερα ένα κανάλι από το app και κλείστο, και για 48 ώρες μπορείς να δεις από οποιοδήποτε wifi σε όποια (Μία) από τις 2 συσκευές έχεις δηλωμένα

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίξε πρώτα με data από την δηλωμένη συσκευή για 3 η 4 δεύτερα ένα κανάλι από το app και κλείστο, και για 48 ώρες μπορείς να δεις από οποιοδήποτε wifi σε όποια (Μία) από τις 2 συσκευές έχεις δηλωμένα

εννοεις απο το mac 3-4 δευτερα ε?

εκεί που έχεις την δηλωμένη σιμ

Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή μπερδεύτηκα. Μπορεί να παίξει σε wifi άσχετο με sim κάρτα cosmote χωρίς data? Με SMS? Ή δεν διάβασα καλά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και πακέτο δεδομένων ενεργά άνω των 500mb είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητό!!

Θέλω σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στο εξής: Το COSMOTE tv go γινεται να παίζει με σύνδεση Ίντερνετ στην forthnet?

Πακέτο data άνω των 500mb ή κόστους άνω των 5ευρω?(εγώ το 2ο θυμάμαι ότι ίσχυε)...

Καρτοκινητό cosmote frog 4gb 4.44 αγορά και παίζει κανονικά!!! Συμβόλαιο cosmote φίλου 300mb στο πακέτο δεν παίζει.

Τελικά παιζει σε υπολογιστη γιατί εχθες σε διαφήμιση του ΟΤΕ έλεγε μονο γιαlaptoop κσι tablet...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να μην παρεξηγηθώ δεν παίζει η 2η συσκευή χωρίς σιμ ή από τα λίγα data,η πρωτεύουσα συσκευή παίζει όπως έγραψε ο φίλος king2009

παιζει απο mac σε εξωτερικη οθονη! πως εγινε αυτο? παντα ετσι ηταν η το ειχα μπερδεψει με το novago?

Παιδιά μια ερώτηση έχω εναν υπολογιστή που δεν έχει wifi αν βάλω ένα στικακι usb θα μπορεί να μετατραπεί σε ασύρματη σύνδεση για να μπορω να βλέπω go απο το wifi, αφού φυσικά πρωτα θα έχω συνδεθεί με το κινητό που έχω δηλώσει? Σας ευχαριστώ

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι οι υπολογιστές όταν συνδέσεις wifi usb stick μπορουν να συνδεθούν στο δίκτυο μέσω wifi (στους drivers προσοχή σε περίπτωση που δεν το αναγνωρίζει κατευθείαν)

Πως μπορώ να δω πότε λήγει μήνας να αλλαξω συσκευή?

Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης το μήνυμα ότι είναι ροοτ η συσκευη το βγαζει όταν το τρέξεις το application ή όταν κάνεις login και πας να δεις?

Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω κανα χρονο να δουλεψω το go, ποιο πακετο πρεπει να βαλουμε για να μπουμε απο αλλο wifi?
Αυτο που δινει 600mb με 6 ? Εχω whats up.

Εχω κανα χρονο να δουλεψω το go, ποιο πακετο πρεπει να βαλουμε για να μπουμε απο αλλο wifi?
Αυτο που δινει 600mb με 6 ? Εχω whats up.
Με το Πακέτο COSMOTE TV GO 5GB έχεις 5GB μόνο με 7 , για να βλέπεις COSMOTE TV GO όπου και αν βρίσκεσαι, με το αξεπέραστο δίκτυο 3G/4G της COSMOTE. Επιπλέον, αν έχεις ενεργή την υπηρεσία COSMOTE My Internet μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις COSMOTE TV GO και μετά την κατανάλωση των ΜΒ του 5GB πακέτου, χρησιμοποιώντας τα ΜΒ που τυχόν διαθέτεις, είτε στο πρόγραμμά σου, είτε από άλλα πρόσθετα Πακέτα.

Υπενθυμίζουμε ότι για να βλέπεις COSMOTE TV GO, προϋπόθεση είναι να έχεις δηλώσει στο ΜΥ COSMOTE Σταθερή, έναν αριθμό COSMOTE Mobile. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ

Καλησπερα. Προσπαθω να δω τον αγωνα της Εθνικης με το Βελγιο με το COSMOTE TV GO ειμαι στο σπιτι σε δικτυο ΟΤΕ και μου βγαζει μηνυμα Το τρεχον προγραμμα δεν ειναι διαθεσιμο μεσω της υπηρεσιας COSMOTE TV GO. Εχω το φουλ πακετο ote tv . Στην τηλεοραση βλεπουν OTECINEMA1 μηπως ειναι οπως το NOVA GO που δεν μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα σε τηλεοραση και σε αλλη συσκευη? Θα εχουμε και το ιδιο προβλημα σε λιγες μερες με τα Ευρωπαικα ματς Ολυμπιακου-Αεκ απο τα otespor? Αν γνωριζει καποιος ας γραψει. Ευχαριστω πολυ. Καλο βραδυ!!!

Γιατί το βλέπεις από το σκαϊ και όχι από το sport1!!!

Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα. Προσπαθω να δω τον αγωνα της Εθνικης με το Βελγιο με το COSMOTE TV GO ειμαι στο σπιτι σε δικτυο ΟΤΕ και μου βγαζει μηνυμα Το τρεχον προγραμμα δεν ειναι διαθεσιμο μεσω της υπηρεσιας COSMOTE TV GO. Εχω το φουλ πακετο ote tv . Στην τηλεοραση βλεπουν OTECINEMA1 μηπως ειναι οπως το NOVA GO που δεν μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα σε τηλεοραση και σε αλλη συσκευη? Θα εχουμε και το ιδιο προβλημα σε λιγες μερες με τα Ευρωπαικα ματς Ολυμπιακου-Αεκ απο τα otespor? Αν γνωριζει καποιος ας γραψει. Ευχαριστω πολυ. Καλο βραδυ!!!
Παίζει κανονικά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk