Παίξε πρώτα με data από την δηλωμένη συσκευή για 3 η 4 δεύτερα ένα κανάλι από το app και κλείστο, και για 48 ώρες μπορείς να δεις από οποιοδήποτε wifi σε όποια (Μία) από τις 2 συσκευές έχεις δηλωμένα
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πακέτο δεδομένων ενεργά άνω των 500mb είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητό!!
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στο εξής: Το COSMOTE tv go γινεται να παίζει με σύνδεση Ίντερνετ στην forthnet?
Με το Πακέτο COSMOTE TV GO 5GB έχεις 5GB μόνο με 7 , για να βλέπεις COSMOTE TV GO όπου και αν βρίσκεσαι, με το αξεπέραστο δίκτυο 3G/4G της COSMOTE. Επιπλέον, αν έχεις ενεργή την υπηρεσία COSMOTE My Internet μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις COSMOTE TV GO και μετά την κατανάλωση των ΜΒ του 5GB πακέτου, χρησιμοποιώντας τα ΜΒ που τυχόν διαθέτεις, είτε στο πρόγραμμά σου, είτε από άλλα πρόσθετα Πακέτα.Εχω κανα χρονο να δουλεψω το go, ποιο πακετο πρεπει να βαλουμε για να μπουμε απο αλλο wifi?
Αυτο που δινει 600mb με 6 ? Εχω whats up.
Παίζει κανονικά...Καλησπερα. Προσπαθω να δω τον αγωνα της Εθνικης με το Βελγιο με το COSMOTE TV GO ειμαι στο σπιτι σε δικτυο ΟΤΕ και μου βγαζει μηνυμα Το τρεχον προγραμμα δεν ειναι διαθεσιμο μεσω της υπηρεσιας COSMOTE TV GO. Εχω το φουλ πακετο ote tv . Στην τηλεοραση βλεπουν OTECINEMA1 μηπως ειναι οπως το NOVA GO που δεν μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα σε τηλεοραση και σε αλλη συσκευη? Θα εχουμε και το ιδιο προβλημα σε λιγες μερες με τα Ευρωπαικα ματς Ολυμπιακου-Αεκ απο τα otespor? Αν γνωριζει καποιος ας γραψει. Ευχαριστω πολυ. Καλο βραδυ!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.