Cosmote TV GO

Θέλω να πάρω μια συσκευή,κινητό ή tablet κατά προτίμηση,λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ίσως μικρότερου μπάτζετ για θέαση cosmote tv go με καρτοκινητό.
Είμαι όλη μέρα εκτός σπιτιού,η βασική μου σύνδεση είναι εταιρικό vodafone και έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο wifi hot spot πάλι της vodafone με 30gb.Μέχρι πριν το καλοκαίρι είχα δίκαρτο κινητό και δεν είχα θέμα,τώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει,ούτε να χρησιμοποιήσω την δηλωμένη κάρτα στο βασικό μου τηλέφωνο.
Υπάρχει tablet που να μπορεί να στείλει sms? Αν κατάλαβα καλά χρειάζεται αυτή η δυνατότητα για την θέαση στην περίπτωση μου,υπάρχει άλλη λύση;

Για να δεις μέσω wifi (με αποστολή sms) θα πρέπει να υπάρχει και ενεργοποιημένο πακέτο data που υποστηρίζει cosmote tv go στον δηλωμένο αριθμό cosmote;

Δοκιμασε κανεις με το ios11 σε ipad,αν ειναι οκ το Cosmote tv go,γιατι ειχε αναφερθει στις beta του ios 11,οτι δεν ετρεχε

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Off-topic alert:

Γενικά, αποφύγετε την αναβαθμιση σε ios11 προς το παρόν, οχι τόσο για τις εφαρμογες GO, όσο και επειδη εμφανιζουν θέματα, όπως συζητείται εδω.

Βέβαια και υπάρχει tablet, εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το samsung note Στέλνω τοsms βλέπω για λίγο με τα δεδομένα μετά στοwifi και τέλος από τοpc στο δίκτυο που είναι το wifi (wind), μέσο σταθερού αυτή τη φορά, γιατί το pc δεν έχειwifi

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα στην παρεα σας. Εχω παρει και εγω τους κωδικους στο κινητο μου anroid xiaomi redmi note 4 και λειτουργουν μια χαρα. το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω να κανω screen mirror την οθονη του κινητου στην lg smart tv μου, ενω ολα τα δειχνει κανονικα δηλαδη streamαρω kodi κανονικα και ολα μια χαρα, στην εφαρμογη ote tv go μου στελνει μονο τον ηχο και η οθονη ειναι μαυρη ενω στο κινητο δειχνει κανονικα. (Σε κινητο sony xperia σε ιδια τηλεοραση σε αλλα σπιτι μεταφερετε κανονικα και η εικονα) Το εχει συναντησει αλλος αυτο? Δευτερη απορια κατεβαζω και βαζω σε σταθερο pc την εφαρμογη του οτε tv go την κανει εγκατασταση ( δοκιμασα και απο chrome kai edge) σε windows 10 η εφαρμογη δεν ανοιγει καν. Δοκιμασα απεγκατασταση εγκατασταση κανονικα αλλα τιποτα. Συγνωμη για το σεντονι οποιος μπορει και ξερει κατι βοηθαει στα 2 θεματα που εχω. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Πάντως εγώ παρατήρησα το εξής κουφό,αν είναι όντως
Από χτες το ενεργοποιησα στο ipad μου,με κάρτα cosmote.
Είδα 1 λεπτό και μετά το γύρισα στο wifi και έπαιζε κανονικά.
Από τότε έβαλα την Vodafone κάρτα μου και παίζει κανονικά και με την Vodafone και σε οποιοδήποτε wifi χωρίς να έχω βάλει ξανά την cosmocarta
Έκλεισα άνοιξα το ipad και παίζει κανονικά με Vodafone και με οποιοδήποτε wifi!!!!
Είναι λογικό αυτό;;
Μοιάζει δηλαδή σα να έκανε pair την πρώτη φορά το ipad με την cosmocarta και από τότε παίζει με όλα και πάντα!!
Πώς σας φαίνεται;;;

Last edited:
Για του λόγου το αληθές,2 φώτο μια με WiFi και μια με Vodafone
8afa6a7656c77304baac85c53bfc0504.jpg
f6d2f0719fbcf4df7532747ad90029e9.jpg

Οχι δεν ειναι λογικο παρε να πεις να στο κλειδωσουνε για να μην παιζει :smash:

Μπα...βαριέμαι τώρα,είναι και Παρασκευή,κάποια άλλη στιγμή!!!!
Μπορεί να είναι κανένα bug της τελευταίας τους έκδοσης πριν μια βδομάδα που δώσανε

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλό θα είναι να προσέχετε τη γράφετε και πως το γράφετε, τα μηνύματα δεν διαγράφονται για πλάκα η με το πώς μας βολεύει.

Καλό θα είναι να προσέχετε τη γράφετε και πως το γράφετε, τα μηνύματα δεν διαγράφονται για πλάκα η με το πώς μας βολεύει.

Οκ,έχεις δίκιο,
απλά λίγο off topic,σε σχέση με πολλά άλλα φόρουμ που είμαι μέλος όχι μόνο Ελληνικά,εδώ δε μου δίνεται η δυνατότητα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να επεξεργαστω το post μου . Γι αυτό και το ζήτησα.
Αν είναι τόσο πρόβλημα,οκ,συνεχίζουμε
Απλά δείτε το,όποιος γράφει ένα ποστ να μπορεί να το επεξεργαστει οπότε θέλει,ούτως ή άλλως είναι δικιά του σκέψη και απορία.Πιστευω έχω δίκιο.
Ευχαριστώ και πάλι

Το αίτημα σου όσο αφορά την επεξεργασία των post θα το μεταφέρω στην γενική διαχείρηση του forum να το εξετάσουν.

Μπα...βαριέμαι τώρα,είναι και Παρασκευή,κάποια άλλη στιγμή!!!!
Μπορεί να είναι κανένα bug της τελευταίας τους έκδοσης πριν μια βδομάδα που δώσανε

Το Auth token αφού κάανεις authenticate με cosmote sim κρατάει 48 ώρες. Μετά θα ξανα-κλειδώσει.

Το αίτημα σου όσο αφορά την επεξεργασία των post θα το μεταφέρω στην γενική διαχείρηση του forum να το εξετάσουν.

Σ ευχαριστώ πολύ