Cosmote TV GO

εχω 3 ερωτησεις

1) εχω δηλωμενο ενα νουμερο μου και βλεπω κανονικα μεσω wifi vodafone. αν βγω εξω κ το γυρισω σε δεδομενα τα τρωει γρηγορα?

2) εχω το νουμερο μου δηλωμενο αν με τους κωδικους μου μπω απο αλλο κινητο κοσμοτε κατεβασω την εφαρμογη και βαλω τους κωδικους εχω προβλημα?

3)και αν γινεται αυτο μπορω πχ να το εχω και στα 2 νουμερα? εστω αν ειναι το ενα μεσα να μην μπορει να μπει το αλλο...

εχω 3 ερωτησεις

1) εχω δηλωμενο ενα νουμερο μου και βλεπω κανονικα μεσω wifi vodafone. αν βγω εξω κ το γυρισω σε δεδομενα τα τρωει γρηγορα?

2) εχω το νουμερο μου δηλωμενο αν με τους κωδικους μου μπω απο αλλο κινητο κοσμοτε κατεβασω την εφαρμογη και βαλω τους κωδικους εχω προβλημα?

3)και αν γινεται αυτο μπορω πχ να το εχω και στα 2 νουμερα? εστω αν ειναι το ενα μεσα να μην μπορει να μπει το αλλο...

1) Αναλογα ποση ωρα θα δεις και σε τι αναλυση θα το δεις, Ψαξτο να εισαι και πιο σιγουρος. νομιζω ειναι 2-3 GB για εναν ολοκληρο αγωνα.

2) Μπορεις να εχεις δηλωμενες μεχρι δυο συσκευες , τωρα δεν ξερω αν χρεαζεται να δηλωσεις και τον δευτερο αριθμο στην Κοσμοτε για να παιξει ή απλα κανεις Log in με τους κωδικους και βλεπεις κανονικα (Νομιζω παντως εφοσον ειναι καινουριος αριθμος πρεπει).

3) και στα δυο θα μπορεις να δεις απλως οχι ταυτοχρονα.

Και εγω τωρα ενδιαφερομαι να βαλω COSMOTE TV GO και επειδη το εψαξα τι παιζει με το Cosmote TV GO σου απανταω συμφωνα με αυτα που διαβασα και μου ειπαν. Καλη συνεχεια

Αγώνας,στα 2 gb
2 συσκευές,2 αριθμοί στο όνομα σου,έτσι γράφει στην cosmote

Ευχαριστώ πολυ παιδια
αρα 2 αριθμοί στο ονομα μου αλλα δεν μπορεις ταυτυχρονα να δεις κ απο τα 2 νούμερα (και ας βλεπεις μεσω wifi)

Ευχαριστώ πολυ παιδια
αρα 2 αριθμοί στο ονομα μου αλλα δεν μπορεις ταυτυχρονα να δεις κ απο τα 2 νούμερα (και ας βλεπεις μεσω wifi)

ααα... πρεπει να παρω τηλεφωνο να το δηλωσω η απλα 2η καρτα με το οβομα μου

Καλημέρα παιδιά.Αν έχουμε δύο αριθμούς στο όνομα μας μπορούμε να το έχουμε εγκατεστημένο σε 4 συσκευές δηλαδή?Όχι να λειτουργεί και στις τέσσερις απλά να είναι εγκατεστημένο εννοώ και να παίζει μόνο από μια όποια θέλω κάθε φορά.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ότι ξέρω όχι, μόνο σε 2 συσκευές (μάλλον σε περίπτωση που και η 2 συσκευές έχουν υποδοχή σιμ)

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά.Αν έχουμε δύο αριθμούς στο όνομα μας μπορούμε να το έχουμε εγκατεστημένο σε 4 συσκευές δηλαδή?Όχι να λειτουργεί και στις τέσσερις απλά να είναι εγκατεστημένο εννοώ και να παίζει μόνο από μια όποια θέλω κάθε φορά.

Μόνο μέχρι δυο συσκευές μπορείς να ενεργοποιήσεις.

πρεπει κ την 2η να την επιβεβαιωσουμε τηλεφωνικα η απλα βαζουμε τους κωδικούς και ειναι οκ

Όχι δεν υπάρχει λόγος, απλά κάποιος που έχει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και έχει και άλλη μια σύνδεση πχ συζύγου και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα data της για να δει εκτός σπιτιού ,μπορείς να δηλώσεις 2 σιμ για να μην χρειάζεται το τρυκ (άσε που με άλλη σιμ κοσμοτε δεν μπορείς να δεις αν δεν είναι δηλωμένη ) Εννοείτε ότι για ενεργοποίηση μπορείς με την ίδια διαδικασία να δηλώσεις και την 2η!

Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο μέχρι δυο συσκευές μπορείς να ενεργοποιήσεις.
Άρα χρειάζεται μόνο για τα data η για να το(τρέξεις)η δεύτερη?

Άρα χρειάζεται μόνο για τα data η για να το(τρέξεις)η δεύτερη?

Μόνο για έξτρα data για την 2η συσκευή πχ οικογενειακό πακέτο (2 η 3 συνδέσεις) , αλλιώς δεν χρειάζεται!

Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια βοήθεια παιδιά,εχω windows phone αν βαλω cosmoκάρτα την δηλωσω και παίξω με hotspot σε λαπτοπ γινεται;θελω να πω χρειάζεται στο κινητό η εφαρμογή του tv go;γιατί τα windows δεν την εχουν

Λογικά πρέπει να γίνεται (το έχω δοκιμάσει με mifi και έπαιξε)

Και εγω ετσι νομίζω,βασικά για να ειμαι ειλικρινής σήμερα το σκέφτηκα τόσο καιρό σκεφτόμουν να πάρω android για αυτη την χρηση μονο.εφ όσον δεν ειναι απαραίτητο να μπαίνεις στην εφαρμογή του go απο το android για το hotspot .ευχαριστω για την γνώμη

Και κατι τελευταίο ,η frog εχει υπηρεσία για αγορά χρόνου μέσω ίντερνετ με πιστωτική η χρεωστική;

Από το site της κοσμοτε για να βάλεις λεφτά και μετά με σμσ για αγορά data