Cosmote TV GO

Μια ερώτηση γιατί θα σκάσω ήταν το cosmotecinema 3 στο go;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερώτηση γιατί θα σκάσω ήταν το cosmotecinema 3 στο go;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν, αλλά όχι από την αρχή (κάνα 1.5 χρόνο πρέπει να είναι)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν συμπεριλάβει και το κάναμε Motorvision στην εφαρμογή. Μπορώ να το βλέπω από το πρωί μέχρι το βράδυ.....

Δυστυχώς, για να μεταδοθεί ένα πρόγραμμα σε άλλα μέσα εκτός από τη γραμμική ροή της πλατφόρμας χρειάζονται διαφορετικά δικαιώματα προβολής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν είναι σε όλα τα κανάλια διαθέσιμο το replay tv κοκ.

Δυστυχώς, για να μεταδοθεί ένα πρόγραμμα σε άλλα μέσα εκτός από τη γραμμική ροή της πλατφόρμας χρειάζονται διαφορετικά δικαιώματα προβολής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν είναι σε όλα τα κανάλια διαθέσιμο το replay tv κοκ.
Πολύ λογικό αυτό. Ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση.

Ήταν, αλλά όχι από την αρχή (κάνα 1.5 χρόνο πρέπει να είναι)

Είναι το cinema 3, αλλά δυστυχώς δεν είναι στο replay TV! Μακάρι να έμπαινε κι εκεί!

στην ερτ3 γιατι δεν βαζουν replay tv? τεχνικος λογος?
επισης θα ηθελα κ την επιστροφη του sundance tv

στην ερτ3 γιατι δεν βαζουν replay tv? τεχνικος λογος?
επισης θα ηθελα κ την επιστροφη του sundance tv
Το Sundance ήταν ποτέ? Όπως δεν υπάρχει καθόλου ο ant1 έτσι λόγω περιορισμών δεν υπάρχει σε όλα τα κανάλια το replay tv, και θα προσέξετε ότι κάποιες σειρές / εκπομπές δεν επιτρέπεται η θέαση!!!! (Στα digea σίγουρα το έχω πετύχει)

το sundance Νομιζω ηταν στην αρχη .οπως κ να χει ο κινηματογραφος του αξιζει να ειναι κ στο go.
με τον αντ1 μαλλον δεν τα βρισκουν στην τιμη ετσι παγωσε κ το σχεδιο για το ant1 next την hybrid εφαρμογη.
οπως bbc earth replay μονο την αμεσως προυγουμενη εκπομπη,στο go δεν ετυχε να δω ντοκιμαντερ με αγορασμενα δικαιωματα

το sundance Νομιζω ηταν στην αρχη .οπως κ να χει ο κινηματογραφος του αξιζει να ειναι κ στο go.
με τον αντ1 μαλλον δεν τα βρισκουν στην τιμη ετσι παγωσε κ το σχεδιο για το ant1 next την hybrid εφαρμογη.
οπως bbc earth replay μονο την αμεσως προυγουμενη εκπομπη,στο go δεν ετυχε να δω ντοκιμαντερ με αγορασμενα δικαιωματα
Ο ant1 δεν ήταν γιατί όταν πρώτο ξεκίνησε το go είχε ακόμα δικαιώματα και έδειχνε europa League, οπότε ήταν <ανταγωνιστές > για το Sundance πάντως δεν νομίζω να ήταν ποτέ

μπορει οντως να μην ηταν το sundance δε θυμαμαι.
εστω για τον αντ1 οτι ηταν εξ αιτιας europa εχει περασει καιρος απο τοτε.
μπηκε replay tv Και στο epsilon

Καλημέρα στην παρέα, σε πόσες συσκευές για ταυτόχρονη θέαση μπορούμε να έχουμε το ote go ;

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλημέρα στην παρέα, σε πόσες συσκευές για ταυτόχρονη θέαση μπορούμε να έχουμε το ote go ;
Συνολικά σε δύο, αλλά ταυτόχρονα μόνο μία μπορεί να παίζει. Θα πρέπει να κλείσει η μια λοιπόν για να πας σε άλλη.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Συνολικά σε δύο, αλλά ταυτόχρονα μόνο μία μπορεί να παίζει. Θα πρέπει να κλείσει η μια λοιπόν για να πας σε άλλη.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ φίλε, σ ευχαριστώ

τελικα παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια τι γινεται με το cosmote tv go? ειμαι κατοχος cosmote pvr μεσω δορυφορου. καταρχας παρεχεται η οχι απο οποιονδηποτε παροχο ιντερνετ? γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει αλλα στο σαιτ του οτε δεν ειδα κατι τετοιο. δευτερον κοστος εχει? θελω πληροφοριες μονο για συνδεση σε lapto οχι κινητα με 3g κ.λ.π...ευχαριστω!

Το TV Go λειτουργεί είτε στη σύνδεση ΟΤΕ που λειτουργεί η συνδρομή είτε μέσω σύνδεσης cosmote κινητής, σε δύο νούμερα που δηλώνεις. Μπορείς, να κάνεις απλά το login με τον αριθμό κινητής που δήλωσες (tethering από κινητό) και να συνεχίσεις για 48 ώρες από όποιο wifi-και εκτός ΟΤΕ θέλεις.

τελικα παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια τι γινεται με το cosmote tv go? ειμαι κατοχος cosmote pvr μεσω δορυφορου. καταρχας παρεχεται η οχι απο οποιονδηποτε παροχο ιντερνετ? γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει αλλα στο σαιτ του οτε δεν ειδα κατι τετοιο. δευτερον κοστος εχει? θελω πληροφοριες μονο για συνδεση σε lapto οχι κινητα με 3g κ.λ.π...ευχαριστω!
Δλδ όπως πρόσθεσε ο φίλος πιο πάνω πρέπει να έχεις ένα τουλάχιστον cosmote κιν. συμβόλαιο/καρτοκινητό με πακέτο δεδομένων για να μπορείς να δεις από άλλο Wi-Fi (εκτός σπιτιού)!!!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά, ωστόσο, να προσθέσουμε πως σε καρτοκινητά, χρειάζεται να υπάρχει ενεργό πακέτο δεδομένων ώστε να λειτουργήσει η υπηρεσία με το ελάχιστο να είναι αυτό των 500Mb.