Ήταν, αλλά όχι από την αρχή (κάνα 1.5 χρόνο πρέπει να είναι)Μια ερώτηση γιατί θα σκάσω ήταν το cosmotecinema 3 στο go;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ λογικό αυτό. Ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση.Δυστυχώς, για να μεταδοθεί ένα πρόγραμμα σε άλλα μέσα εκτός από τη γραμμική ροή της πλατφόρμας χρειάζονται διαφορετικά δικαιώματα προβολής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν είναι σε όλα τα κανάλια διαθέσιμο το replay tv κοκ.
Είναι το cinema 3, αλλά δυστυχώς δεν είναι στο replay TV! Μακάρι να έμπαινε κι εκεί!Ήταν, αλλά όχι από την αρχή (κάνα 1.5 χρόνο πρέπει να είναι)
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Sundance ήταν ποτέ? Όπως δεν υπάρχει καθόλου ο ant1 έτσι λόγω περιορισμών δεν υπάρχει σε όλα τα κανάλια το replay tv, και θα προσέξετε ότι κάποιες σειρές / εκπομπές δεν επιτρέπεται η θέαση!!!! (Στα digea σίγουρα το έχω πετύχει)στην ερτ3 γιατι δεν βαζουν replay tv? τεχνικος λογος?
επισης θα ηθελα κ την επιστροφη του sundance tv
Ο ant1 δεν ήταν γιατί όταν πρώτο ξεκίνησε το go είχε ακόμα δικαιώματα και έδειχνε europa League, οπότε ήταν <ανταγωνιστές > για το Sundance πάντως δεν νομίζω να ήταν ποτέτο sundance Νομιζω ηταν στην αρχη .οπως κ να χει ο κινηματογραφος του αξιζει να ειναι κ στο go.
με τον αντ1 μαλλον δεν τα βρισκουν στην τιμη ετσι παγωσε κ το σχεδιο για το ant1 next την hybrid εφαρμογη.
οπως bbc earth replay μονο την αμεσως προυγουμενη εκπομπη,στο go δεν ετυχε να δω ντοκιμαντερ με αγορασμενα δικαιωματα
Συνολικά σε δύο, αλλά ταυτόχρονα μόνο μία μπορεί να παίζει. Θα πρέπει να κλείσει η μια λοιπόν για να πας σε άλλη.Καλημέρα στην παρέα, σε πόσες συσκευές για ταυτόχρονη θέαση μπορούμε να έχουμε το ote go ;
Οκ φίλε, σ ευχαριστώΣυνολικά σε δύο, αλλά ταυτόχρονα μόνο μία μπορεί να παίζει. Θα πρέπει να κλείσει η μια λοιπόν για να πας σε άλλη.
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ όπως πρόσθεσε ο φίλος πιο πάνω πρέπει να έχεις ένα τουλάχιστον cosmote κιν. συμβόλαιο/καρτοκινητό με πακέτο δεδομένων για να μπορείς να δεις από άλλο Wi-Fi (εκτός σπιτιού)!!!τελικα παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια τι γινεται με το cosmote tv go? ειμαι κατοχος cosmote pvr μεσω δορυφορου. καταρχας παρεχεται η οχι απο οποιονδηποτε παροχο ιντερνετ? γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει αλλα στο σαιτ του οτε δεν ειδα κατι τετοιο. δευτερον κοστος εχει? θελω πληροφοριες μονο για συνδεση σε lapto οχι κινητα με 3g κ.λ.π...ευχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.