Με μήνυμα δεν γίνεται,παίζεις με δεδομένα στην Α συσκευή που έχεις την δηλωμένη sim και μετά για 48 ώρες Α και Β συσκευή (πάντα η μια από τις 2 )βλέπει από οποιοδήποτε wifi!
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πήγα να το βάλω σε laptop και στην αρχή δεν έπαιζε .Eπειδη δεν εχω διαβασει τα πιο πισω μηνυματα..αν συνδεθει το tablet/laptop με tv θα παιζει η θα ειναι κλειδωμενο ? Θα το σκεφτομουνα σοβαρα να βαλω, ιδιως αν παιζει καποιο αυτονομο (ανεξαρτητου παροχου )φθηνο πακετο μονο για αγωνες cl (και λοιπους )
Πάρε ένα repeater για να βοηθήσει το WiFi!! Ή ένα usb to ethernet!Εγώ πήγα να το βάλω σε laptop και στην αρχή δεν έπαιζε .
Μετά από format του laptop έπαιξε κάποιες μέρες , μετά όμως από ενημέρωση των win 10 μου βγάζει μαύρη οθόνη .
Τώρα το έχω σε compute stick με win 8.1 και παίζει .Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχει ethernet το compute stick και με το wifi ,έχω κολλήματα .
Έχω παραγγείλει usb to ethernet και το περιμένω .Πάρε ένα repeater για να βοηθήσει το WiFi!! Ή ένα usb to ethernet!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ααα γιατί άλλο κατάλαβα εγώ με το streaming.
Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το application και να το εγκαταστήσεις ξανά ?
Δύο είναι οι συνήθως λόγοι, 1. είσαι root, 2. μήπως έχεις κοτσάρει κάνα mhl καλώδιο και κόβει την μετάδοση, όπως αναφέρεις μέχρι τώρα έπαιζε και έχει καιρό να κάνει αναβάθμιση το app της!Παρα πολλές φορές...
Δύο είναι οι συνήθως λόγοι, 1. είσαι root, 2. μήπως έχεις κοτσάρει κάνα mhl καλώδιο και κόβει την μετάδοση, όπως αναφέρεις μέχρι τώρα έπαιζε και έχει καιρό να κάνει αναβάθμιση το app της!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως με μετάδοση οθόνης, υπάρχει και το 3. να θέλεις να δεις σε άλλο Wi-Fi και να μην έχεις πακέτο data ,αλλά θα έβγαινε μήνυμα στην αρχή που θα άνοιγε το app!! Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση για βοήθεια γιατί όντως να μην παίζουν και οι 2 συσκευές σου;Τίποτα από τα δύο...
Ούτε το tablet αλλα ούτε το κινητό?
Ούτε με 4g η WiFi?
Μήπως με μετάδοση οθόνης, υπάρχει και το 3. να θέλεις να δεις σε άλλο Wi-Fi και να μην έχεις πακέτο data ,αλλά θα έβγαινε μήνυμα στην αρχή που θα άνοιγε το app!! Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση για βοήθεια γιατί όντως να μην παίζουν και οι 2 συσκευές σου;
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εμένα έπαιζε εδώ και καιρό στο tablet και το τελευταίο καιρό δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή .Μία βοήθεια ρε παιδιά γιατί θα τρελαθουμε με τον ΟΤΕ.
Η εφαρμογή δεν μου παίζει ούτε στο tablet (Note 10.1 4g) ούτε στο κινητό μου (Nexus 6). Σημειωτέον ότι κ στα δύο έτρεχε κανονικά κ με 4g κ με WiFi. Πλέον με το που πάω να στριμαρω μου πετάει μήνυμα ότι crashαρε. Ότι κ αν έχω κάνει έφερε...μηδέν αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος τα ίδια θέματα τους τελευταίους 4 μήνες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.