Cosmote TV GO

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος να ρωτήσω αλλά στο COSMOTE TV GO δεν έχει τον ΑΝΤ1;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος να ρωτήσω αλλά στο COSMOTE TV GO δεν έχει τον ΑΝΤ1;

Ναι, δεν υπάρχει το συγκεκριμένο κανάλι.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, δεν υπάρχει το συγκεκριμένο κανάλι.

Ξέρουμε το λόγο;

Προφανώς δεν τα έχουν βρει οι δύο πλευρές.

Μπορεί να χαζό ρωτάω αλλά πως παίζει στην δορυφορική τηλεόραση. Άλλο πακέτο δηλαδή είναι το TV GO;

Μπορεί να χαζό ρωτάω αλλά πως παίζει στην δορυφορική τηλεόραση. Άλλο πακέτο δηλαδή είναι το TV GO;

Δεν είναι όλα τα κανάλια της Cosmote tv στο Go. Ενα αντιπροσωπευτικό μέρος των καναλιών του πακέτου είναι μόνο.

Δεν είναι όλα τα κανάλια της Cosmote tv στο Go. Ενα αντιπροσωπευτικό μέρος των καναλιών του πακέτου είναι μόνο.

Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία!

Στις προϋποθέσεις για το tv go σε υπολογιστή γράφει ελάχιστη δυνατότητα υπολογιστή να είναι Intel core2duo 2gzh. Κοιτάω να πάρω ένα μικρό υπολογιστή και συγκεκριμένα τον asus vivobook e403na όπου έχει Intel Celeron N3350 1.1 GHz.
Ερώτηση λοιπόν θα παίζει σε αυτόν τον υπολογιστή και σε ανάλογους σε αυτη τη τιμή όπως jumber ez 3 pro, chuwi κτλ που έχουν χρονισμό κάτω από 2ghz? Αν κάποιος το χρησιμοποιεί ήδη σε ανάλογο υπολογιστή θα βοηθούσε η γνώμη του. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

β. Για χρήση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC ή laptop)
Για τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας ελέγξτε ότι ο υπολογιστής σας ικανοποιεί υποχρεωτικά τις παρακάτω ελάχιστες απαιτούμενες προδιαγραφές:
1. Λειτουργικό
Microsoft Windows
· 7 SP1
· 8, 8.1
· 10
2. Πλοηγοί Internet
α. Internet Explorer (μόνο για Windows) 10 ή νεότερος
β. Firefox: τελευταίες τρεις διαθέσιμες εκδόσεις
γ. Chrome: τελευταίες τρεις διαθέσιμες εκδόσεις
δ. Edge: τελευταίες τρεις διαθέσιμες εκδόσεις

3. Τεχνικά χαρακτηριστικά
Microsoft Windows
Επεξεργαστής: 2GHz Intel Core2 Duo ή υψηλότερο / AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ ή υψηλότερο
Μέγεθος μνήμης RAM: 2 GB ή περισσότερη
Ελάχιστη διαθέσιμη χωρητικότητα σκληρού δίσκου: 1GB
Κάρτα γραφικών: με δυνατότητα DirectX 11.1 ή υψηλότερο, Μέγεθος VRAM 512MB ή περισσότερη
Να ρωτήσω για τις προϋποθέσεις για να παίζει σε υπολογιστη
Σε asus vivobook e403 14'' η hp stream 14 που έχουν κάτω από 2ghz επεξεργαστή δεν θα παίζει δηλαδή;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω ένα 11" με celeron turbo x, και είχα ένα chuwi με trail z8300, το chuwei έπαιζε πολύ καλύτερα από το λαπτοπ με celeron (κολλούσε συνέχεια σε 576)!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα! Αν μπορει καποιος να μου δωσει τις παρακατω πληροφοριες θα βοηθουσε! Σκοπευω ν'αγορασω tablet και λεω να εκμεταλευτω το tv go. Εχω ομως forthnet. Η ερωτηση μου ειναι αν αγοραζοντας μια σιμ της cosmote μπορω να το κανω να λειτουργησει? Πρεπει να βαζω προγραμμα με megabite καθε μηνα στην sim αν και θεαση θα ειναι μονο μεσω wifi?

Καλημερα! Αν μπορει καποιος να μου δωσει τις παρακατω πληροφοριες θα βοηθουσε! Σκοπευω ν'αγορασω tablet και λεω να εκμεταλευτω το tv go. Εχω ομως forthnet. Η ερωτηση μου ειναι αν αγοραζοντας μια σιμ της cosmote μπορω να το κανω να λειτουργησει? Πρεπει να βαζω προγραμμα με megabite καθε μηνα στην sim αν και θεαση θα ειναι μονο μεσω wifi?
Ναι σε όλα και θα σαι κομπλέ!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα,άλλαξα το ipad μου και πάω να περάσω το cosmote tv go και μου βγάζει μήνυμα ότι έχω περάσει τις επιτρεπομενες αλλαγές του μήνα για να δηλώσω συσκευες(την τελευταία αλλαγή την έκανα πριν 3 μέρες)και ότι θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα.
Έχει νόημα να πάω σε κάποιο κατάστημα της cosmote μπας και κάνω request να τις σβήσουν manually ή τζάμπα ο κόπος;
Γενικά υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην περιμένω έναν μήνα ή βρασε ρύζι έγινες η δουλειά;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Θέλω να περάσω το go σε laptop,πως μπορώ να βλέπω από wifi που δεν είναι Cosmote εάν είμαι εκτός σπιτιού σε δίκτυο που δεν είναι OTE;
Και επίσης μπορώ ταυτόχρονα να βλέπω και από το laptop και από το ipad μου;

Μπορείς ναι κανεις tethering να ανοίξεις δεδομένα κινητού κ να συνδεθεις στην σελίδα του go απο τον υπολογιστή με το δίκτυο της cosmote.αρκεί μονο για την σύνδεση και μετα συνδέεσαι παλι στο δίκτυο το σταθερό.
Ταυροχρονη θεαση δεν επιτρέπεται

Μπορείς ναι κανεις tethering να ανοίξεις δεδομένα κινητού κ να συνδεθεις στην σελίδα του go απο τον υπολογιστή με το δίκτυο της cosmote.αρκεί μονο για την σύνδεση και μετα συνδέεσαι παλι στο δίκτυο το σταθερό.
Ταυροχρονη θεαση δεν επιτρέπεται

Αυτό που γίνονταν με μήνυμα από το κινητό;

Αυτο νομίζω ειναι για θεαση απο το κινητό η την ταμπλέτα.αν κανω λαθος όποιος γνωρίζει ας διορθωσει