Cosmote TV GO

Έχοντας ένα iPad WiFi’s κι ένα whatsup θα μπορούσα να βάλω τη sim σε ένα 3g modem router ώστε να βλέπω COSMOTE tv go στο iPad?
Ναι!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι!

Τα περισσότερα που βρίσκω είναι usb για λαπτοπ. Δεν υπάρχουν αυτόνομα? Πάντως για σύνδεση στο iPad μέσω της lightning port (έστω μόνο για τροφοδοσία) δεν υπάρχουν σίγουρα...

Τα περισσότερα που βρίσκω είναι usb για λαπτοπ. Δεν υπάρχουν αυτόνομα? Πάντως για σύνδεση στο iPad μέσω της lightning port (έστω μόνο για τροφοδοσία) δεν υπάρχουν σίγουρα...
Μιλαω για mifi 3g router

Καποια προταση?
Από ένα παλιό ξεχασμένο smartphone (και να το δουλεύεις με tethering) μέχρι τα καινούργια 4g mifi Huawei που πουλάνε cosmote ή wind (της wind είναι ξεκλείδωτο και παίζει ότι κάρτα sim βάλεις κατευθείαν) γύρω στα 50 !

Μετά από φορμάτ σε laptop, σε άλλον δίσκο δουλεύει το Cosmote TV GO.
Πριν δεν έπαιζε στα ίδια windows, στο ίδιο laptop.
Μου το είχε κάνει και στο pc , μετά από φορμάτ έπαιζε, ενώ πριν δεν έπαιζε .

Είναι λογικό να γίνεται αυτό για τον εξής απλό λόγο, όταν έχεις ένα PC η ένα Laptop στο οποίο πας να περάσεις την εφαρμογή του GO υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που έχουν παραμετροποιήση τον υπολογιστή στα μέτρα τους με αποτέλεσμα κάποια ρύθμιση που έχουν πειράξει αυτές οι εφαρμογές να κάνει το GO να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Όταν ο υπολογιστής έρχεται από Format είναι καθαρός από όλα οπότε η εφαρμογή του GO παραμετροποιεί τις ρυθμίσεις συμφώνα με τα δικά της δεδομένα και το αποτέλεσμα είναι να δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης πολλά antivirus η firewall μπορεί να κάνουν ζημία μπλοκάροντας για κάποιο λόγο την εφαρμογή.

Έχει μια λογική αυτό που γράφεις .
Όμως πάνω κάτω τα ίδια προγράμματα είχα στο laptop και πριν το φορματ .
Το laptop αυτό το έχω 2 μήνες και πριν ένα μήνα έκανα το φορματ, απλά περίμενα να περάσει ο ένας μήνας για την αλλαγή γιατί το φορματ το θεώρησε η εφαρμογή "αλλαγή συσκευής".
Δηλαδή και πριν δεν ήταν "φορτωμένο" , και 2-3 προγράμματα είχα και πριν και τώρα .

Παιδιά καλησπέρα, έγινε εχθές αναβάθμιση των Windows και όταν προσπαθώ τώρα να ανοίξω την εφαρμογή στον υπολογιστή, δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τον player καθώς μου πετά μήνυμα ότι πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή μόνο από το store και δεν ξέρω τι να κάνω?

Παιδιά καλησπέρα, έγινε εχθές αναβάθμιση των Windows και όταν προσπαθώ τώρα να ανοίξω την εφαρμογή στον υπολογιστή, δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τον player καθώς μου πετά μήνυμα ότι πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή μόνο από το store και δεν ξέρω τι να κάνω?
Τελικά άνοιξα νέο browser τον edge, που δεν τον κάνω καθόλου χρήση και με μια επανέναρξη, λειτουργεί μια χαρά

Παιδιά το ενεργοποίησα και εγώ. Στο σπίτι με Internet Cosmote δουλεύει μια χαρά στο κινητό. Αλλου πχ σε καφετεριες δεν δουλεύει. Τι κάνω λάθος?

PS τα έχω όλα σε κοσμοτέ. TV, Internet στο σπίτι και Καρτοκινητό

Last edited:
Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Παιδιά το ενεργοποίησα και εγώ. Στο σπίτι με Internet Cosmote δουλεύει μια χαρά στο κινητό. Αλλου πχ σε καφετεριες δεν δουλεύει. Τι κάνω λάθος?

PS τα έχω όλα σε κοσμοτέ. TV, Internet στο σπίτι και Καρτοκινητό
Εγώ το έβαλα και σε tablet ,αν και έχει υποδοχή για κάρτα sim ,έχει κάποιο πρόβλημα και δεν αναγνωρίζει την κάρτα.
Κάνω το κινητό WiFi hotspot και το tablet μόλις μπει στο δίκτυο του δηλωμένου στον Cosmote κινητού δουλεύει για ένα διήμερο το Cosmote TV GO.
Μετά το διήμερο ξανακάνω τη διαδικασία.

Και εσύ πρέπει να δουλέψεις τα δεδομένα του κινητού σου για μερικά λεπτά .
Μπορεί να σου ζητήσει να στείλεις κάποιο μήνυμα για να ενεργοποιηθεί για το διήμερο το Cosmote TV GO.

Γιατί όταν πάω να το ανοίξω σε edge ή chrome και ενώ έχω εγκαταστήσει τον τελευταίο Player, δεν τον βρίσκει και όλο με βάζει να τον εγκαταστήσω ξανά, χωρίς κανένα αποτέλεσμα?

Και σε μενα το ιδιο συνδεδεμενο στο WiFi του σταθερου που ειναι δεμενο το cosmotetc και ζηταει σιμ

Μετά από καιρό δοκίμασα σε tablet που είχα το Cosmote TV GO,και στο οποίο δεν είχα κανένα πρόβλημα .
Μπαίνω στην εφαρμογή αλλά δεν παίζει κανένα κανάλι .
Δεν ξέρω τι γίνεται .

Καλή Χρονιά !
Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναεγκατέστησα το Cosmote TV GO, πάλι το ίδιο .
Παίζει σε κανέναν το Cosmote TV GO και σε τι ;

Έχω ταμπλετ λενοβο και παίζει.Έχω laptop lenovo και παίζει και εκεί.Έχεις κάνει από το ΜΥ ΚΟΣΜΟΤΕ, ή το 13888 καταχώρηση των αριθμών στα οποία δοκιμάζεις;Δοκίμασε μέσω wifi και από το ταμπλετ, αλλά με το wifi στο οποίο λειτουργεί ο οτε τβ.Είναι οτε το σταθερό ιντερνετ;Εγώ έχω στον οτε 3play, δηλαδή σταθερό,ιντερνετ και τβ και παίζει κανονικά με το wifi.