Ναι!Έχοντας ένα iPad WiFi’s κι ένα whatsup θα μπορούσα να βάλω τη sim σε ένα 3g modem router ώστε να βλέπω COSMOTE tv go στο iPad?
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι!Έχοντας ένα iPad WiFi’s κι ένα whatsup θα μπορούσα να βάλω τη sim σε ένα 3g modem router ώστε να βλέπω COSMOTE tv go στο iPad?
Ναι!
Μιλαω για mifi 3g routerΤα περισσότερα που βρίσκω είναι usb για λαπτοπ. Δεν υπάρχουν αυτόνομα? Πάντως για σύνδεση στο iPad μέσω της lightning port (έστω μόνο για τροφοδοσία) δεν υπάρχουν σίγουρα...
Μιλαω για mifi 3g router
Από ένα παλιό ξεχασμένο smartphone (και να το δουλεύεις με tethering) μέχρι τα καινούργια 4g mifi Huawei που πουλάνε cosmote ή wind (της wind είναι ξεκλείδωτο και παίζει ότι κάρτα sim βάλεις κατευθείαν) γύρω στα 50 !Καποια προταση?
Τελικά άνοιξα νέο browser τον edge, που δεν τον κάνω καθόλου χρήση και με μια επανέναρξη, λειτουργεί μια χαράΠαιδιά καλησπέρα, έγινε εχθές αναβάθμιση των Windows και όταν προσπαθώ τώρα να ανοίξω την εφαρμογή στον υπολογιστή, δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τον player καθώς μου πετά μήνυμα ότι πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή μόνο από το store και δεν ξέρω τι να κάνω?
Εγώ το έβαλα και σε tablet ,αν και έχει υποδοχή για κάρτα sim ,έχει κάποιο πρόβλημα και δεν αναγνωρίζει την κάρτα.Παιδιά το ενεργοποίησα και εγώ. Στο σπίτι με Internet Cosmote δουλεύει μια χαρά στο κινητό. Αλλου πχ σε καφετεριες δεν δουλεύει. Τι κάνω λάθος?
PS τα έχω όλα σε κοσμοτέ. TV, Internet στο σπίτι και Καρτοκινητό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.