Cosmote TV GO

Καλή Χρονιά !
Ευχαριστώ για την απάντηση .
Έχω δυο tablet ,το ένα είναι lenovo και το άλλο mls .
Το έβαλα στην αρχή το Cosmote TV GO στο lenovo "έπαιξε".
Μετά για πολύ καιρό το έβαλα στο mls και έπαιζε για πολύ καιρό .Τώρα μπαίνω στην εφαρμογή ,άλλά όταν πάω να παίξω κάποιο κανάλι ,βγάζει το κυκλάκι ότι πάει να συνδεθεί στο κανάλι και σταματάει εκεί .
Σαν δεύτερη συσκευή έχω βάλει pc (όπου στην αρχή δεν μπορούσα να μπω) και τελευταία laptop .Κάποια στιγμή μετά από format έπαιζε στο laptop , αλλά μετά από λίγες μέρες μετά από ενημέρωση των win 10 ,σταμάτησε να παίζει και εκεί .
Έχω και εγώ σταθερό,κινητό και tv στο ΟΤΕ και προσπαθώ να μπω από το wifi του σπιτιού μου .

Καλή χρονιά σε όλη την παρέα. Σίγουρα έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά οι σελίδες είναι πολλές. Σε δίκτυο Forhnet πως μπορώ να δω ΟΤΕ TV go ?

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλή Χρονιά !
Ευχαριστώ για την απάντηση .
Έχω δυο tablet ,το ένα είναι lenovo και το άλλο mls .
Το έβαλα στην αρχή το Cosmote TV GO στο lenovo "έπαιξε".
Μετά για πολύ καιρό το έβαλα στο mls και έπαιζε για πολύ καιρό .Τώρα μπαίνω στην εφαρμογή ,άλλά όταν πάω να παίξω κάποιο κανάλι ,βγάζει το κυκλάκι ότι πάει να συνδεθεί στο κανάλι και σταματάει εκεί .
Σαν δεύτερη συσκευή έχω βάλει pc (όπου στην αρχή δεν μπορούσα να μπω) και τελευταία laptop .Κάποια στιγμή μετά από format έπαιζε στο laptop , αλλά μετά από λίγες μέρες μετά από ενημέρωση των win 10 ,σταμάτησε να παίζει και εκεί .
Έχω και εγώ σταθερό,κινητό και tv στο ΟΤΕ και προσπαθώ να μπω από το wifi του σπιτιού μου .

Πραγματικά περίεργο...σίγουρα δεν έχει πρόβλημα στην αναγνώριση του wifi αφού έπαιξε....κολλάει η εφαρμογή...μάλλον..δοκίμασες να την απεγκαταστήσεις;

Καλή χρονιά σε όλη την παρέα. Σίγουρα έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά οι σελίδες είναι πολλές. Σε δίκτυο Forhnet πως μπορώ να δω ΟΤΕ TV go ?
Δεν έχει σημασία το δίκτυο αρκεί η συσκευή σου να έχει κάρτα sim COSMOTE για να μπορεί να σταλεί sms ταυτοποίησης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Πραγματικά περίεργο...σίγουρα δεν έχει πρόβλημα στην αναγνώριση του wifi αφού έπαιξε....κολλάει η εφαρμογή...μάλλον..δοκίμασες να την απεγκαταστήσεις;
Καλή Χρονιά !
Έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ,πιο πριν την απεγκατέστησα και την ξανά έκανα εγκατάσταση , πάλι δεν παίζει .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλή Χρονιά !
Έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ,πιο πριν την απεγκατέστησα και την ξανά έκανα εγκατάσταση , πάλι δεν παίζει .
Χρόνια πολλά φίλε μου, το laptop το έχεις συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη μήπως!!!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και καλή χρονιά. τελικά με τις root συσκευές έχει γίνει κάτι? αγόρασα οθόνη αυτοκινήτου του με android κατέβασα την εφαρμογή αλλά δε μου ανοίγει με το μήνυμα που βγάζει για τις rooted συσκευές. μπορώ να κάνω κάτι?

Το cosmote tvgo δουλεύει σε windows intel compute stick; Ρωτάω γιατί συμφορουμιτες παλιότερα λέγανε ότι παίζει από desktop.

Με frog παιζει κανονικα ή θελει whats up? Επισης παιζει ρολο αν σε δικαρτο η θεση της σιμ ειναι στην θεση 1 ή θεση 2?

Γειά σας έχετε να προτείνετε κάποιο tablet με 10 ίντσες που θα παίζει χωρίς πρόβλημα το cosmote tv go? Τώρα έχω Samsung galaxy tab 10.1 το οποίο όμως είναι παλιό και έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση μόνο σε 4.2.2 και δυστυχώς στο playstore μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το tablet. Υπάρχει κανένας τρόπος... να το κάνω να δουλέψει το παλιό tablet? Από καινούριο πρέπει αν έχω καταλάβει να είναι και 4g για να στέλνει το μήνυμα της επιβεβαίωσης. Τι προτείνετε μέχρι 400 ευρώ το πολύ πολύ! Τα κινέζικα 10ινστα παίζουν την εφαρμογή;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίζει κανονικά, μάλλον πρέπει να είναι στην σιμ 1 για την αποστολή μηνύματος !!

καλησπερα , ειμαι συνδρομητης cosmote κινητης , ενεργοποιησα το cosmote unlimited μεσα ειναι και το cosmote tv go με δωρεαν θεαση οταν εχεις ενεργοποιημενο το 4g στο wifi τουσπιτιου πιανει μια χαρα ..... το βαζω στα 480 p αναλυση διχνει μια χαρα ... εκει λει δεν τρωει mb σωστα ; επισης ειμαι και οικογενειακο πακετο cosmote One . Εαν το βαλω 720 P θα χρεωθω ;

Στα one έχεις HD υπηρεσία και στο OTETVGO και στις υπολοιπες video OTT υπηρεσίες. Μπορείς φυσικά πολύ εύκολα να το ελέγξεις, αφήνοντας το να παίξει λίγα δευτερόλεπτα και μετά να τσεκάρεις το πριν/μετά στο υπόλοιπο δεδομένων.

καλησπερα , ειμαι συνδρομητης cosmote κινητης , ενεργοποιησα το cosmote unlimited μεσα ειναι και το cosmote tv go με δωρεαν θεαση οταν εχεις ενεργοποιημενο το 4g στο wifi τουσπιτιου πιανει μια χαρα ..... το βαζω στα 480 p αναλυση διχνει μια χαρα ... εκει λει δεν τρωει mb σωστα ; επισης ειμαι και οικογενειακο πακετο cosmote One . Εαν το βαλω 720 P θα χρεωθω ;
Αν λες για το YouTube, όχι δε χρεώνεσαι. Εγώ όλα τα video τα βλέπω σε 1080p 60fps και δεν έχω δει δα μου τρώει MB

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορούμε να δούμε Cosmote tv go με Android box,και αν ναι πως;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Και επίσης μια ακόμα ερώτηση
Εγώ το cosmote tv go το έχω στο ipad μου . αν το συνδέσω με hdmi στην τηλεόραση θα βλέπω ή κόβεται το σήμα;
Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk Pro