Cosmote TV GO

Για ποιο λογο δεν παιζει το replay tv στο go?Ή μονο σε μενα δεν δουλευει?

Είμαι χρήστης Ubuntu, δεν μπορώ ούτε θέλω.. να βάλω το GO σε laptop με Windows ή OSΧ.
Το δοκίμασα σε Windows VM μέσα από Ubuntu και δουλεύει. Δεν το κλειδώνουν :2thumb22sup:
Τον άλλο μήνα που θα μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλες συσκευές θα το δοκιμάσω σε PhoenixOS (Android) VM με το Android app για μια πιο "ελαφριά" λύση.

Last edited:
Καλημερα σε ολους.

Εχει δοκιμασει κανενας να βαλει εαν μπαίνει το app σε sony android tv?
Υπαρχει καπου το app για κατεβασμα (δεν εννοω για εγκατασταση μεσω playstore αλλα να μπορω να το εχω ξεχωριστα)?

Καλημερα σε ολους.

Εχει δοκιμασει κανενας να βαλει εαν μπαίνει το app σε sony android tv?
Υπαρχει καπου το app για κατεβασμα (δεν εννοω για εγκατασταση μεσω playstore αλλα να μπορω να το εχω ξεχωριστα)?
Καλημέρα,

Εχω βάλει την έκδοση για ταμπλετ σε Sony 55-xe9005 (την κατέβασα από apkpure)
Η εφαρμογή, αν και εγκαθίσταται κανονικά, λειτουργεί με πρόβλημα: Μπορείς και κάνεις κανονικά σύνδεση, αλλά όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή, η εικόνα παίζει με χαμηλό frame rate, οποτε ο ήχος φεύγει πολύ μπροστά...
Βεβαια, μια φορά λειτούργησε σωστά, αλλα γενικά έχει πρόβλημα...

Να σημειώσω πως δε μου φαίνεται να είναι πρόβλημα της σύνδεσης μου στο ιντερνετ, αφού τόσο στο pc, όσο και σε android TV box (πριν την αγορά της τηλεόρασης) η υπηρεσία δουλεύει και δούλευε αντίστοιχα, χωρις κάποιο θέμα...

Καλημέρα,

Εχω βάλει την έκδοση για ταμπλετ σε Sony 55-xe9005 (την κατέβασα από apkpure)
Η εφαρμογή, αν και εγκαθίσταται κανονικά, λειτουργεί με πρόβλημα: Μπορείς και κάνεις κανονικά σύνδεση, αλλά όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή, η εικόνα παίζει με χαμηλό frame rate, οποτε ο ήχος φεύγει πολύ μπροστά...
Βεβαια, μια φορά λειτούργησε σωστά, αλλα γενικά έχει πρόβλημα...

Να σημειώσω πως δε μου φαίνεται να είναι πρόβλημα της σύνδεσης μου στο ιντερνετ, αφού τόσο στο pc, όσο και σε android TV box (πριν την αγορά της τηλεόρασης) η υπηρεσία δουλεύει και δούλευε αντίστοιχα, χωρις κάποιο θέμα...

Οταν λες σε adroid tv box ποιο εννοεις? Εχω το gt1 ultimate

Οταν λες σε adroid tv box ποιο εννοεις? Εχω το gt1 ultimate
Το είχα σε mini m8s ii, το οποίο είχα κάνει unroot μέσω του supersu...
Γενικά θέλει να μην είναι rooted

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν ο αποδικοποιητης ειναι εκτος ρευματος το otego το επηρεαζει η οχι?

Last edited by a moderator:
Καλά το ote tv go είναι άλλο ανέκδοτο σε σχέση με το novago με τους παράλογους περιορισμούς που έχει η κόσμοτε
αλλά ας μην το επεκτείνουμε κιαυτο

Έχω το πρόγραμμα cosmote μηδενικό πάγιο, το οποίο πλέον λέγεται cosmote mobile basic και κοστίζει 4,90 . Με αυτό το πρόγραμμα δεν μπορώ να βγάλω κωδικούς για το cosmote TV go, παρόλο που στο πρόγραμμα υπάρχουν 200mb δεδομένα. Τι λύση υπάρχει; Αγοράζω ένα απλό καρτοκινητό ίσα ίσα για να βγάλω κωδικούς;

Καλά το ote tv go είναι άλλο ανέκδοτο σε σχέση με το novago με τους παράλογους περιορισμούς που έχει η κόσμοτε

Μήπως τώρα τελευταία είναι πολύ πιο ελεύθερο και εύκολο από το novago; Αν εξαιρέσεις ότι χρειάζεται στην εγγραφή ένα (έστω καρτοκινητο κοσμοτε), παίζει πια παντού, ακόμα και μέσω κινητού. Σε ποιότητα και 720p.
Έχει κάνει βήματα το cosmote tv go και σε περιεχόμενο (national geo+, cosmotehistory, τα ελεύθερα της digea κ.α.π). Το novago είναι που μαραζώνει σιγά σιγά.

Έχω το πρόγραμμα cosmote μηδενικό πάγιο, το οποίο πλέον λέγεται cosmote mobile basic και κοστίζει 4,90 . Με αυτό το πρόγραμμα δεν μπορώ να βγάλω κωδικούς για το cosmote TV go, παρόλο που στο πρόγραμμα υπάρχουν 200mb δεδομένα. Τι λύση υπάρχει; Αγοράζω ένα απλό καρτοκινητό ίσα ίσα για να βγάλω κωδικούς;

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση, να ρωτήσεις αν με ενεργοποίηση ξεχωριστού πακέτου δεδομένων λειτουργεί. Διαφορετικά θα δίνεις διπλά χρήματα και είναι κρίμα.

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση, να ρωτήσεις αν με ενεργοποίηση ξεχωριστού πακέτου δεδομένων λειτουργεί. Διαφορετικά θα δίνεις διπλά χρήματα και είναι κρίμα.
Εφόσον παίζει χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς με ένα καρτοκινητό και ανανέωση κάθε 3μηνο (5 για να μην καταργηθεί το νούμερο) με τα σημερινά δεδομένα λογικά θα παίξει, αλλά δεν το λέω με σιγουριά μήπως αλλάξει κάτι στην πορεία. Και μπορείς (καλή ώρα θα το χρειαστώ) με αγορά του play now unlimited 15e, σε μέρος που δεν έχεις wifi σου δίνει την δυνατότητα απεριόριστη θέαση (έστω και ας είναι μόνο 480p) για 1 μήνα!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Ο μοναδικός μου ενδοιασμός είναι μην και μειωθεί στο προσεχές διάστημα η ελάχιστη ανανέωση σε 2μηνο -κρίνοντας από τη γενικότερη πολιτική εναρμονισμού τιμών μεταξύ εταιριών στη κινητή. Κατά τα άλλα, τα 5ε το 3μηνο όντως είναι μικρό ποσό.

Ο μοναδικός μου ενδοιασμός είναι μην και μειωθεί στο προσεχές διάστημα η ελάχιστη ανανέωση σε 2μηνο -κρίνοντας από τη γενικότερη πολιτική εναρμονισμού τιμών μεταξύ εταιριών στη κινητή. Κατά τα άλλα, τα 5ε το 3μηνο όντως είναι μικρό ποσό.
Δεν χάνεις το νούμερο,αν δεν ανανεώσεις χάνεις τα πακέτα και το χρηματικό υπόλοιπο (όσο αφορά το 3μηνο αν δεν κάνω λάθος) . Το τελευταίο 8μηνο μας έχουν τρελάνει με τις αλλαγές (κάτι 30 φορητότητα,κάτι με λήξη κτλ) :) :)

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εφόσον παίζει χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς με ένα καρτοκινητό και ανανέωση κάθε 3μηνο (5 για να μην καταργηθεί το νούμερο) με τα σημερινά δεδομένα λογικά θα παίξει, αλλά δεν το λέω με σιγουριά μήπως αλλάξει κάτι στην πορεία. Και μπορείς (καλή ώρα θα το χρειαστώ) με αγορά του play now unlimited 15e, σε μέρος που δεν έχεις wifi σου δίνει την δυνατότητα απεριόριστη θέαση (έστω και ας είναι μόνο 480p) για 1 μήνα!

Μα δεν θα κάνω ανανέωση στο καρτοκινητό. Θα ενεργοποιήσω τη sim, θα αγοράσω και ένα πακέτο δεδομένων και μετά θα βγάλω κωδικούς. Αν καταργήσω το καρτοκινητό δεν θα δουλεύει μετά το cosmote TV go; Αφού δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί. Μόνο στο να βγάλω κωδικούς

Μα δεν θα κάνω ανανέωση στο καρτοκινητό. Θα ενεργοποιήσω τη sim, θα αγοράσω και ένα πακέτο δεδομένων και μετά θα βγάλω κωδικούς. Αν καταργήσω το καρτοκινητό δεν θα δουλεύει μετά το cosmote TV go; Αφού δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί. Μόνο στο να βγάλω κωδικούς
Δεν βγήκε ακόμα επίσημα ανακοίνωση, οπότε θεωρίες κάνουμε, αργότερα μπορεί να μην χρειάζεται καν σιμ για τους κωδικούς ή να το ξανά γυρίσουν στα παλιά :) :)

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εχεις δικιο μονο αν εννοεις το πως λειτουργουσε το ote go πριν 1 μηνα. Γιατι τωρα δεν εχει κανεναν παραλογο περιορισμο.

Ξέρει κανείς αν βγήκε (ή πρόκειται να βγει) το cosmotetv go σε εφαρμογή στο store των windows 10 ή θα είναι μόνο μέσω web browser; Φυσικά μιλώ για την έκδοση για windows. Επίσης από ότι κατάλαβα παίζει και μέσω windows intel pc stick.

καλησπερα παιδια,

Και αλλη μια (προσωπικη) επιβεβαιωση για το αν παιζει σε αλλους παροχους.
Παιζει κανονικοτατα σε laptop (win7) και κινητο (android) καθως και σε Sony Android TV (εδω η εφαρμογη για tablet τραβαει ζορια - κολληματα,πτωση ποιοτητας,παγωματα) σε δικτυο forthnet vdsl :firstprize: χωρις να ζηταει sms κτλ.

Στο laptop και στο κινητο παιζει χωρις κανενα προβλημα.