Καλημέρα,Καλημερα σε ολους.
Εχει δοκιμασει κανενας να βαλει εαν μπαίνει το app σε sony android tv?
Υπαρχει καπου το app για κατεβασμα (δεν εννοω για εγκατασταση μεσω playstore αλλα να μπορω να το εχω ξεχωριστα)?
Καλημέρα,
Εχω βάλει την έκδοση για ταμπλετ σε Sony 55-xe9005 (την κατέβασα από apkpure)
Η εφαρμογή, αν και εγκαθίσταται κανονικά, λειτουργεί με πρόβλημα: Μπορείς και κάνεις κανονικά σύνδεση, αλλά όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή, η εικόνα παίζει με χαμηλό frame rate, οποτε ο ήχος φεύγει πολύ μπροστά...
Βεβαια, μια φορά λειτούργησε σωστά, αλλα γενικά έχει πρόβλημα...
Να σημειώσω πως δε μου φαίνεται να είναι πρόβλημα της σύνδεσης μου στο ιντερνετ, αφού τόσο στο pc, όσο και σε android TV box (πριν την αγορά της τηλεόρασης) η υπηρεσία δουλεύει και δούλευε αντίστοιχα, χωρις κάποιο θέμα...
Το είχα σε mini m8s ii, το οποίο είχα κάνει unroot μέσω του supersu...Οταν λες σε adroid tv box ποιο εννοεις? Εχω το gt1 ultimate
Καλά το ote tv go είναι άλλο ανέκδοτο σε σχέση με το novago με τους παράλογους περιορισμούς που έχει η κόσμοτε
αλλά ας μην το επεκτείνουμε κιαυτο
Έχω το πρόγραμμα cosmote μηδενικό πάγιο, το οποίο πλέον λέγεται cosmote mobile basic και κοστίζει 4,90 . Με αυτό το πρόγραμμα δεν μπορώ να βγάλω κωδικούς για το cosmote TV go, παρόλο που στο πρόγραμμα υπάρχουν 200mb δεδομένα. Τι λύση υπάρχει; Αγοράζω ένα απλό καρτοκινητό ίσα ίσα για να βγάλω κωδικούς;
Εφόσον παίζει χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς με ένα καρτοκινητό και ανανέωση κάθε 3μηνο (5 για να μην καταργηθεί το νούμερο) με τα σημερινά δεδομένα λογικά θα παίξει, αλλά δεν το λέω με σιγουριά μήπως αλλάξει κάτι στην πορεία. Και μπορείς (καλή ώρα θα το χρειαστώ) με αγορά του play now unlimited 15e, σε μέρος που δεν έχεις wifi σου δίνει την δυνατότητα απεριόριστη θέαση (έστω και ας είναι μόνο 480p) για 1 μήνα!Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση, να ρωτήσεις αν με ενεργοποίηση ξεχωριστού πακέτου δεδομένων λειτουργεί. Διαφορετικά θα δίνεις διπλά χρήματα και είναι κρίμα.
Δεν χάνεις το νούμερο,αν δεν ανανεώσεις χάνεις τα πακέτα και το χρηματικό υπόλοιπο (όσο αφορά το 3μηνο αν δεν κάνω λάθος) . Το τελευταίο 8μηνο μας έχουν τρελάνει με τις αλλαγές (κάτι 30 φορητότητα,κάτι με λήξη κτλ)Ο μοναδικός μου ενδοιασμός είναι μην και μειωθεί στο προσεχές διάστημα η ελάχιστη ανανέωση σε 2μηνο -κρίνοντας από τη γενικότερη πολιτική εναρμονισμού τιμών μεταξύ εταιριών στη κινητή. Κατά τα άλλα, τα 5ε το 3μηνο όντως είναι μικρό ποσό.
Μα δεν θα κάνω ανανέωση στο καρτοκινητό. Θα ενεργοποιήσω τη sim, θα αγοράσω και ένα πακέτο δεδομένων και μετά θα βγάλω κωδικούς. Αν καταργήσω το καρτοκινητό δεν θα δουλεύει μετά το cosmote TV go; Αφού δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί. Μόνο στο να βγάλω κωδικούςΕφόσον παίζει χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς με ένα καρτοκινητό και ανανέωση κάθε 3μηνο (5 για να μην καταργηθεί το νούμερο) με τα σημερινά δεδομένα λογικά θα παίξει, αλλά δεν το λέω με σιγουριά μήπως αλλάξει κάτι στην πορεία. Και μπορείς (καλή ώρα θα το χρειαστώ) με αγορά του play now unlimited 15e, σε μέρος που δεν έχεις wifi σου δίνει την δυνατότητα απεριόριστη θέαση (έστω και ας είναι μόνο 480p) για 1 μήνα!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βγήκε ακόμα επίσημα ανακοίνωση, οπότε θεωρίες κάνουμε, αργότερα μπορεί να μην χρειάζεται καν σιμ για τους κωδικούς ή να το ξανά γυρίσουν στα παλιάΜα δεν θα κάνω ανανέωση στο καρτοκινητό. Θα ενεργοποιήσω τη sim, θα αγοράσω και ένα πακέτο δεδομένων και μετά θα βγάλω κωδικούς. Αν καταργήσω το καρτοκινητό δεν θα δουλεύει μετά το cosmote TV go; Αφού δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί. Μόνο στο να βγάλω κωδικούς
Εχεις δικιο μονο αν εννοεις το πως λειτουργουσε το ote go πριν 1 μηνα. Γιατι τωρα δεν εχει κανεναν παραλογο περιορισμο.Καλά το ote tv go είναι άλλο ανέκδοτο σε σχέση με το novago με τους παράλογους περιορισμούς που έχει η κόσμοτε
αλλά ας μην το επεκτείνουμε κιαυτο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.