Pgate4
Senior Member
- 27 August 2014
- 629
Ξέρει κανείς να μου πει πόσα giga καταναλώνονται μέσω 4g δυκτιο κινητού για να παρακολουθήσω έναν αγώνα ποδοσφαίρου?
Περιπου 1,5gb για 720p αναλυση
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ξέρει κανείς να μου πει πόσα giga καταναλώνονται μέσω 4g δυκτιο κινητού για να παρακολουθήσω έναν αγώνα ποδοσφαίρου?
Σου το κανει και εσενα φιλε?
ποιο κουτακι εχεις και εαν ηταν unroot H το εκανες εσυ?
Το πηρες απο εδω η απεξω?Μου το κανει με την λογικη οτι απο το ipad ειχα καλυτερη εικονα
Τωρα απο κει και περα,παιχνιδι βλεπεις πολυ ανετα χωρις να κουραζεσαι
Εχω το xiaomi mi box,το οποιο ηταν unroot
Εγω το βαζω οχι στο αυτοματο,αλλα σε 720p ανλυση και ειμαι σχετικα οκ
Το πηρες απο εδω η απεξω?
Εννοεις οτι ειναι απο τη μαμα unroot?
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Geekbuying ιταλική αποθήκη
Και απο την μαμα ηταν unroot?
Το ηξερες η δεν το ανεφερε πουθενα?
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα όταν πάω να παίξω την εφαρμογή σε Chrome μου και κάνω εγκατάστασή τον player όταν συνδέωμαι και προσπαθεί να ανοίξει ένα κανάλι ψάχνει τον player ξανά και μου βγάζει μήνυμα να τον εγκαταστήσω ξανά ή αν έχει μπει να επιτρέψω στον browser να τον αφήνει να εκτελείται. Τι πρέπει να κάνω?
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον, ενδιαφέρων οι 2 ταυτόχρονα συσκευές (αν είναι αλήθεια, με 5 ), οπότε όσοι τα δίναμε για καρτοκινητό (για data) θα τα παίρνουν πάλι!!!!Αυτό που λέει ότι από 23/4 η σύνδεση σου θα είναι σε μια συσκευή,τι εννοεί,ότι θα μπορώ να έχω δηλωμενη μόνο μια συσκευή και να την αλλάζω κάθε 30 μέρες ή ότι θα μπορώ να βλέπω μόνο από την μία συσκευή μου;
Μάλλον, ενδιαφέρων οι 2 ταυτόχρονα συσκευές (αν είναι αλήθεια, με 5 ), οπότε όσοι τα δίναμε για καρτοκινητό (για data) θα τα παίρνουν πάλι!!!!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι τι 2? (δέκτης + tablet ή σε 2 go ταυτόχρονα)?Απλά,γλιτώνεις την μανουρα για το καρτοκινητο,και το καλό είναι ότι μπορείς και από 2 ταυτόχρονα ενώ μπορείς να το τρέχεις σε 3 συσκευές
Καλύτερο με φαίνεται
Το θέμα είναι τι 2? (δέκτης + tablet ή σε 2 go ταυτόχρονα)?
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστός, είμαι δουλειά τώρα και δεν μπορώ να ψάξω!!!Έλα....τα γράφει όλα εδώ
https://www.cosmote.gr/portal/docum..._04.2018/e6236c8e-37ce-b61f-cdfe-7ef07dd6f289
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.