Cosmote TV GO

Ξέρει κανείς να μου πει πόσα giga καταναλώνονται μέσω 4g δυκτιο κινητού για να παρακολουθήσω έναν αγώνα ποδοσφαίρου?

Περιπου 1,5gb για 720p αναλυση

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Σου το κανει και εσενα φιλε?
ποιο κουτακι εχεις και εαν ηταν unroot H το εκανες εσυ?

Μου το κανει με την λογικη οτι απο το ipad ειχα καλυτερη εικονα
Τωρα απο κει και περα,παιχνιδι βλεπεις πολυ ανετα χωρις να κουραζεσαι
Εχω το xiaomi mi box,το οποιο ηταν unroot
Εγω το βαζω οχι στο αυτοματο,αλλα σε 720p ανλυση και ειμαι σχετικα οκ

Μου το κανει με την λογικη οτι απο το ipad ειχα καλυτερη εικονα
Τωρα απο κει και περα,παιχνιδι βλεπεις πολυ ανετα χωρις να κουραζεσαι
Εχω το xiaomi mi box,το οποιο ηταν unroot
Εγω το βαζω οχι στο αυτοματο,αλλα σε 720p ανλυση και ειμαι σχετικα οκ

Το πηρες απο εδω η απεξω?
Εννοεις οτι ειναι απο τη μαμα unroot?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πηρες απο εδω η απεξω?
Εννοεις οτι ειναι απο τη μαμα unroot?

Geekbuying ιταλική αποθήκη

Και απο την μαμα ηταν unroot?
Το ηξερες η δεν το ανεφερε πουθενα?

Στα σχόλια αυτών που το είχαν πάρει από το συγκεκριμένο site,ένας Ιταλός μου φαίνεται ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα επειδή είναι unroot τρέχει και τις εφαρμογές που τον ενδιαφέρει
Βέβαια όταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι ήταν root,αλλά μετά βρήκα έναν φίλο που το είχε πάρει από εκεί και μου είπε ότι σίγουρα δεν είναι root
Οπότε και το αγόρασα!!
Στον geekbuying μάλλον δεν ξέρουν τι πουλούν!!
Προφανώς ήταν από την μαμά unroot γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα

Καλημέρα όταν πάω να παίξω την εφαρμογή σε Chrome μου και κάνω εγκατάστασή τον player όταν συνδέωμαι και προσπαθεί να ανοίξει ένα κανάλι ψάχνει τον player ξανά και μου βγάζει μήνυμα να τον εγκαταστήσω ξανά ή αν έχει μπει να επιτρέψω στον browser να τον αφήνει να εκτελείται. Τι πρέπει να κάνω?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα όταν πάω να παίξω την εφαρμογή σε Chrome μου και κάνω εγκατάστασή τον player όταν συνδέωμαι και προσπαθεί να ανοίξει ένα κανάλι ψάχνει τον player ξανά και μου βγάζει μήνυμα να τον εγκαταστήσω ξανά ή αν έχει μπει να επιτρέψω στον browser να τον αφήνει να εκτελείται. Τι πρέπει να κάνω?

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Chrome εχει προβλημα, χρησιμοποιησε τον Microsoft Edge.

μήνυμα στο κινητό μου από από COSMOTE

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO TIΣ 23/04 ΘA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIEITE TO COSMOTE TV GO ΔΩPEAN AΠO OΠOIOΔHΠOTE WIFI 'H ΔIKTYO KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ XΩPIΣ ΠEPIOPIΣMOYΣ. H ΣYNΔEΣH ΣTHN YΠHPEΣIA ΘA EINAI ΔYNATH AΠO MIA ΣYΣKEYH. ΓIA NA MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIHΣETE EΠIΠΛEON ΣYΣKEYEΣ KAI NA BΛEΠETE TAYTOXPONA AΠO ΔYO, ENEPΓOΠOIHΣTE TO ΠAKETO 'EXTRA ΣYΣKEYΩN' ΠOY ΠAPEXETAI ΔΩPEAN EΩΣ TIΣ 22/07. MAΘETE ΠEPIΣΣOTEPA ΣTO https://www.cosmote.gr/cosmotetvgo (XPEΩΣH ΠΛOHΓHΣHΣ BAΣEI TIMOKATAΛOΓOY)

Αυτό που λέει ότι από 23/4 η σύνδεση σου θα είναι σε μια συσκευή,τι εννοεί,ότι θα μπορώ να έχω δηλωμενη μόνο μια συσκευή και να την αλλάζω κάθε 30 μέρες ή ότι θα μπορώ να βλέπω μόνο από την μία συσκευή μου;

Αυτό που λέει ότι από 23/4 η σύνδεση σου θα είναι σε μια συσκευή,τι εννοεί,ότι θα μπορώ να έχω δηλωμενη μόνο μια συσκευή και να την αλλάζω κάθε 30 μέρες ή ότι θα μπορώ να βλέπω μόνο από την μία συσκευή μου;

Μάλλον, ενδιαφέρων οι 2 ταυτόχρονα συσκευές (αν είναι αλήθεια, με 5 ), οπότε όσοι τα δίναμε για καρτοκινητό (για data) θα τα παίρνουν πάλι!!!!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον, ενδιαφέρων οι 2 ταυτόχρονα συσκευές (αν είναι αλήθεια, με 5 ), οπότε όσοι τα δίναμε για καρτοκινητό (για data) θα τα παίρνουν πάλι!!!!

Απλά,γλιτώνεις την μανουρα για το καρτοκινητο,και το καλό είναι ότι μπορείς και από 2 ταυτόχρονα ενώ μπορείς να το τρέχεις σε 3 συσκευές
Καλύτερο με φαίνεται
Άν κάποιος μάθει γι αυτό που ρώτησα ας ενημερώσει

Απλά,γλιτώνεις την μανουρα για το καρτοκινητο,και το καλό είναι ότι μπορείς και από 2 ταυτόχρονα ενώ μπορείς να το τρέχεις σε 3 συσκευές
Καλύτερο με φαίνεται

Το θέμα είναι τι 2? (δέκτης + tablet ή σε 2 go ταυτόχρονα)?

Το θέμα είναι τι 2? (δέκτης + tablet ή σε 2 go ταυτόχρονα)?

Σωστό κι αυτό!!!
Μάλλον πρέπει να μαζέψουμε απορίες και να κάνουμε ένα "ντου" σε τηλέφωνο,Γερμανό ή cosmote να μάθουμε
Πάντως επειδή είμαστε Έλληνες,βλέπω να εννοούν δεκτή +tablet

Όχι ρε συ,το διάβασα πιο προσεκτικά,εννοουν 2 συσκευές go ταυτόχρονα
Γιατί λέει για extra συσκευές και ταυτόχρονα το cosmote tv go σε 3 συσκευές
Άρα μάλλον δεν μετράνε τον δεκτη