Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Με box δεν γινεται δουλεια; Σε 50αρα δεν θαδειχνει καλυτερα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δεν έχει καμία διαφορά. Ακόμα και σε 22 ιντσών μόνιτορ φαίνεται χάλια.

Το app δεν φορτώνει τα στοιχεία προγράμματος. Συμβαίνει και σε άλλους σε iPad?

Επίσης έχει προστεθεί το travel channel hi και το lux

καλησπερα παιδια με το xiaomi mi box θα μπορω να δω σε αλλη τηλεοραση ολα τα καναλια ?εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο?

αν εννοεις στην μια να παιζει cosmote μεσω δορυφορου και σε αλλη το go ναι γίνεται, και γίνεται και με το xiaomi που αναφερεις απλα πρεπει να εγκαταστήσεις χειροκίνητα το app του cosmote go (την εκδοση για tablet) γιατι δεν υπαρχει στο app store του android tv

Πάντως εμένα που έχω κινητό lenovo phab 2 pro μου εμφανίζει κανονικά στο store την έκδοση για tablet. Μάλιστα αυτήν έχω εγκατεστημένη στο κινητό. Μήπως επειδή η οθόνη μου είναι 6,4 ιντσες;

Άκυρο τώρα πρόσεξα ότι έλεγες για το store που εμφανίζει το android box. Συγγνώμη.

Υπομονή τέλος χρόνου θα βγει Android box και εφαρμογή για smart tv

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπομονή τέλος χρόνου θα βγει Android box και εφαρμογή για smart tv

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω μόνο να μην είναι διαφορετικό app για το go και άλλο για το box-smart tv !

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει κανεις θεματα με την εφαρμογη σε "κουτι"? Απο χθες παρατηρησα οτι δεν ανοιγει ο player με την καμια στα tv plus και συναφη και μετα απο κοπο ανοιγει καποιες φορες στα live.απεγκατεστησα και εγκατεστησα κ δεν αλλαξε τιποτε,περασα κ την τελευταια εκδοση αλλα τζιφος.κανεις καποια ιδεα;

Εν τελει παιζει αλλα γινεται πλεον το εξης οταν πατας προβολη σε επεισοδιο η ταινια ο πρασινος κυκλος εξαφανιζεται γρηγορα κ σου δινει την εντυπωση οτι διακοπτεται αν περιμενεις αρκετα δευτερολεπτα το ανοιγει.αν σας συμβει δειξτε υπομονη πραγμα που δεν εκανα εγω εξ αρχης

Αν παρουμε το (οποιο)box μαζι μας στις διακοπες,θα παιζει το otego με τους κωδικους μας σε αλλο δικτυο ή οχι?

Αν παρουμε το (οποιο)box μαζι μας στις διακοπες,θα παιζει το otego με τους κωδικους μας σε αλλο δικτυο ή οχι?

Κανονικα κομπλέ,εδώ και 2 μήνες γίνεται,αρκεί το box να το υποστηρίζει,δηλαδή να μην είναι root

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή cosmote tv go (tablet) στο mi box και δεν λειτουργεί σωστά, ενώ κάνω σύνδεση με τους κωδικούς μου με πάει συνεχώς στην επιλογή να αλλάξω συσκευή, και μου δίχνει το mi box εκτός σύνδεσης, πατάω να κάνω την αλλαγή και δεν με αφήνει να προχωρήσω μόνο να πατήσω ακύρωση, επίσης όταν πατάω πάνω σε ένα κανάλι για να παίξει με σκοπό να με πάει σε κάποιο μενού σύνδεσης, δίχνει το κυκλακι που φορτώνει και κολλάει εκ εκεί... καμία ιδέα? Ευχαριστώ

Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν προσπαθείτε να το περάσετε σε άλλη συσκευή πριν περάσουν οι 30 μέρες

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα !! Διάβασα με πολύ προσοχή σχεδόν όλη τη συζήτηση (όσο μπορούσα δηλαδή) για cosmote tv go. Το έχει δοκιμάσει κανείς χωρίς να είναι συνδρομητής cosmote? Δηλαδή "cosmote tv go για μη συνδρoμητές cosmote"? Παίζει καλά? π.χ. τα παιδικά κανάλια? είναι καλό το streaming? Θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος έγγραφε την εμπειρία του για αυτήν την περίπτωση. Με ενδιαφέρει η υπηρεσία αλλά διστάζω από τα τόσα που διαβάζω.... Ευχαριστώ !!!

Καλημέρα !! Διάβασα με πολύ προσοχή σχεδόν όλη τη συζήτηση (όσο μπορούσα δηλαδή) για cosmote tv go. Το έχει δοκιμάσει κανείς χωρίς να είναι συνδρομητής cosmote? Δηλαδή "cosmote tv go για μη συνδρoμητές cosmote"? Παίζει καλά? π.χ. τα παιδικά κανάλια? είναι καλό το streaming? Θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος έγγραφε την εμπειρία του για αυτήν την περίπτωση. Με ενδιαφέρει η υπηρεσία αλλά διστάζω από τα τόσα που διαβάζω.... Ευχαριστώ !!!

Για ποιο πακέτο ενδιαφέρεσαι,για αν είναι για το sports δε βλέπω τον λόγο να το κάνεις αυτό όταν με 5-6 παραπάνω έχεις κανονικά Cosmote tv και δώρο το go
Αλήθεια,αυτό το ανεξάρτητο έχει πουλήσει καθόλου;;;

Sent from my iPad using Tapatalk

Για να τα λεμε και οπως ειναι το "κανονικο" δεν εχει και τιποτα παραπανω που να αξιζει τα 5-6 ευρω