Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εντυπώσεις μεχρι στιγμής...
Το έχω βάλει στο laptop όπου η ανάλυση κλειδώνει στα 720p. Για τα δικά μου μάτια δεν είναι κακό δεν είναι βέβαια και το καλύτερο. Στη συνεχεία το κάνω μέσω hdmi προβολή στην τηλεόραση μου. Αναπαραγωγή δεν μπορώ να κάνω.. Η ανάλυση στην τηλεόραση είναι εμφανώς πιο κακή από ότι φαίνεται στο laptop, πάλι όμως και για αγώνες που το θέλω με ελληνική περιγραφή, καλό μου φαίνεται

Sent from my iPhone using Tapatalk
laptop και σύνδεση με TV με HDMI δεν κλειδώνει ; Δείχνει κανονικά;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε παιδια εγω προσπαθω να δω cosmote tv go (σε mac) και εβλεπα για μηνες μια χαρα αλλα απο το Σαββατο η εικονα ειναι ζουμαρισμενη,χωρις να μπορω να δω κανονικα τηλεοραση. Ξερει κανεις τι παιζει?

ρε παιδια εγω προσπαθω να δω cosmote tv go (σε mac) και εβλεπα για μηνες μια χαρα αλλα απο το Σαββατο η εικονα ειναι ζουμαρισμενη,χωρις να μπορω να δω κανονικα τηλεοραση. Ξερει κανεις τι παιζει?

Και εγώ φίλε έχω το ίδιο πρόβλημα. Υποτίθεται η Cosmote το ξέρει και θα έβγαζε update αυτή τη βδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες από το Φόρουμ.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Κανονικά δείχνει, είδα χτες τον αγώνα μια χαρά είδα και την εκπομπή μετά :)

Ok φίλε, ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Κανονικά δείχνει, είδα χτες τον αγώνα μια χαρά είδα και την εκπομπή μετά :)

Πολύ κουφό,γιατί χρόνια τώρα κλειδώνει!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Εντυπώσεις μεχρι στιγμής...
Το έχω βάλει στο laptop όπου η ανάλυση κλειδώνει στα 720p. Για τα δικά μου μάτια δεν είναι κακό δεν είναι βέβαια και το καλύτερο. Στη συνεχεία το κάνω μέσω hdmi προβολή στην τηλεόραση μου. Αναπαραγωγή δεν μπορώ να κάνω.. Η ανάλυση στην τηλεόραση είναι εμφανώς πιο κακή από ότι φαίνεται στο laptop, πάλι όμως και για αγώνες που το θέλω με ελληνική περιγραφή, καλό μου φαίνεται

Κάτσε ρε φίλε,τελικά μας μπέρδεψες,εδώ λες ότι αναπαραγωγή δεν μπορείς να κάνεις,αλλά η ανάλυση είναι πιο κακή!!!

Αναφέρει μέσα ότι θέλει hdcp σύνδεση μεταξύ των συσκευών.
Παντός εμένα σε 55" από laptop παίζει αρκετά καλά, πιθανά να παίζει ρόλο το ποσό καλά μπορεί να κάνει upscale η τηλεόραση από 720 σε 4k

Κάτσε ρε φίλε,τελικά μας μπέρδεψες,εδώ λες ότι αναπαραγωγή δεν μπορείς να κάνεις,αλλά η ανάλυση είναι πιο κακή!!!

Ίσως δεν το είπα σωστά. Συνδέοντας το laptop με την τηλεόραση μέσω hdmi υπάρχουν επιλογές να παίζει μόνο μέσω τηλεόρασης (προφανώς από ότι καταλαβαίνω κρατάει την ανάλυση της τηλεόρασης) και επιλογή να ‛προβάλει’ την οθόνη του laptop στην τηλεόραση. Η πρώτη επιλογή δεν μου παίζει παρά μόνο η δεύτερη.
Το laptop έχει full Hd ανάλυση, ενώ η τηλεόραση είναι 4Κ. Ε στην θέαση μέσω τηλεόρασης κάπου χάνεται η ανάλυση (όχι σε σημείο που να μην βλέπεται φυσικά η να την λες κακή)

παρεπιπτοντως κ μιας κ το εθειξες αυτο το ειχα ακουσει περιπου εδω κ ενα χρονο. οτι κλειδωνει κ μαυριζει η οθονη οταν το συνδεεις το go με tv. απο τοτε το ειχα δοκιμασει κ δεν ισχυε.

Απ' ότι βλέπω, στο COSMOTE TV GO για desktop υπάρχει πλέον 1080p ανάλυση.
Τελευταία φορά που είχα δει ήταν μέχρι 720p

1080 παρεχει και σε κινητα ταμπλετ αν θυμαμαι καλα αλλα σε συγκεκριμενα καναλια
οσο για android tv s θα συμφωνησω με @cmoustakas οτι θα αφορα αποκλειστικα το box που θα βγει,το οτι θα βγει σε android περιβαλλον,αν βγει σε τετοιο δε σημαινει οτι θα υπαρχει κ εφαρμογη

Πάντως στα otesports1-7 που μόλις άνοιξα (σε desktop) δεν μου το βγαζει..Ξέρει κανεις καποιο συγκεκριμένο σε 1080p να το ελέγξω?

1080p? :blink:Που το δες αυτό? Εμένα μέχρι 720p παει..

Στο Cosmote TV plus
Βέβαια δεν πρέπει να λειτουργεί ακόμα σωστά γιατί όταν το βάζω σε 1080p η ανάλυση είναι χειρότερη και απο 360p

Τελικά στο desktop παίζει σε όλα τα δίκτυα, ή μόνο στου ΟΤΕ, γιατί το έχω σε box στην τηλεόραση και έχω στραβωθεί

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά στο desktop παίζει σε όλα τα δίκτυα, ή μόνο στου ΟΤΕ, γιατί το έχω σε box στην τηλεόραση και έχω στραβωθεί

Παντού

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάλευα 2 μήνες στο desktop και δεν έπαιζε με τίποτα... Έδειχνε συνέχεια να κατεβάζω το player... Ενώ το είχα κάνει... Γιαυτό έβαλα τνbox, αλλά το αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Στο Cosmote TV plus
Βέβαια δεν πρέπει να λειτουργεί ακόμα σωστά γιατί όταν το βάζω σε 1080p η ανάλυση είναι χειρότερη και απο 360p

Χμ έχεις δίκιο, δεν το χα προσέξει. Εγώ εννοουσα βεβαια live streaming περιεχόμενο και όχι tv plus/on demand. Όντως κάκιστη ποιότητα (δείχνει πως δεν συγχρονίζει).

Μακάρι να το περάσουν καποια στιγμη και στην ροή των ote sports (αν και όταν δουλέψει)

Χμ έχεις δίκιο, δεν το χα προσέξει. Εγώ εννοουσα βεβαια live streaming περιεχόμενο και όχι tv plus/on demand. Όντως κάκιστη ποιότητα (δείχνει πως δεν συγχρονίζει).

Μακάρι να το περάσουν καποια στιγμη και στην ροή των ote sports (αν και όταν δουλέψει)

'Ισως κάνουν δοκιμές ακόμα ωστε να το προσθεσουν αργότερα και σε ζωντανη ροή
Προς το παρόν φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά