Cosmote TV GO

παρεπιπτοντως κ μιας κ το εθειξες αυτο το ειχα ακουσει περιπου εδω κ ενα χρονο. οτι κλειδωνει κ μαυριζει η οθονη οταν το συνδεεις το go με tv. απο τοτε το ειχα δοκιμασει κ δεν ισχυε.

Άρα και σένα σου δουλεύει κανονικά με hdmi από laptop στην τηλεόραση,τώρα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Άρα και σένα σου δουλεύει κανονικά με hdmi από laptop στην τηλεόραση,τώρα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Στο δικό μου laptop πατώντας fn*F2 διαλέγεις τρόπους προβολής στην τηλεόραση, δεύτερη οθόνη κτλ.. Κάπως αντίστοιχα θα γίνεται στο δικό σου. Παίζει φίλος προσπάθησε το

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου...μετά απο αρκετό καιρό προσπαθώ να μπω στο go με τον υπολογιστή, γιατί το box είναι άθλιο και έχω ξανά τα ίδια προβλήματα με παλαιότερο. Ενώ ανοι γώ το site κατεβάζω τον player σύμφωνα με τις οδηγίες και κάνω εγκατάσταση, όταν πάω να κάνω σύνδεση στο site, μου βγάζει ξανά μήνυμα "Παρακαλώ κάντε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του COSMOTE TV GO player. Θέλετε να συνεχίσετε;" και όταν το κάνω ξανά τα ίδια απο την αρχή. Σε σας παίζει κανονικό σε pc? σε τι browser βλέπετε? έχετε καμία καλή συμβουλή, για το τι πρέπει να κάνω? ευχαριστώ?

Παιδιά πραγματικά έχουν σπάσει τα νεύρα μου...μετά απο αρκετό καιρό προσπαθώ να μπω στο go με τον υπολογιστή, γιατί το box είναι άθλιο και έχω ξανά τα ίδια προβλήματα με παλαιότερο. Ενώ ανοι γώ το site κατεβάζω τον player σύμφωνα με τις οδηγίες και κάνω εγκατάσταση, όταν πάω να κάνω σύνδεση στο site, μου βγάζει ξανά μήνυμα "Παρακαλώ κάντε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του COSMOTE TV GO player. Θέλετε να συνεχίσετε;" και όταν το κάνω ξανά τα ίδια απο την αρχή. Σε σας παίζει κανονικό σε pc? σε τι browser βλέπετε? έχετε καμία καλή συμβουλή, για το τι πρέπει να κάνω? ευχαριστώ?
Καθαρισμος cache του pc και θα διορθωθει το θεμα.

Όπως είπε και ο evil, κάτι παίζει με τον browser σου και τις ρυθμίσεις που έχει, τα cookies, το cache κλπ.
Δοκιμασέ το σε καθαρό προφίλ, τελείως καθαρό.
Αν χρησιμοποιείς Chrome οι ρυθμίσεις σου είναι στον εξής φάκελο
%LOCALAPPDATA%\Google\Chrome
Κάνε το copy paste στον explorer και θα σε πάει στον φάκελο.

Πως να κάνεις ξεχωριστό προφίλ για το go με ξεχωριστές ρυθμίσεις για να μη "μπλέκεται" με τα του κανονικού σου browser.
Πχ επιλέγουμε να σώσει τις ρυθμίσεις και τα πάντα σε άλλο φάκελο, αν κάτι πάει στραβά τον διαγράφεις τελείως και ξαναπροσπαθείς χωρίς να επηρεάσει τις ρυθμίσεις του "κανονικού" σου browser. Στον φάκελο ας πούμε

%LOCALAPPDATA%\Google\Cosmotetvgo

Κάνεις ένα shortcut με τα παρακάτω, βάζεις ότι εικονίδιο θες κι αν κάτι πάει στραβά απλά διαγράφεις το φάκελο άφοβα.

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --user-data-dir="%LOCALAPPDATA%\Google\Cosmotetvgo" --class=Cosmotetvgo --disable-translate --no-default-browser-check http://www.cosmotetvgo.gr/

Κι ακόμη καλύτερα αν θες να έχει την "αίσθηση" κανονικού app

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --user-data-dir="%LOCALAPPDATA%\Google\Cosmotetvgo" --class=Cosmotetvgo --app=http://www.cosmotetvgo.gr/ --disable-translate --no-default-browser-check --no-first-run

Χίλια ευχαριστώ, θα δοκισω αν και αμφιβάλω τι κατάλαβα πάντως του καθαρισμού του browser το δοκίμασα, χωρίς αποτέλεσμα. Μίλησα με την εταιρία το βράδυ, άκρη δεν βγάλαμε. Μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο, να ψάξω μόνος να βρω μη φταίει κάνα firewall να τα κλείνω και να δοκιμάζω ξανά... Έφαγα τόσες ώρες εχθές χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Θα δω το βράδυ και αυτή την μέθοδο που μου είπατε...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χίλια ευχαριστώ, θα δοκισω αν και αμφιβάλω τι κατάλαβα πάντως του καθαρισμού του browser το δοκίμασα, χωρίς αποτέλεσμα. Μίλησα με την εταιρία το βράδυ, άκρη δεν βγάλαμε. Μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο, να ψάξω μόνος να βρω μη φταίει κάνα firewall να τα κλείνω και να δοκιμάζω ξανά... Έφαγα τόσες ώρες εχθές χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Θα δω το βράδυ και αυτή την μέθοδο που μου είπατε...

Δοκιμασέ το, αν είναι το firewall δες οδηγίες εδώ, πως να το απενεργοποιήσεις.

https://www.tenforums.com/tutorials/70699-turn-off-windows-defender-firewall-windows-10-a.html

Το δοκιμασα ήδη εχθές και εκεί και στο bitdefender που κάνω χρήση... Αλλα κανένα αποτέλεσμα...

Τώρα μίλησα και με Microsoft, μήπως φταίνε τα Windows και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια ζήτημα και ότι κάτι που μπορεί να παίζει ρόλο είναι η κάρτα γραφικών... Αντε βγάλε άκρη...

Το δοκιμασα ήδη εχθές και εκεί και στο bitdefender που κάνω χρήση... Αλλα κανένα αποτέλεσμα...

Δοκίμασε να κάνεις το Βitdefender απεγκατάσταση αντί για απενεργοποίηση μόνο .
Βασικά βγάλε ότι firewall και antivirus τρίτου έχεις και απενεργοποίησε το Windows Defender και το Windows Firewall.
Δοκιμαστικά όλα αυτά, μήπως και δεις που είναι το πρόβλημα.

Το έβαλα στο Desktop και δουλεύει τέλεια αλλά έχω 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει.

1: Θέλω να ξεκινάει με 720p και όχι Auto, υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω?

2. Πώς κάνω resize το παραθύρο στο μέγεθος που θέλω εγω? Τώρα ή που θα είναι Full screen ή πολύ μικρό. Βάζω τον κέρσορα στις ακρες του παραθύρου αλλά δεν τις κάνει drag.

το πρωτο δεν γινεται .πρεπει να το ρυθμιζεις εσυ συνεχώς(πολυ ενοχλητικό)
Οσον αφορα το αλλο,θα πρεπε με τον τροπο που λες να γινεται νομιζω

Πώς κάνω resize το παραθύρο στο μέγεθος που θέλω εγω? Τώρα ή που θα είναι Full screen ή πολύ μικρό. Βάζω τον κέρσορα στις ακρες του παραθύρου αλλά δεν τις κάνει drag.

Αν κατάλαβα καλά θες να είναι μεγαλύτερη η εικόνα του βίντεο αλλά όχι fullscreen;
Αν κατάλαβα καλά και το έχεις στον chrome ή σε chromium based browser δοκίμασε αυτό το πρόσθετο.
Δεν ξέρω αν δουλεύει για το go, δεν έχω το go μου σε pc για να το δοκιμάσω.

Fullscreen Video to Window
https://chrome.google.com/webstore/detail/fullscreen-video-to-windo/mkdkhflndckmdlpiaddfmpppmodplheo

Αν κατάλαβα καλά θες να είναι μεγαλύτερη η εικόνα του βίντεο αλλά όχι fullscreen;
Αν κατάλαβα καλά και το έχεις στον chrome ή σε chromium based browser δοκίμασε αυτό το πρόσθετο.
Δεν ξέρω αν δουλεύει για το go, δεν έχω το go μου σε pc για να το δοκιμάσω.

Fullscreen Video to Window
https://chrome.google.com/webstore/detail/fullscreen-video-to-windo/mkdkhflndckmdlpiaddfmpppmodplheo

Καλά κατάλαβες αλλά σε είμαι σε Firefox.

Καλά κατάλαβες αλλά σε είμαι σε Firefox.

Δεν ξέρω για Firefox αλλά iσως να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο addon.
Αν δεν υπάρχει θα σου πρότείνα να ρίξεις μια ματιά και στον Opera.
Είναι chromium based, λογικά θα παίζει κι εκεί το go και έχει μια καταπληκτική built in λειτουργία.
Μπορείς κάθε βιντεο, stream να το κάνεις pop up window και να το έχεις σε ότι μέγεθος θες.

Δεν ξέρω για Firefox αλλά iσως να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο addon.
Αν δεν υπάρχει θα σου πρότείνα να ρίξεις μια ματιά και στον Opera.
Είναι chromium based, λογικά θα παίζει κι εκεί το go και έχει μια καταπληκτική built in λειτουργία.
Μπορείς κάθε βιντεο, stream να το κάνεις pop up window και να το έχεις σε ότι μέγεθος θες.

Pop up window ειναι το go με δικό του player οπότε είναι αδύνατον ενα browser addon να επεμβαίνει σε εξωτερικό player.

Το έβαλα στο Desktop και δουλεύει τέλεια αλλά έχω 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει.

1: Θέλω να ξεκινάει με 720p και όχι Auto, υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω?

2. Πώς κάνω resize το παραθύρο στο μέγεθος που θέλω εγω? Τώρα ή που θα είναι Full screen ή πολύ μικρό. Βάζω τον κέρσορα στις ακρες του παραθύρου αλλά δεν τις κάνει drag.

Το 1 το ψάχνω και γω. Κάθε φορά το κάνω manually στα 720p και ειναι πολύ εκνευριστικό

Όσο αναφορά στο 2 εγώ θέλω το αντίθετο. Να ανοίγει κατευθείαν σε full screen αλλά δεν έχω βρει κάτι..(Firefox Quantum)

Pop up window ειναι το go με δικό του player οπότε είναι αδύνατον ενα browser addon να επεμβαίνει σε εξωτερικό player.

Βγάζει το go το stream από μόνο του σε pop up window; Δεν το έχω στο pc, το έχω σε tablet και δεν ξέρω.
Αν το βγάζει από μόνο του σε pop up υπάρχει στον chrome, addon που μπορεί να κάνει το pop up κανονικό tab.
Σίγουρα θα υπάρχει και στον Firefox αντίστοιχο addon.

https://chrome.google.com/webstore/detail/open-link-in-same-tab-pop/jmphljmgnagblkombahigniilhnbadca

Μπορείς να κάνεις ένα screenshot και να το ποστάρεις ή να μου στείλεις το link του screenshot σε pm για να καταλάβω τι ακριβώς κάνει;
Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος για να κάνεις αυτό που θες, οι browsers με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμοι.

Βγάζει το go το stream από μόνο του σε pop up window; Δεν το έχω στο pc, το έχω σε tablet και δεν ξέρω.
Αν το βγάζει από μόνο του σε pop up υπάρχει στον chrome, addon που μπορεί να κάνει το pop up κανονικό tab.
Σίγουρα θα υπάρχει και στον Firefox αντίστοιχο addon.

https://chrome.google.com/webstore/detail/open-link-in-same-tab-pop/jmphljmgnagblkombahigniilhnbadca

Μπορείς να κάνεις ένα screenshot και να το ποστάρεις ή να μου στείλεις το link του screenshot σε pm για να καταλάβω τι ακριβώς κάνει;
Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος για να κάνεις αυτό που θες, οι browsers με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμοι.

Για καποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω screenshot οποτε το βγαλα φωτο. Επεμβαινει εξωτερικος player οταν παιζει το tv go στο pc οπως στην φωτο (δεν νομιζω πως θα δουλέψει καποιο addon σ αυτη την περίπτωση):

https://imgur.com/a/oKKToxT

Για καποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω screenshot οποτε το βγαλα φωτο. Επεμβαινει εξωτερικος player οταν παιζει το tv go στο pc οπως στην φωτο (δεν νομιζω πως θα δουλέψει καποιο addon σ αυτη την περίπτωση):

https://imgur.com/a/oKKToxT

Ναι δεν είναι pop up window του browser, μόνο η Cosmote στον player της μπορεί να κάνει κάτι.
Εγώ δεν καταλαβαίνω από τη στιγμή που ήδη χρησιμοποιεί για την αναπαραγωγή ξεχωριστό πρόγραμμα γιατί δεν τα περνάει όλα (και τη περιήγηση) στο πρόγραμμα αυτό και περιπλέκει τα πράγματα με browsers.
Τα ξένα αντίστοιχα go αυτό κάνουν, πχ το αγγλικό sky go σταμάτησε την υποστήριξη σε browser, και κυκλοφόρησε πέρυσι ξεχωριστό app.