Cosmote TV GO

Από ότι ξέρω κάπως καταλαβαίνουν ότι μπαίνεις με vpn. Τουλάχιστον στο nova go δεν σ' αφήνει. Η απορία μου είναι αν έχεις συγγενή ή φίλο στην Ελλάδα που το χρησιμοποιεί είσαι καλυμμένος;

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Από ότι ξέρω κάπως καταλαβαίνουν ότι μπαίνεις με vpn. Τουλάχιστον στο nova go δεν σ' αφήνει. Η απορία μου είναι αν έχεις συγγενή ή φίλο στην Ελλάδα που το χρησιμοποιεί είσαι καλυμμένος;

Το θέμα έχει κλείσει παιδιά το έγραψα και παραπάνω. Η ίδια ηCosmote σου λέει ότι ο χρόνος θέασης μετράει για όλες τις συσκευές αθροιστικά. Άρα μόνη λύση για εξωτερικό , tv go extra συσκευές και κάποιος από Ελλάδα να συνδέεται περισσότερο από ότι στο εξωτερικό.

Σε windows 7 x32 και Chrome browser όταν πάω επιλογή ποιότητας 1080p θολώνει η εικόνα σαν να παίζει 240p. Η μέγιστη που δουλεύει ικανοποιητικά είναι 720p.

Ναι και παίζει άθλια. Για να δεις ποδόσφαιρο χωρίς σπασίματα πρέπει να το πας στα 480p

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για εμένα παίζει τέλεια πάντως χωρίς σπασίματα και είναι απλά 1 κλικ κάτω από αυτό που βλέπω από τον δορυφόρο.

Για εμένα παίζει τέλεια πάντως χωρίς σπασίματα και είναι απλά 1 κλικ κάτω από αυτό που βλέπω από τον δορυφόρο.
Σε τι ανάλυση το βάζεις αν σου είναι εύκολο , με τι box και μέγεθος οθόνης;

Σε τι ανάλυση το βάζεις αν σου είναι εύκολο , με τι box και μέγεθος οθόνης;

Εγω ειμαι στα 720 σε GT1 ultimate και οθονη 55''

720p mibox σε 40αρα.

Την άλλη εβδομάδα θα το βγάλω από το tablet, έκανα εγκατάσταση στο pc μου και windows.
Μια ερώτηση έχω μόνιτορ 32 ιντσών, το LG 32MP58HQ.
Το έχω συνδεδεμένο με HDMI, το υποστηρίζει το μόνιτορ και δεν έχω συνδεδεμένο το pc με τηλεόραση ή άλλες οθόνες.
Θα παίζει ή θα πρέπει να το συνδέσω με VGA λες και είμαστε στο 2000;
Αν ξέρει κανείς παρακαλώ να μου πει, μη φάω τη συσκευή για 1 μήνα στο τζάμπα.

επειδη μπερδευτηκα καπως μπορειτε να μου το αναλυσετε? μενω εξωτερικο κ δεν δουλευει το cosmote go. μαλιστα μου βγαζει κ ενα κινητο να απευθυνθω αλλα πρωτα θελω να μου πειτε τι ισχιει αν ξερει καποιος σιγουρα. συγκεκριμενα ειναι κ ο αποκοδικοποιητης εδω. δηλαδη δεν παιρνω απο καποιον Ελλαδα το go. απο εκει κ περα τι μετρανε? σαφως κ λειτουργει καταρχας περισσοτερο ο αποδικοποιητης απο το go. αρα 1η ερωτηση τι μετρανε? και 2η ερωτηση αυτο που διαβασα καπου για εξαμηνη μετρηση ισχιει? δηλαδη καποια στιγμη κ μετα μηδενιζει? πως παει ακριβως? τελος επειδη επισημως ειναι παρανομο εφοσων τηλεφωνησω τι ακριβως να τους πω? αν δω οτι δεν βγαζω ακρη τοτε με συμφερει εστω να πληρωσω εξτρα συσκευες απο συγγενη στην Ελλαδα. αν γινει αυτο τοτε παλι τι παιζει με την μετρηση? ελπιζω καποιος απο εσας να μου τα εξηγησει αναλυτικως..ευχαριστω!

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μετράνε τη συνολική χρήση εντός και εκτός Ελλάδας. Αν η χρήση εντός Ελλάδας είναι μεγαλύτερη τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς στο κλειδώνουν.

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μετράνε τη συνολική χρήση εντός και εκτός Ελλάδας. Αν η χρήση εντός Ελλάδας είναι μεγαλύτερη τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς στο κλειδώνουν.

συγγνωμη να καταλαβω. οταν λες συνολικη χρηση εννοεις κυριου αποκωδικοποιητη και των οποιων συσκευων του go. σωστα? αρα με λιγα λογια εγω που τα εχω κ τα 2 στο εξωτερικο ο αποκωκοδικοποιητης κ εφοσων δεν ειναι στο ιντερνετ κ εννοειται ειναι δηλωμενος Ελλαδα τον μετρανε σαν εξωτερικη συνδεση? διοτι μου εχουν πεθι οτι εφοσων δεν μπαινει ιντερνετ δεν ξερουν οτι ειναι ας πουμε εξωτερικο. γιατι απο εκει κ περα τον αποκωδικοποιητη τον λειτουργω σχεδον μονιμως-ειναι ανοικτος ενω το go ελαχιστα. μηπως κ για να μην μετριεται η λειτουργια του θα πρεπει να γνεται κανονικη αποσυνδεση καθε φορα? με λιγα λογια να περναμε ξανα κωδικους κλπ? ας μας πει καποιος σιγουρα πριν επικοινωνησω μιας κ δεν ειναι ευκολα τα τηλεφωνα για μενα.

* Σε περίπτωση που ζεις μόνιμα ή βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάνεις χρήση της
υπηρεσίας COSMOTE TV GO περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα, τότε ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ελέγχους για
την διαπίστωση του κράτους μέλους από το οποίο έχεις πρόσβαση στην Υπηρεσία. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται εντός του
τελευταίου εξαμήνου (από την ημέρα του ελέγχου) και σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του κράτους διαμονής,
ο ΟΤΕ μπορεί να διακόψει τη χρήση της Υπηρεσίας εκτός Ελλάδας

απο αυτα καταλαβαινω οτι ειναι πιο απλα τα πραγματα απο οπως τα ειπαμε. το συμπερασμα απο εδω βγαινει οτι καταρχας δεν επηρεαζει καθολου ο κεντρικος αποκωδικοποιητης(που ειναι κ ποσο χρησιμοποιειται) απλα μετρανε τις ωρες του go απο που μπαινεις πιο πολυ.με λιγα λογια ενας που ειναι μονιμα εξωτερικο κ το χρησιμοποιει λογικο ειναι να βρισκουν σχεδον ολες τιω ωρες του οτι ειναι απο εξωτερικη ip. αυτο που δεν γνωριζουμε ειναι αν κατα καποιο τροπο μηδενιζεται αυτη η μετρηση μεχρι την επομενη κ για ποσο.

Ακριβώς έτσι. Μέτρηση ωρών χωρίς τον κεντρικό αποκωδικοποιητή κι ελεγχόμενα ανα εξάμηνο. Πρακτικά φαίνεται αδύνατον να δουλεύεις tv go σταθερά και αποκλειστικά από εξωτερικό χωρίς να έχεις πακέτο έξτρα συσκευών ώστε να σε «ισοφαρίζει» κάποιος από Ελλάδα.

Αύξησαν το bitrate στο go; Βλέποντας σήμερα τα παιχνίδια είδα πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από ότι είχα συνηθίσει.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Χθες και εγώ τον αγώνα του Ολυμπιακού τον είδα με το γνωστό πιξελιασμα. Αλλά την Τετάρτη έχω την εντύπωση ότι ήταν αρκετά πιο καθαρή η εικόνα. Δεν ξέρω ίσως να ήταν και ψευδαίσθηση αφού δεν έχω κάποιο εργαλείο για να μετρήσω το bitrate και να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ειναι γνωστό (το χω αναφέρει σε παλαιότερο ποστ μου) πως το bitrate που χρησιμοποιεί το ΟΤΕ TV Go ειναι ΠΟΛΥ χαμηλό. Προφανώς οι δυνατοτητες για καλυτερο br υπαρχουν μιας και πχ o cosmote tv μεσω ιντερνετ (και οχι δορυφορου) ΥΠΟΘΕΤΩ ειναι 100 φορές καλύτερος (έχω μέσω δορυφορου οπότε δεν μπορω να το ...πιστοποιήσω). Άρα ειναι 100% θεμα των servers και πόσο η εταιρεια θελει ή όχι να επενδύσει σε αυτό.

Ελπίζω, η νέα εφαρμογη για σμαρτ τιβι που περιμενουμε να έχει καλυτερη ποιότητα και φυσικά να μην την χρυσοπληρώσουμε..