Cosmote TV GO

Την πάνε για απόσυρση την τηλεόραση μέσω Ίντερνετ? Γιατί βλέπω ότι προωθούν πολύ το μέσω δορυφόρου. Και αν πάρετε τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου, επιμένουν να βάλεις δορυφόρο. Έχει υπερφορτωθεί το δίκτυο ή απλά τους συμφέρει οικονομικά? Εγώ εδώ και χρόνια βλέπω μέσω ίντερνετ και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξω. Διαβάζω ότι η ποιότητα μέσω δορυφόρου επηρεάζεται από τον καιρό. Τι εμπειρία έχετε?

Την πάνε για απόσυρση την τηλεόραση μέσω Ίντερνετ? Γιατί βλέπω ότι προωθούν πολύ το μέσω δορυφόρου. Και αν πάρετε τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου, επιμένουν να βάλεις δορυφόρο. Έχει υπερφορτωθεί το δίκτυο ή απλά τους συμφέρει οικονομικά? Εγώ εδώ και χρόνια βλέπω μέσω ίντερνετ και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξω. Διαβάζω ότι η ποιότητα μέσω δορυφόρου επηρεάζεται από τον καιρό. Τι εμπειρία έχετε?

Μέσω ιντερνετ έχει πολύ καλύτερη εικόνα, αρκεί να αντέχει η γραμμή σου.Αν έχεις vdsl έχεις HD εικόνα κρύσταλλο.Στο δορυφόρο , επειδή είναι πολύ συμπιεσμένα δεν είναι τόσο καλή η εικόνα.Ο καιρός επηρεάζει όταν έχει έντονη βροχή.

Πηρα στο 13888 και ειπαν οτι εχει βγει μια ενημέρωση στο Chrome που μπλοκάρει το tvgo και προσπαθούν να το διορθώσουν.Πρότειναν να χρησιμοποιήσω το Microsoft edge αλλά δε μου δέχεται τους κωδικούς μου και πρέπει να ξανατηλεφωνησω αύριο.

Γει ασας
Κατεβασα την εφαρμογη για PC αλλά δεν ανοιγει. Μαλλον θα φταει οτι δεν εχω 512mb Vram (το εχω σε λαπτοπ και βγαζει 32Μβ)
Μηπως υπαρχει αλλη λυση? Στο κινητο μου λειτουργει μια χαρα.

Εντάξει οι άνθρωποι ειναι απαράδεκτοι. Σε Chrome πλεον δε κάνει login. Σε explorer και firefox κάνει αλλά κλασσικά blackscreen. Εχω δοκιμάσει τα πάντα δε λύνεται με τίποτα.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Εντάξει οι άνθρωποι ειναι απαράδεκτοι. Σε Chrome πλεον δε κάνει login. Σε explorer και firefox κάνει αλλά κλασσικά blackscreen. Εχω δοκιμάσει τα πάντα δε λύνεται με τίποτα.

Και εμένα ήταν έτσι χθες, αλλά κατέβασα την εφαρμογή πάλι και μετά μπήκα κανονικά και από chrome και από opera που δοκίμασα. Η εφαρμογή ήταν πιο καινούρια από αυτήν που είχα, αλλά δεν μου είχε βγάλει μήνυμα για να κάνω update.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Και εμένα ήταν έτσι χθες, αλλά κατέβασα την εφαρμογή πάλι και μετά μπήκα κανονικά και από chrome και από opera που δοκίμασα. Η εφαρμογή ήταν πιο καινούρια από αυτήν που είχα, αλλά δεν μου είχε βγάλει μήνυμα για να κάνω update.

Ποια έκδοση ειναι ? για δες λίγο στις ρυθμίσεις / προγράμματα

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούριος εδώ. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. (Σόρρυ αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά δεν έκατσα να διαβάσω και τις 430 σελίδες :ρ).
Χρησιμοποιώ Cosmote tv GO στο λάπτοπ μου (256gb ssd) και ενώ λειτουργεί μια χαρά, κάποιες φορές κολλάει (βασικά εννοώ όχι ότι σβήνει η οθόνη με lag, απλά σαν να πέφτουν τα fps).
Έχω χρησιμοποιήσει και razer booster να δω αν όντως είναι drop των fps, και έχω δει ότι όντως όταν κάνει αυτό το lag τα fps πέφτουν από 26 σε 20 κάτι τέτοιο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσουμε τα fps εκεί που είναι για να μην κάνει αυτά τα σπαστικά κολλήματα κάποιες φορές;; Ή είναι έτσι σχεδιασμένο από την cosmote;; Ευχαριστώ!

σε μια προσπαθεια συνδεσης απο νεα συσκευη(εχω το πακετο extra συσκευων μεχρι 3 δηλαδη) μου βγαζει οτι για να μπορω να συνδεθω κ να αντικαταστησω μια συσκευη που χρησιμοποιω πρεπει να βαλω τις κωδικους του διαχειριστη(βασικος λογαριασμος). βαζω το 9ψηφιο username ας το πουμε ετσι κ τον κωδικο μου κ μου βγαζει λαθος. υστερα βαζω τον 9ψηφιο κ το αρχικο pin κ ξανα λαθος. γνωριζεικανεις που ειναι αυτοι οι κωδικοι? αν κ νομιζω οτι ο κωδικος του διαχειριστη ειναι ο ιδιος δεν εχω αλλαξει κατι απο την αρχη εκτος του pin. δηλαδη σε τετοια περιπτωση αντικαταστασης της συσκευης ζηταει αλλους κωδικους απο οτι στην συνδεση που κανουμε?

Ειχα και γω το κλασικο προβλημα με τη μαυρη οθονη ,υστερα απο αναβαθμιση σε WIN 10
Στην αρχη επαιξε για δυο μερες κανονικα σε ΙΕ 11 ,και μετα ο player κολαγε στη μαυρη οθονη.Υστερα απο κανα μισαωρο με την τεχνικη υποστηριξη της Cosmote καταφεραμε και τωρα δουλευει με Chrome.Ελπιζω να μην ξανακολησει

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Ειχα και γω το κλασικο προβλημα με τη μαυρη οθονη ,υστερα απο αναβαθμιση σε WIN 10
Στην αρχη επαιξε για δυο μερες κανονικα σε ΙΕ 11 ,και μετα ο player κολαγε στη μαυρη οθονη.Υστερα απο κανα μισαωρο με την τεχνικη υποστηριξη της Cosmote καταφεραμε και τωρα δουλευει με Chrome.Ελπιζω να μην ξανακολησει

τι ακριβώς έκανες ? Εμένα συνεχίζει black screen και μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

εγω φιλε κοσμα ενα θα σου πω σε ολες αυτες τις εφαρμογες που ειναι τυπου live tv ας πουμε π.χ. kodi η της cosmote tv go πρεπει το ονομα υπολογιστη να ειναι στα αγγλικα ,,,δηλαδη πταν ανοιγει ο υπολογιστης να γραφει kosmas pc και οχι κοσμας pc,,,επισης τσεκαρε να απενεργοποιησεις το αντιβιοτικο για να δεις αν δουλευει σωστα η εφαρμογη..Υπαρχουν εφαρμογες που για να παιξουν θελουν το ονομα υπολογιστη να ειναι στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα....

σε μια προσπαθεια συνδεσης απο νεα συσκευη(εχω το πακετο extra συσκευων μεχρι 3 δηλαδη) μου βγαζει οτι για να μπορω να συνδεθω κ να αντικαταστησω μια συσκευη που χρησιμοποιω πρεπει να βαλω τις κωδικους του διαχειριστη(βασικος λογαριασμος). βαζω το 9ψηφιο username ας το πουμε ετσι κ τον κωδικο μου κ μου βγαζει λαθος. υστερα βαζω τον 9ψηφιο κ το αρχικο pin κ ξανα λαθος. γνωριζεικανεις που ειναι αυτοι οι κωδικοι? αν κ νομιζω οτι ο κωδικος του διαχειριστη ειναι ο ιδιος δεν εχω αλλαξει κατι απο την αρχη εκτος του pin. δηλαδη σε τετοια περιπτωση αντικαταστασης της συσκευης ζηταει αλλους κωδικους απο οτι στην συνδεση που κανουμε?

Αν αναφερεσαι σε υπολογιστή δοκιμασε σε άλλο browser. Ειχα τετοιο θέμα με τον Firefox και τελικα συνδεθηκα με Microsoft edge