Το Cosmote TV GO δουλεύει σε εσάς σε laptop; Έγινα το Σαββατό συνδρομητής Cosmote TV Sports Pack με την προσφορά που τρέχει αυτή την περίοδο. Δοκίμασα την εφαρμογή στο κινητό και τρέχει απροβλημάτιστα, στο laptop ωστόσο έχω δοκιμάσει από τρεις διαφορετικούς browsers και όλοι μου βγάζουν σφάλμα, να υποθέσω ότι έχει κάποιο πρόβλημα η υπηρεσία; Να σημειώσω ότι ακολούθησα πιστά τις οδηγίες εγκατάστασης και ότι όλοι οι browsers χαρακτηρίζουν τη σελίδα "μη ασφαλή". Γενικά, ό,τι πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε για την εφαρμογή στο laptop καλοδεχούμενη.
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ στην xe9005.Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει cosmote go σε android tv ?
Έκανα εγκατάσταση της εφαρμογής gr.ote.otetvgo.androidphone_2019-04-16.apk στην android τηλεόραση μου (sony xf9005 ) και ανοίγει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι η εικόνα παίζει με 4-5 fps ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά. Έχω 50Mbps σύνδεση που μπορώ και βλέπω Netflix σε 4K ανάλυση. τι μπορεί να συμβαίνει;
Καλησπέρα σας, μετά από πολλά χρόνια απουσίας είπα να ξανά ποστάρω κάτι, τον καημό μου..
Ύστερα από πολύ πειρατικό streaming είπα να γίνω νόμιμος και να βάλω otetv μιας και το έτερον ήμισυ θέλει να βλέπει κάτι ντοκυμαντέρ, ή τουλάχιστον έτσι μου είπε!
Ευκαιρία να βλέπω και το Motogp στην μεγάλη οθόνη με ποιότητα που αρμόζει σε μια πληρωμένη συνδρομητική τηλεόραση!
Αν και ο σχολιασμός Διατσίδη στο εν λόγο άθλημα είναι εντελώς άκυρος έως λαϊκός.
Τόσα χρόνια streaming BT sports δεν είναι εύκολο να ξαναγυρίσεις σε επίπεδο δημοτικού, για να μην πω νηπιαγωγείου!
Ξεκινάμε αλλά ελληνικά λοιπόν πριν 2 μήνες και όλα καλά, ο δέκτης στην tv της κρεβατοκάμαρας και εγώ otetvgo στην 55αρα μου μέσω pc.
Μιας κ το ζάπινγκ δεν υπάρχει από την εφαρμογή της COSMOTE και το μόνο που βλέπω είναι το Motogp και τίποτα άλλο στο otetv βολευτήκαμε και 2 στο σπίτι με αυτό το configuration
Αλλά η COSMOTE έχει άλλη άποψη.. στον τελευταίο αγώνα η ποιότητα ήταν χάλια.. 480, 576,720 όλα σαν 480p.
Οκ γραμμή εξυπηρέτησης.. μπλα μπλα μπλα.. είμαι πολύ σχετικός με αναλύσεις και pc γενικά λέω και ότι και ανάλυση να βάλω, 480 ποιότητα έχω και με 250kb bitrate.. τι bitrate έχετε σε 720p???
Η ερώτηση Παγίδα δεν έπιασε.. δεν μπορούμε να σας πουμε κάτι τέτοιο δεν γνωρίζουμε είναι ανάλογα το σύστημα..
Επειδή βαριόμουν εκείνη την ώρα.. οκ το προσπερνάω..
Η εικόνα μου είναι χάλια δεν μπορώ να διαβάσω τους χρόνους στα banner που βάζετε για το τι συμβαίνει στον αγώνα, δεν είπα ότι έχω 55αρα αλλά 32αρα.. 32αρα μου λέει;;
Πως έχετε συνδεθεί με hdmi? Ε ναι λέω! Αυτό δεν προβλέπετε από την εφαρμογή για αυτό δεν έχετε καλή εικόνα.. και πως θα συνδεθώ;; Η εφαρμογή είναι μόνο για οθόνες laptop! ή tablet/κινητό.
Μα έχω desktop..
Να μην σας τα πολυλογώ κ άλλο.. μετά από συνολικά 3 τηλεφωνήματα σε customers service, αυτό που κατάλαβα και από τις δικές μου γνώσεις σε αυτά τα θέματα, για να ΜΗΝ να κλείσουν εντελώς την hdmi την έχουν downgrade σε 480p.. ΕΤΣΙ desktop δουλεύει σε μικρές οθόνες.. αλλά σε μεγάλες σκάει εντελώς η εικόνα..
Μόλις βάλεις σε λαπτοπ με οθόνη 4K, ναι έχω από αυτό, η εικόνα είναι 720p , μόλις συνδέσεις hdmi στο λαπτοπ για 4K σε οθόνη η ποιότητα πάει 480, δλδ άχρηστη σε μεγάλες ίντσες και αναλύσεις
Αυτά.. καλός σας βρήκα.. :ernaehrung004:
Φυσικά και επιλέγουν να ΜΗΝ το δώσουν. Διότι έτσι κανιβαλίζουν την υπηρεσία τους "Multiroom".Θα συνταχθώ μαζί σου φίλε μου και θα δηλώσω κι εγώ την απογοήτευσή μου για το συγκεκριμένο θέμα. Όντως, 480p εικόνα δίνει μέσω hdmi. Τραγικές καταστάσεις. Και όχι, το ότι είναι "εφαρμογή go για χρήση σε κινητές συσκευές" δεν είναι δικαιολογία, γιατί όταν πριν 2 χρόνια είχαν κάνει promotion, δίνοντας ανοιχτό cosmote tv go για όλο το σαββατοκύριακο του nba all star game προκειμένου να δούμε το πρώτο all star του αντετοκούνμπο, τότε η ποιότητα που έβγαζε το go στη 4κ τηλεόραση μου ήταn 1080p! Κρυστάλλινο! Και από τότε λοιπόν βάλαμε cosmote tv go, μαζί με τον πατέρα μου, με τη σκέψη να χρησιμοποιεί εκείνος τον αποκωδικοποιητή και εγώ το go, μιας και η ποιότητα εικόνας ήταν εφάμιλλη. Αμ δε! Με το που πέρασε αυτή η προσφορά (το σαββατοκύριακο δηλαδή) άρχισαν να πονάνε τα ματάκια μας. Και πιάστηκα κότσος...
Είναι κατακριτέα επιλογή λοιπόν, από τη στιγμή που μπορούν να δώσουν καλό σήμα ΑΛΛΑ επιλέγουν να μην το δώσουν.
Χρησιμοποιείται μία υπηρεσία "go" στην τηλεόραση και έχετε και παράπονα για την ποιότητα εικόνας.
Μήπως να το κοιτάξετε λίγο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.