Cosmote TV GO

Thnx αυτο ακριβως εκανα ,ολα καλα σε laptop με HDMI σε tv.
Κανει κατι σπασιματα ανα διαστηματα αλλα οκ τι να κανεις.

καλημερα παιδια.Ξερει κανενας αν με την τελευταια εκδοση του mac mojave(10.14.16) υπαρχει προβλημα με το cosmote tv go;Εχω την εκδοση 10.14.15 και ολα δουλευουν μια χαρα απλα σκεφτομαι να αναβαθμισω η οχι..ευχαριστω εκ των προτερων..

Κάτοχος mibox s και στα παιχνίδια κάνει κολλήματα...
Περιμένω να έρθει το nvidia shield αλλά από ότι μόλις διάβασα... τα ίδια θα έχω και εκεί.
Έχω δυνατό tablet αλλά και το gaming rig μου κοντά.
Ξέρεις κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο μπορώ να βλέπω απροβλημάτιστα αγώνα?
Εν τω μεταξύ ήδη πληρώνω την υπηρεσία για 2η συσκευή.
Στο τέλος πιο φτηνά θα μου ερχόταν να βάλω κανονικά και τον ote (έχω nova).

Και στο tablet εχεις θεμα στην ροη;
Κατα τα αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι απλα να περιμενεις πολυ συντομα που θα βγει η νεα πλατφορμα με tv box,επισης θα γινει και αναβαθμιση-ανανεωση στo tvgo

Σημαντικό αν δεν το κανεις,ειναι να επιλεγεις ποιοτητα εικόνας κ να μην αφήνεις την επιλογή στο αυτόματο

Και στο tablet εχεις θεμα στην ροη;
Κατα τα αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι απλα να περιμενεις πολυ συντομα που θα βγει η νεα πλατφορμα με tv box,επισης θα γινει και αναβαθμιση-ανανεωση στo tvgo

Σημαντικό αν δεν το κανεις,ειναι να επιλεγεις ποιοτητα εικόνας κ να μην αφήνεις την επιλογή στο αυτόματο

Έχει κάπου αυτή την επιλογή?Έχω βάλει την εφαρμογή στο mibox s και όλο μου εναλλάσσει την ποιότητα του αγώνα.Μια βλέπω καθαρά μια μου θολώνει.

Οταν ανοιξει ο player στο live η στο on demand αν πατησεις αριστερο κλικ βγαζει επιλογες ,εχει ενα γραναζι το πατας κ αλλαζεις ποιοτητα.κ με χειριστήριο γινεται αλλα ειναι δυσκολακι θελει να δοκιμαζεις πανω Κάτω αριστερα δεξια κ το οκ

Ερώτηση σε πολλές ταινίες υπάρχει σήμανση Dolby. Παίζω από υπολογιστή συνδεδεμένο με ενισχυτή αλλά δίνει μόνο stereo. Το έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει;

Καλημερα,
Ειμαι στην διαδικασια επιλογης καινουριας τηλεορασης.
Διαβασα αρκετες σελιδες, για να βρω αυτο που θελω αλλα δεν τα καταφερα.
Καπου ειχα διαβασει οτι η Cosmote ηταν να συνεργαστει με την Samsung για εφαρμογη για το GO.
Απο οτι εχω διαβασει μαλλον δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη ακομα.
Απλως ελεγα μπας και γλιτωνα το tvbox για την εφαρμογη του GO (εχω βεβαια ακομα popcorn, kodi,...).
Αν οντως δεν υπαρχει εφορμογη μαλλον θα ξανακαταληξω σε LG.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Εχω το mibox s στην δευτερη τηλεοραση.
Απλως ρωταω μηπως και γλιτωσω κανενα καλωδιο στην 1η τληεοραση (εχει πανω της 2 PS, HomeCinema,).

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

καλημερα παιδια.Ξερει κανενας αν με την τελευταια εκδοση του mac mojave(10.14.16) υπαρχει προβλημα με το cosmote tv go;Εχω την εκδοση 10.14.15 και ολα δουλευουν μια χαρα απλα σκεφτομαι να αναβαθμισω η οχι..ευχαριστω εκ των προτερων..

Mε το mojave οχι δεν θα εχεις, με το catalina ομως ναι θα εχεις και θα πρεπει να περιμενεις να γινει η αναβαθμιση.
Οποτε αποφασιζεις...

Γεια χαρά σε ολους παιδια!
Μια βοήθεια θα ήθελα. Η υπηρεσία Cosmote Tv Go μπορει να παίξει στο εξωτερικό;

Μπορείτε να μου προτείνετε την πιο εύκολη/βολική λύση ώστε να μπορέσω να δω Cosmote Tv (Go) σε 2η τηλεόραση;
Πως να το κανω;
Εννοώ οτι πχ εκτός απο το να συνδέσω λαπτοπ στην τηλεόραση υπαρχει καποια αλλη λύση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω (από Αμερική) τάμπλετ με windows 10 32bit. Πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα με την cosmote tv go? Ευχαριστώ!

Έχοντας intel compute stick με Atom x5-z8300, 2gb, 32gb mmc, win 10 32bit, μερικές φορές προσπαθεί να ξαναφορτωσει το stream και μπλοκάρει μετά από μισάωρο. Έτσι πρέπει να το ξεκινήσω ξανά. Δεν ξέρω αν είναι θέμα των 2gb ή κάτι άλλο. Θα σου πρότεινα να έχει 4gb και 64gb mmc ή sd τουλάχιστον.

καλησπερα ηθελα να ρωτησω το cosmote tv go θα ανανεωθει μεχρι τον δεκεμβριο ετσι εχει ακουστει και επισης τι θα γινει με την ποιοτητα εχουν σκοπο να παιζουν ολα τα καναλια που εχει σε hd 720 τουλαχιστον τοσο πισω ειναι οι τυποι 2019 ειμαστε οχι 1990

Έχετε κάποιο θέμα ρε παιδιά με το cosmote tv go player; Συνδέομαι κανονικά εδώ και 2 μέρες αλλά δεν λειτουργεί ο player στο λαπτοπ. Το έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση άπειρες φορές τις τελευταίες 2 μέρες αλλά τζίφος. Παρ' όλα αυτά στο android box και στο κινητό παίζει κανονικά η εφαρμογή.

Δυστυχώς κάθε φορά που κάνουν κάποιο update στο player υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Λύση δεν υπάρχει στα σίγουρα. Ούτε κι εκείνοι δεν ξέρουν. Ελπίζω μέσα στο μήνα να την αναβαθμίσουν επιτέλους την υπηρεσία και να μη χρειάζεται ο εξωτερικός player.

καλησπερα παιδια εχετε να προτεινεται καποιο tv box για το tv go χωρις να εχω καποιο προβλημα.