Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Το cosmote tv go, γνωρίζει κάποιος αν παίζει σε apple tv box, εχει tvOS.

Σε Apple tv box λογικά όχι,διότι για να το εγκαταστησεις λογικά θα το κάνεις χειροκίνητα,που σημαίνει ότι θα είναι το box jailbreak,το αντίστοιχο του root για Android άρα δεν θα παίζει,συν ότι θα πρέπει και να βρεις το ipa αρχείο για εγκατάσταση
Άρα χωρίς να ξέρω 100% αυτή είναι η λογικη

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε Apple tv box λογικά όχι,διότι για να το εγκαταστησεις λογικά θα το κάνεις χειροκίνητα,που σημαίνει ότι θα είναι το box jailbreak,το αντίστοιχο του root για Android άρα δεν θα παίζει,συν ότι θα πρέπει και να βρεις το ipa αρχείο για εγκατάσταση
Άρα χωρίς να ξέρω 100% αυτή είναι η λογικη

Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν πρέπει να παίζει, λίγο που το έψαξα παραπάνω. Θα αγοράσω fire stick που παίζει σίγουρα, κ θα δούμε στο μέλλον, ελπίζω να βγεί για apple tv.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δεν πρέπει να παίζει, λίγο που το έψαξα παραπάνω. Θα αγοράσω fire stick που παίζει σίγουρα, κ θα δούμε στο μέλλον, ελπίζω να βγεί για apple tv.

Xiaomi Android TV Box. Το περνάς χειροκίνητα
[h=2][/h]https://www.mi.com/fr/mi-box-s/

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Εγινε παιδιά!!! ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις
Ή αμα θες βαλε το apkmirror ή apkpure και κατέβασε από εκεί ( σαν play store δουλεύουν)

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ή αμα θες βαλε το apkmirror ή apkpure και κατέβασε από εκεί ( σαν play store δουλεύουν)

Εχει τις τελευταίες εκδόδσεις? μήπως στο συγκεκριμένο repository εχει το cosmote tv ott app?

Εχει τις τελευταίες εκδόδσεις? μήπως στο συγκεκριμένο repository εχει το cosmote tv ott app?
Μπορείς να μπεις από οποιαδήποτε browser (windows Android ) και να δεις αν το έχει, απλά αν βάλεις το apk από τα δύο κάνεις κατευθείαν install την εφαρμογή που θέλεις και δεν υπάρχει στο play store λόγω tv os!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Το πρόβλημα είναι ακόμα και μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής σε tv box βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένη συσκευή.

Καλησπέρα. Εχω ένα Tanix Tx6 4/32GB. Αφού έκανα unroot στο tv box εγκατέστησα το COSMOTE TV GO. Ανοίγει κανονικά αλλά μόλις πατάω το play μμου βγάζει παγωμένη εικόνα. Ταχύτητα έχω πραγματική πάνω από 44Mbps. Στο παλιό μου box UBOX I ONE 828 2/8GB, που επίσης έκανα unroot, παιζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή απλά το Tanix δεν είναι συμβατό?

Μάλλον δεν καθάρισε καλά από το unroot, κάποιο αρχείο διαβάζει που δεν θα έπρεπε

Έσβησα τα αρχεία busybox και su. Το TV go ανοίγει, δεν μου βγάζει μήνυμα για rooted συσκευή. Απλά όποτε πατάω τυ play σε κάποιο κανάλι μου βγάζει παγωμένη εικόνα.

Αυτό που παγώνει η εικόνα είναι καθαρά θέμα root, πρέπει να βρεις ποιο αρχείο είναι αυτό που σου κάνει τη ζημιά, ίσως στο συγκεκριμένο μποξακι να μην μπορείς να το κάνεις unroot

Έσβησα τα αρχεία busybox και su. Το TV go ανοίγει, δεν μου βγάζει μήνυμα για rooted συσκευή. Απλά όποτε πατάω τυ play σε κάποιο κανάλι μου βγάζει παγωμένη εικόνα.
Πώς τα έσβησες αυτά τα δυό? Παλεύω κι εγώ να τα σβήσω και δεν ... με τίποτα.
Έχεις την καλοσύνη να μου πεις τον τρόπο που το έκανες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Πώς τα έσβησες αυτά τα δυό? Παλεύω κι εγώ να τα σβήσω και δεν ... με τίποτα.
Έχεις την καλοσύνη να μου πεις τον τρόπο που το έκανες?

Εγκατέστησα το παρακάτω apk.
ES-File-Explorer-File-Manager-Premium-Plus-4_2_1_9-Apkmos_com.apk

Στα εργαλεία (tools) ενεργοποίησα το Root Explorer.
Το επέλεξα ξανά με ποντίκι και έδωσα δικαιώματα εγγραφής.
Τα αρχεία είναι στο phone/device.
Δες και το παρακάτω βίντεο:
https://vimeo.com/361262218