Στην περίπτωση μου ενεργοποιήθηκε την επόμενη εργάσιμη. Δεν μου ήρθε sms, το βλέπεις από το my cosmote και συνδέετε με τα στοιχεία του cosmote id που έχεις.
Ακριβώς το ίδιο και σε μένα
Στην περίπτωση μου ενεργοποιήθηκε την επόμενη εργάσιμη. Δεν μου ήρθε sms, το βλέπεις από το my cosmote και συνδέετε με τα στοιχεία του cosmote id που έχεις.
Απλά αλλάξανε το μήνυμα, δεν είναι κάτι. Αφού έχεις το go το πακέτο που θα ενεργοποιηθεί θα είναι για το go.Εχω δορυφορικο
Πηγα λοιπον να ενεργοποιησω και για μια δευτερη συσκευη tv go και μου βγαζει αυτο
Απλά αλλάξανε το μήνυμα, δεν είναι κάτι. Αφού έχεις το go το πακέτο που θα ενεργοποιηθεί θα είναι για το go.
Χριστός Ανέστη σε όλους μετά από επικοινωνία με την Cosmote με ενημέρωσαν ότι είτε σπάσεις το συμβόλαιο ένα μήνα πριν την λήξη του είτε στην αρχή του πληρώνεις 55 τέλη αποδέσμευσης και περνάς στο ΟΤΤ με 28 με το android box χρήση του application smart tv και θέαση από την ταμπέλα ή κινητό την ίδια στιγμή, εκτός αθλητικού περιεχομένου που μπορείς να το βλέπεις σε μια συσκευή μόνο.Καλησπερα σε ολους. Εχω και εγω την ιδια απορια με τον φιλο nikospap. Εχω το φουλ δορυφορικό πακέτο το οποιο ανανεωσα για 1 χρονο τον Δεκεμβριο του 2019 για 1 χρονο. Εχω παρει το τριμηνο δοκιμαστικο του OTT, θα μπορω να κανω αλλαγη , να καταργησω το δορυφορικο και να παω στο ΟΤΤ? Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω πολυ!!!
Και έτσι μας λυνεται η απορία για την κατάργηση του go:
Σύντομα τo application COSMOTE TV GO και το www.cosmotetvgo.gr θα καταργηθούν και όλοι οι πελάτες της δωρεάν πρόσθετης υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα χρησιμοποιούν τα νέα applications COSMOTE TV για smartphone/tablet/smart tv, ή τη νέα web σελίδα για υπολογιστή. Μέχρι τότε θα απολαμβάνετε τη δωρεάν παροχή των Mini Packs.
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_cosmote_tv_ott.html
Μπηκα και εγω εκανα εγγραφή, αλλα στα αθλητικα και στα movies, βγάζει χρέωση, οποτε για δοκιμή έβαλα kids και documentary. Στη συνέχεια τι γίνεται, πρέπει να τσεκάρω συνέχεια τις χρεώσεις? Καποια στιγμή θα ειναι όλα δωρεάν χωρις πρόβλημα?Δωρεάν θα είναι γιατί υπάρχει ο όρος και στα συμβόλαια μας.
Όλα αυτά θα απαντηθούν όταν ξεκινήσει η μετάβαση, δεν υπάρχει λόγος από τώρα να μπαίνουν σε λεπτομέρειες για κάτι που δεν υπάρχει.
Εγγραφή δεν κάνεις από εκεί αλλά από το λινκ που έχουν δώσει πιο πάνω, και ενεργοποιούνται δωρεάν τα πακέτα μέχρι να γίνει η μετάβαση.
Αυτό που έκανες τώρα είναι μια προσφορά που έδωσαν με 0,01 για τον πρώτο μήνα, θα πρέπει να την ακυρώσεις για να μην χρεωθείς το κανονικο πάγιο τον επόμενο μήνα.
Αν έχουμε δορυφορικό φουλ και δεν μας έχει σταλεί SMS πειράζει να συμπληρώσουμε τη φόρμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.