Cosmote TV GO

Στην περίπτωση μου ενεργοποιήθηκε την επόμενη εργάσιμη. Δεν μου ήρθε sms, το βλέπεις από το my cosmote και συνδέετε με τα στοιχεία του cosmote id που έχεις.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα

Να κάνω μια ερώτηση που πιθανότατα να έχει απαντηθεί, εγώ που τώρα έχω φουλ δορυφορικό πακέτο και είμαι στο τρίμηνο της δοκιμής και αποφασίσω ότι θέλω το OTT αντί του δορυφορικού θα μου κάνουν τράμπα το συμβόλαιο ή θα πρέπει να με διακόψουν με καινούργια συνδρομή (είναι σε ισχύ το συμβόλαιο με το δορυφορικό)...

Καλησπερα σε ολους. Εχω και εγω την ιδια απορια με τον φιλο nikospap. Εχω το φουλ δορυφορικό πακέτο το οποιο ανανεωσα για 1 χρονο τον Δεκεμβριο του 2019 για 1 χρονο. Εχω παρει το τριμηνο δοκιμαστικο του OTT, θα μπορω να κανω αλλαγη , να καταργησω το δορυφορικο και να παω στο ΟΤΤ? Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω πολυ!!!

Στο my cosmote, το βλέπουμε στην αρχική οθόνη;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Θα πρέπει πρώτα από την εφαρμογή να πατήσεις την προφίλ σου > συνδέσεις > διαχείριση συνδέσεων και να ενεργοποιήσεις το ΟΤΤ. μετά από το προφίλ σου > συνδέσεις θα μπορείς να ανοίγεις την σελίδα διαχείρισης.

Εχω δορυφορικο
Πηγα λοιπον να ενεργοποιησω και για μια δευτερη συσκευη tv go και μου βγαζει αυτο [screen shot]
Tι παιζει?

Screenshot 2020-04-18 at 8.10.46 AM.png

Και εγώ πριν 4 μήνες που ήθελα μια έξτρα συσκευή για το go, πλήρωσα το έξτρα πακέτο 5-6 (αν θυμάμαι καλά) και μετά από ένα μήνα (γιατί για τόσο το ήθελα) το απενεργοποίησα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω δορυφορικο
Πηγα λοιπον να ενεργοποιησω και για μια δευτερη συσκευη tv go και μου βγαζει αυτο
Απλά αλλάξανε το μήνυμα, δεν είναι κάτι. Αφού έχεις το go το πακέτο που θα ενεργοποιηθεί θα είναι για το go.

Απλά αλλάξανε το μήνυμα, δεν είναι κάτι. Αφού έχεις το go το πακέτο που θα ενεργοποιηθεί θα είναι για το go.

Ελεγα μηπως ειναι ΟΤΤ που γραφει αλλα οχι :)
Το πηρα ηδη και λεει μηδενικη χρεωση.
Μαλλον θα ειναι μονο για τωρα free λογω της φασης.

Καλησπερα σε ολους. Εχω και εγω την ιδια απορια με τον φιλο nikospap. Εχω το φουλ δορυφορικό πακέτο το οποιο ανανεωσα για 1 χρονο τον Δεκεμβριο του 2019 για 1 χρονο. Εχω παρει το τριμηνο δοκιμαστικο του OTT, θα μπορω να κανω αλλαγη , να καταργησω το δορυφορικο και να παω στο ΟΤΤ? Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω πολυ!!!
Χριστός Ανέστη σε όλους μετά από επικοινωνία με την Cosmote με ενημέρωσαν ότι είτε σπάσεις το συμβόλαιο ένα μήνα πριν την λήξη του είτε στην αρχή του πληρώνεις 55 τέλη αποδέσμευσης και περνάς στο ΟΤΤ με 28 με το android box χρήση του application smart tv και θέαση από την ταμπέλα ή κινητό την ίδια στιγμή, εκτός αθλητικού περιεχομένου που μπορείς να το βλέπεις σε μια συσκευή μόνο.

Καλησπέρα.
Kάτοχος full pack δορυφορικό χρησιμοποιούσα το Go σε ενα INTEL NUK χωρίς πρόβλημα στην TV αλλά εδώ και 2 μήνες δεν παίζει, ανοίγει εφαρμογή αλλά ο player δεν παίζει κανένα κανάλι.
Καμιά βοήθεια?

Και έτσι μας λυνεται η απορία για την κατάργηση του go:
Σύντομα τo application COSMOTE TV GO και το www.cosmotetvgo.gr θα καταργηθούν και όλοι οι πελάτες της δωρεάν πρόσθετης υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα χρησιμοποιούν τα νέα applications COSMOTE TV για smartphone/tablet/smart tv, ή τη νέα web σελίδα για υπολογιστή. Μέχρι τότε θα απολαμβάνετε τη δωρεάν παροχή των Mini Packs.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_cosmote_tv_ott.html

Και έτσι μας λυνεται η απορία για την κατάργηση του go:
Σύντομα τo application COSMOTE TV GO και το www.cosmotetvgo.gr θα καταργηθούν και όλοι οι πελάτες της δωρεάν πρόσθετης υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα χρησιμοποιούν τα νέα applications COSMOTE TV για smartphone/tablet/smart tv, ή τη νέα web σελίδα για υπολογιστή. Μέχρι τότε θα απολαμβάνετε τη δωρεάν παροχή των Mini Packs.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_cosmote_tv_ott.html

Ναι αλλα τεχνιεντως δεν λεει ουτε αν θα ειναι για παντα δωρεαν, ουτε ποσες συσκευες θα επιτρεπει στους δορυφορικους, ουτε αν θα βλεπουν αθλητικα ταυτοχρονα με το δορυφορικο. Ειναι πολυ γενικευμενο...

Δωρεάν θα είναι γιατί υπάρχει ο όρος και στα συμβόλαια μας.
Όλα αυτά θα απαντηθούν όταν ξεκινήσει η μετάβαση, δεν υπάρχει λόγος από τώρα να μπαίνουν σε λεπτομέρειες για κάτι που δεν υπάρχει.

Δωρεάν θα είναι γιατί υπάρχει ο όρος και στα συμβόλαια μας.
Όλα αυτά θα απαντηθούν όταν ξεκινήσει η μετάβαση, δεν υπάρχει λόγος από τώρα να μπαίνουν σε λεπτομέρειες για κάτι που δεν υπάρχει.
Μπηκα και εγω εκανα εγγραφή, αλλα στα αθλητικα και στα movies, βγάζει χρέωση, οποτε για δοκιμή έβαλα kids και documentary. Στη συνέχεια τι γίνεται, πρέπει να τσεκάρω συνέχεια τις χρεώσεις? Καποια στιγμή θα ειναι όλα δωρεάν χωρις πρόβλημα?
Κάτοχος δόρυφορικου Full pack.

Εγγραφή δεν κάνεις από εκεί αλλά από το λινκ που έχουν δώσει πιο πάνω, και ενεργοποιούνται δωρεάν τα πακέτα μέχρι να γίνει η μετάβαση.
Αυτό που έκανες τώρα είναι μια προσφορά που έδωσαν με 0,01 για τον πρώτο μήνα, θα πρέπει να την ακυρώσεις για να μην χρεωθείς το κανονικο πάγιο τον επόμενο μήνα.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εγγραφή δεν κάνεις από εκεί αλλά από το λινκ που έχουν δώσει πιο πάνω, και ενεργοποιούνται δωρεάν τα πακέτα μέχρι να γίνει η μετάβαση.
Αυτό που έκανες τώρα είναι μια προσφορά που έδωσαν με 0,01 για τον πρώτο μήνα, θα πρέπει να την ακυρώσεις για να μην χρεωθείς το κανονικο πάγιο τον επόμενο μήνα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Τώρα, ούτε sms έχουνε στείλει ούτε μπορώ να βρώ την ακύρωση απο κάπου, είτε στην εφαρμογή COSMOTE αλλά ούτε στο site ,μπαίνοντας στο account μου

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Αν έχουμε δορυφορικό φουλ και δεν μας έχει σταλεί SMS πειράζει να συμπληρώσουμε τη φόρμα;

Εγώ μόλις πήγα να το κάνω γιατί δεν μου έστειλαν και εμένα, αλλά δεν έπαιρνε την υποβολή.:furious3: