Cosmote TV GO

Αυτό φαντάζει πιο πιθανόν από το να μπλεχτούν 2 διαφορετικοί users-1 cosmote 2 PAOK TV-
Είναι σίγουρα και πιο φτηνό για τον χρήστη ,πληρώνει μόνο cosmote και έχει και το άλλο.
Η λογική λέει ότι θα πληρώνεις με το κομμάτι και θα βλέπεις εκεί που πληρώνεις δλδ πληρώνεις μέσω του λογαριασμού cosmote, θα δεις από cosmote. Πληρώνεις παοκ tv θα το δεις μόνο εκεί. Δεν μπορεις να πληρώνεις τον έναν και να βλέπεις και στους 2.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Η λογική λέει ότι θα πληρώνεις με το κομμάτι και θα βλέπεις εκεί που πληρώνεις δλδ πληρώνεις μέσω του λογαριασμού cosmote, θα δεις από cosmote. Πληρώνεις παοκ tv θα το δεις μόνο εκεί. Δεν μπορεις να πληρώνεις τον έναν και να βλέπεις και στους 2.

Ακριβώς αυτό εννοούσα,δε θα μπει στο πακετο της cosmote
Κοινώς αν έχεις δώσει κωδικό cosmote κι αλλού,θα πρέπει να πληρώσει κι εκεινος

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχω κανει την διαδικασια για την νεα cosmote tv και θελω να μπω απο το pc.
Tο site ποιο ειναι ρε παιδια για να μπω γιατι μπαινω στο παρακατω και μου βγαζει 2 εικονιδια για google play και app store.
https://www.cosmotetvott.gr/#!/

Ακριβώς αυτό εννοούσα,δε θα μπει στο πακετο της cosmote
Κοινώς αν έχεις δώσει κωδικό cosmote κι αλλού,θα πρέπει να πληρώσει κι εκεινος

Sent from my iPad using Tapatalk
Αυτό δεν έχει γίνει ξεκάθαρο. Εάν εγώ που βλεπω από τον δέκτη και ξεκλειδώνω έναν αγωνα, εάν θα μπορεί να έχει και το Ott κομμάτι πρόσβαση ή θα θέλει δεύτερη αγορά... Πολύ καλή η απορία σου φίλε μου.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Μάλλον θα θέλει 2η ενεργοποιηση, αφού πλέον είναι ξεχωριστές. Αν σκεφτούμε ότι μάλλον θα παίζει σαν το video on demand, δεν μπορείς να νοικιάσεις μια ταινία στον δορυφορικό και να την δεις μέσα από το ΟΤΤ app.

Το go καταργείται, πλέον με την νέα εφαρμογή θα μπορείτε να συνδέεστε σε έως 5 συσκευές ( και τηλεοράσεις Android tv με έκδοση 8+), και θα μπορεί να βλέπει μια κάθε φορα + ο δορυφορικός αποκωδικοποιητης.
Δεν είναι σαφές ακόμα τι θα γίνει με το Παναθηναϊκός tv, αλλά εικάζω ότι επειδή είναι ξεχωριστές πλατφόρμες πλέον, αν ισχύσει το μοντέλο pay per view (πρώτα πληρώνεις και ξεκλειδώνει το κανάλι), ίσως να χρειάζεται να πληρώνετε 2 φορές (μια για το ΟΤΤ και μια για τον δορυφορικό).
. Καλησπέρα φίλε.Προχθες που το άνοιξα το go δούλευε κανονικά.Καταργειται άμεσα;Ποια η διαδικασία για ενεργοποίηση του ott;Θα είναι δωρεάν για τους κατοχους δορυφορικής υπηρεσίας και θα μπορεί όπως και πριν να μου τη δωσει πχ φίλος μου και να βλέπουμε ανεξάρτητα ότι θέλουμε;Η ποιότητα θα είναι κανονική η πετσοκομενη όπως στο go;Στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μάρκο και αφού είδε πέσει το paotv άρχισα να βλέπω μέσα από το go αλλά έκανε πολλά σπασίματα η εικόνα και έτσι δοκίμασα το live που έβαλαν στο youtube.Εκει η εικόνα πήγαινε πολύ καλύτερα και ερχόταν πολύ πιο γρήγορα (γύρω στα 15 Δευτέρα σε σχέση με το δορυφόρο αφού μίλησα με το φίλο μου που το έβλεπε και συγκρίναμε τα ρολόγια,αλλά είχε χαμηλότερη ανάλυση και έκανε κάτι σαν γραμμές σαν πίξελ παραλληλογραμα κάτι τέτοιο που ούτε και αυτό είναι ανεκτό.

Δεν ξέρουμε πότε θα καταργηθεί. Για να γίνει η μετατροπή πρέπει να μπεις στο my cosmote που είναι συνδεδεμένο στο ΑΦΜ που ανήκει η τηλεόραση, και να ακολουθήσεις τον οδηγό μετατροπής. Από το my cosmote app, θα το βρεις στο shop.
Η ποιότητα στα χαρτιά είναι καλύτερη από το go, στην πράξη είδαμε και χθες ότι υπήρχαν θεματάκια.
Πλεονέκτημα του OTT είναι ότι μπορείς να έχεις πλέον συνδεδεμένες έως 5 συσκευές (βλέπει μόνο η μια κάθε φορα) και έχεις πρόσβαση και από την επίσημη εφαρμογή σε Android tv/samsung smart tv.

Δεν ξέρουμε πότε θα καταργηθεί. Για να γίνει η μετατροπή πρέπει να μπεις στο my cosmote που είναι συνδεδεμένο στο ΑΦΜ που ανήκει η τηλεόραση, και να ακολουθήσεις τον οδηγό μετατροπής. Από το my cosmote app, θα το βρεις στο shop.
Η ποιότητα στα χαρτιά είναι καλύτερη από το go, στην πράξη είδαμε και χθες ότι υπήρχαν θεματάκια.
Πλεονέκτημα του OTT είναι ότι μπορείς να έχεις πλέον συνδεδεμένες έως 5 συσκευές (βλέπει μόνο η μια κάθε φορα) και έχεις πρόσβαση και από την επίσημη εφαρμογή σε Android tv/samsung smart tv.

Έως 5 συσκευές +1 ο δορυφορικός δέκτης;Βλέπουμε κανονικά όπως πριν και εγώ και ο φίλος μου εγώ σε android και αυτός στο δέκτη του το ίδιο κανάλι πχ cosmotesport 1;

Λοιπόν φίλε το έφτιαξα.Παιζει κανονικά και με πολύ καλή εικόνα ταυτόχρονα σε μένα και στο δορυφορικό του φίλου μου.Μαζι σε μένα και στη γυναίκα του στο τάμπλετ δεν παίζει,λέει φτάσατε το μέγιστο αριθμό συσκευών κλπ.Αλλα αν είναι μόνο 5 ευρώ η προσθήκη 2 συσκευων και το κρατήσουνε έτσι, θα του δώσω προκαταβολικά τα χρήματα και τέλος.Φτανει να το κρατήσουν όπως είπα έτσι γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο εγώ που δεν έχω καθόλου κοσμοτε tv να παίρνω επί της ουσίας το φουλ πακ μόνο με 5 ευρώ.Θα το κάνει πολύς κόσμος έτσι λογικά και θα χάσουν λεφτά.Ειδωμεν.

Λοιπόν φίλε το έφτιαξα.Παιζει κανονικά και με πολύ καλή εικόνα ταυτόχρονα σε μένα και στο δορυφορικό του φίλου μου.Μαζι σε μένα και στη γυναίκα του στο τάμπλετ δεν παίζει,λέει φτάσατε το μέγιστο αριθμό συσκευών κλπ.Αλλα αν είναι μόνο 5 ευρώ η προσθήκη 2 συσκευων και το κρατήσουνε έτσι, θα του δώσω προκαταβολικά τα χρήματα και τέλος.Φτανει να το κρατήσουν όπως είπα έτσι γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο εγώ που δεν έχω καθόλου κοσμοτε tv να παίρνω επί της ουσίας το φουλ πακ μόνο με 5 ευρώ.Θα το κάνει πολύς κόσμος έτσι λογικά και θα χάσουν λεφτά.Ειδωμεν.

Δορυφορικό + μια συσκευή
5 με προσθήκη 2 συσκευών: δορυφορικό + 2 συσκευές
Στα αθλητικά κανάλια όμως: δορυφορικό + μια συσκευή

Δορυφορικό + μια συσκευή
Καλησπέρα.Στα αθλητικά κανάλια παίζει ήδη δορυφορικο συν μια συσκευή δεν χρειάζεται το έξτρα πακέτο των δύο συσκευών αν εννοείς αυτό.Ο προβληματισμος μου αφορά κυρίως αν αυτή η πολιτική συνεχιστεί η είναι για λίγο.Οπως είπα με αυτόν τον τρόπο οποιος έχει ένα φίλο με δορυφορικό cosmote θα μπορεί με 5 ευρώ να έχει πλήρες πακέτο ott με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα έσοδα της εταιρίας.

Καλησπέρα.Στα αθλητικά κανάλια παίζει ήδη δορυφορικο συν μια συσκευή δεν χρειάζεται το έξτρα πακέτο των δύο συσκευών αν εννοείς αυτό.
Ο προβληματισμος μου αφορά κυρίως αν αυτή η πολιτική συνεχιστεί η είναι για λίγο.Οπως είπα με αυτόν τον τρόπο οποιος έχει ένα φίλο με δορυφορικό cosmote θα μπορεί με 5 ευρώ να έχει πλήρες πακέτο ott με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα έσοδα της εταιρίας.

Καλησπέρα!
Aυτό ακριβώς έγραψα.
Το θέμα όμως είναι ότι στα αθλητικά θα βλέπεις σε δορυφορικό + μια συσκευή και ας πληρώνεις 5
Τα υπόλοιπα κανάλια δορυφορικό + 2 συσκευές [5 ]

Καλησπέρα!
Aυτό ακριβώς έγραψα.
Το θέμα όμως είναι ότι στα αθλητικά θα βλέπεις σε δορυφορικό + μια συσκευή και ας πληρώνεις 5
Τα υπόλοιπα κανάλια δορυφορικό + 2 συσκευές [5 ]

Οκ , μια χαρά μου κάνει και έτσι.Θενκς.

Ξερουμε τι διαφορες εχει το cosmote ott, αν εχει, σε android tv; Ειναι πιο ευχρηστο με το τηλεχειριστηριο ή ειναι η ιδια κατασταση οπως σε android οπου χωρις ποντικι δυσκολα κανεις την δουλεια σου;

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται. Σε Android TV λογισμικό η εφαρμογή Cosmotetv ott δεν χρειάζεται ποντίκι. Δουλεύει άψογα.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δορυφορικό + μια συσκευή
Να κάνω μια noob ερώτηση?
Η συσκευή θα πρέπει να είναι πάντοτε η ίδια ή θα μπορεί να εναλλάσσεται με κάποια άλλη?
Έχω δορυφορικο full pack και ως τώρα με το go το είχα μόνο σε μια, με δυνατότητα εναλλαγής μια φορά το μήνα αν θυμάμαι καλά.

Edit: σε mibox 3 παίζει?

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Να κάνω μια noob ερώτηση?
Η συσκευή θα πρέπει να είναι πάντοτε η ίδια ή θα μπορεί να εναλλάσσεται με κάποια άλλη?
Έχω δορυφορικο full pack και ως τώρα με το go το είχα μόνο σε μια, με δυνατότητα εναλλαγής μια φορά το μήνα αν θυμάμαι καλά.

Edit: σε mibox 3 παίζει?

Σου λέει πχ μέχρι 5 συσκευές. Αν τις ξεπεράσεις θα σου βγάλει μήνυμα. Τώρα για αλλαγή δηλαδή να προσθέσεις μια κ να αφαιρέσεις άλλη δεν ξέρω ίσως στο ζητήσει όταν πας να την βάλεις Όπως στο go.για χρονικό διάστημα δεν εχω ακούσει κάτι.

Εγώ τις ξεπέρασα.μου έβγαλε να αντικαταστήσω μια και όταν πήγα να το κάνω μου έγραψε σε 10 μερες.το κακό δεν σε ειδοποιεί και έτσι τώρα εκεί που το θέλω δεν το εχω

πάρε τηλέφωνο στο 13888 (για τεχνικό θέμα) και θα σου αφαιρέσουν την συσκευή που θελεις.

Μα δεν απαντάνε ποτέ.σε βάζουν αναμονή εκλεισα μια ώρα δε απαντά κανείς.