Σε κινητό 720p50 το ανώτερο...
Υποστηρίζει 1080 το κινητό σου;;
Γιατί πλέον είναι αυτόματο,δηλαδή η ποιότητα πάει αυτόματα βάση σύνδεσης και ανάλυσης συσκευής
Για παράδειγμα εάν έχω πολύ καλή σύνδεση Internet μου πάει 1089,χτες που είχα περίπου 7mbps μου την έριξε στο 576
Sent from my iPad using Tapatalk
Στο shield pro θα παίζει άψογα.
Τώρα που το βλέπω ξανα, ούτε στην τηλεόραση θα έχεις θέμα. Μπορείς να δοκιμάσεις, έτσι και αλλιώς σε κάθε συνδρομή δορυφορικού έχουν πρόσβαση 5 συσκευές δωρεάν (εκ των οποίων βλέπει μόνο μια κάθε φορα) και μπορείς να καταργήσεις μια από τις 5 συσκευές μετά από 10 μέρες.
Δεν αξίζει στο tablet, αλλά όπως είπα μπορείς να το συνδέσεις και εκεί (αρκεί να βλέπει μια συσκευή κάθε φορα, αλλιώς η δεύτερη θα βγάζει σφάλμα πολλών συσκευών)
Σε ευχαριστώ πολύ ..Και γω στο shield έλεγα..απλά δεν ξέρω ποια θα είναι η ποιότητα εικόνας σε τηλεόραση 55' ..όσον αφορά στο ίντερνετ έχω vdsl οπότε νομίζω από εκεί δε θα υπάρχει πρόβλημα..
Καλησπέρα παιδιά..χρειάζομαι τη βοήθειά σας...φίλος μου έχει δορυφορικό ote και θα κάνει το go για να το χρησιμοποιώ εγώ που έχω άλλο πάροχο για να βλέπω αθλητικά..δε θα έχω πρόβλημα έτσι δεν είναι;στο χώρο μου έχω τηλεόραση sony xf9005 όπως και το nvidia shield pro...Που είναι προτιμότερο να εγκαταστήσω την εφαρμογή;μήπως είναι καλύτερο να την εγκαταστήσω σε ένα tablet samsung s2 tab του 2017 με 2gb ram που έχω για να αποφύγω κολλήματα ή θα είναι χειρότερο αυτο; Ευχαριστώ προκαταβολικά..
Η αληθεια ειναι οτι στην 65αρα oled μου πιξελιαζει η εικονα στο backround στους αγωνες. Και εχω 100αρα γραμμη οποτε δεν ειναι θεμα γραμμης. Θεωρω οτι σε μεγαλες τηλεορασεις χανει ποιοτητα το cosmote ott οπως και το novago αντιστοιχα.
Στο nvidia θα το βάλεις
Σκυλί μαύρο,δεν καταλαβαίνει τίποτα
Το tablet κοντά του εινσι μέρα με την νυχτσ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εγώ παρατηρώ πολύ πιξελιασμα στις γρήγορες σκηνές, σε mi box που παίζουν όλα τα υπόλοιπα σωστα (50mbps γραμμή). Δεν ήταν έτσι πάντα, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες το παρατηρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.