Cosmote TV GO

Παιδιά γιατί όταν συνδέομαι από browser μου ζητάει τον κωδικό και όταν συνδέθηκα από mi box s έστειλε 4ψηφιο κωδικό στο κινητό ;

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Γιατί στον υπολογιστη μπήκες με το email, ενώ στο mi box έβαλες τον αριθμό του κινητού που είναι συνδεδεμένο με το cosmote id.

Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος γιατί σε όλα τα αθλητικά κανάλια μου βγάζει 576p ποιοτητα? Μπαινω από MI Box. Σtα cinema εχω 1080p

Έχει να κάνει με τη σύνδεσή σου. Τα sports χρησιμοποιούν περισσότερο ..bitrate να το πούμε έτσι για να έχουν καλύτερη εικόνα.. Τι ταχύτητα έχεις; Είσαι κοντά στο ρούτερ;

Ποια είναι η μέγιστη ανάλυση που σας δίνει στο κινητό;
Σε Android tv έχει μέχρι 1080 αλλά μερικές φορές κολλάει και δεν μου δίνει την δυνατότητα να την αλλαξω

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Σε κινητό 720p50 το ανώτερο...

Υποστηρίζει 1080 το κινητό σου;;
Γιατί πλέον είναι αυτόματο,δηλαδή η ποιότητα πάει αυτόματα βάση σύνδεσης και ανάλυσης συσκευής
Για παράδειγμα εάν έχω πολύ καλή σύνδεση Internet μου πάει 1089,χτες που είχα περίπου 7mbps μου την έριξε στο 576

Sent from my iPad using Tapatalk

Υποστηρίζει 1080 το κινητό σου;;
Γιατί πλέον είναι αυτόματο,δηλαδή η ποιότητα πάει αυτόματα βάση σύνδεσης και ανάλυσης συσκευής
Για παράδειγμα εάν έχω πολύ καλή σύνδεση Internet μου πάει 1089,χτες που είχα περίπου 7mbps μου την έριξε στο 576

Sent from my iPad using Tapatalk

Στο Netflix 1080 αλλά στην cosmote 720 στο κινητό,ναι.Πριν μερικές μέρες το OTT μου κολλουσε στα 720 κι έπαιζε χαμηλότερα.

Σόρρυ αν ρωτάω πράγματα που έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά 530 σελίδες ψάξιμο είναι αδύνατον να γίνει.

1) Το Go ενεργοποιείται σε μία μόνο συσκευή δωρεάν;
2) Η μία συσκευή μπορεί να αλλάζει εύκολα ή υπάρχει περιορισμός;
3) Αν η μία συσκευή είναι ένα Android κινητό μπορώ να κάνω share με chromecast ή την τηλεόραση θα την βλέπει σαν δεύτερη συσκευή και θα μπλοκάρει; Θα μπορώ δηλαδή να κάνω share σε διάφορες τηλεοράσεις;
4) Με έξτρα χρέωση μπαίνουν και άλλες συσκευές;

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Η νέα εφαρμογή φαντάζομαι εννοείς. Μπορείς να συνδέσεις μέχρι 5 συσκευές, εκ των οποίων βλέπεις σε μια.
Όταν φτάσεις τις 5 συσκευές και πας να βάλεις 6η, θα σε ενημερώσει για να καταργήσεις μια.
Δεν μπορείς να κανεις chromecast, μπορείς όμως αν έχεις tv box ή τηλεόραση με Android TV ή τηλεόραση samsung (συγκεκριμένα μοντέλα) να συνδεθείς και από εκεί.
Μπορείς να προσθέσεις 2η ταυτόχρονη θέαση (και συνολικά συνδεδεμένες 7 οθόνες) με 5 τον μήνα.

Καλησπέρα παιδιά..χρειάζομαι τη βοήθειά σας...φίλος μου έχει δορυφορικό ote και θα κάνει το go για να το χρησιμοποιώ εγώ που έχω άλλο πάροχο για να βλέπω αθλητικά..δε θα έχω πρόβλημα έτσι δεν είναι;στο χώρο μου έχω τηλεόραση sony xf9005 όπως και το nvidia shield pro...Που είναι προτιμότερο να εγκαταστήσω την εφαρμογή;μήπως είναι καλύτερο να την εγκαταστήσω σε ένα tablet samsung s2 tab του 2017 με 2gb ram που έχω για να αποφύγω κολλήματα ή θα είναι χειρότερο αυτο; Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Στο shield pro θα παίζει άψογα.
Τώρα που το βλέπω ξανα, ούτε στην τηλεόραση θα έχεις θέμα. Μπορείς να δοκιμάσεις, έτσι και αλλιώς σε κάθε συνδρομή δορυφορικού έχουν πρόσβαση 5 συσκευές δωρεάν (εκ των οποίων βλέπει μόνο μια κάθε φορα) και μπορείς να καταργήσεις μια από τις 5 συσκευές μετά από 10 μέρες.
Δεν αξίζει στο tablet, αλλά όπως είπα μπορείς να το συνδέσεις και εκεί (αρκεί να βλέπει μια συσκευή κάθε φορα, αλλιώς η δεύτερη θα βγάζει σφάλμα πολλών συσκευών)

Στο shield pro θα παίζει άψογα.
Τώρα που το βλέπω ξανα, ούτε στην τηλεόραση θα έχεις θέμα. Μπορείς να δοκιμάσεις, έτσι και αλλιώς σε κάθε συνδρομή δορυφορικού έχουν πρόσβαση 5 συσκευές δωρεάν (εκ των οποίων βλέπει μόνο μια κάθε φορα) και μπορείς να καταργήσεις μια από τις 5 συσκευές μετά από 10 μέρες.
Δεν αξίζει στο tablet, αλλά όπως είπα μπορείς να το συνδέσεις και εκεί (αρκεί να βλέπει μια συσκευή κάθε φορα, αλλιώς η δεύτερη θα βγάζει σφάλμα πολλών συσκευών)

Σε ευχαριστώ πολύ ..Και γω στο shield έλεγα..απλά δεν ξέρω ποια θα είναι η ποιότητα εικόνας σε τηλεόραση 55' ..όσον αφορά στο ίντερνετ έχω vdsl οπότε νομίζω από εκεί δε θα υπάρχει πρόβλημα..

Σε ευχαριστώ πολύ ..Και γω στο shield έλεγα..απλά δεν ξέρω ποια θα είναι η ποιότητα εικόνας σε τηλεόραση 55' ..όσον αφορά στο ίντερνετ έχω vdsl οπότε νομίζω από εκεί δε θα υπάρχει πρόβλημα..

Η αληθεια ειναι οτι στην 65αρα oled μου πιξελιαζει η εικονα στο backround στους αγωνες. Και εχω 100αρα γραμμη οποτε δεν ειναι θεμα γραμμης. Θεωρω οτι σε μεγαλες τηλεορασεις χανει ποιοτητα το cosmote ott οπως και το novago αντιστοιχα.

Καλησπέρα παιδιά..χρειάζομαι τη βοήθειά σας...φίλος μου έχει δορυφορικό ote και θα κάνει το go για να το χρησιμοποιώ εγώ που έχω άλλο πάροχο για να βλέπω αθλητικά..δε θα έχω πρόβλημα έτσι δεν είναι;στο χώρο μου έχω τηλεόραση sony xf9005 όπως και το nvidia shield pro...Που είναι προτιμότερο να εγκαταστήσω την εφαρμογή;μήπως είναι καλύτερο να την εγκαταστήσω σε ένα tablet samsung s2 tab του 2017 με 2gb ram που έχω για να αποφύγω κολλήματα ή θα είναι χειρότερο αυτο; Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Στο nvidia θα το βάλεις
Σκυλί μαύρο,δεν καταλαβαίνει τίποτα
Το tablet κοντά του εινσι μέρα με την νυχτσ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η αληθεια ειναι οτι στην 65αρα oled μου πιξελιαζει η εικονα στο backround στους αγωνες. Και εχω 100αρα γραμμη οποτε δεν ειναι θεμα γραμμης. Θεωρω οτι σε μεγαλες τηλεορασεις χανει ποιοτητα το cosmote ott οπως και το novago αντιστοιχα.

Ευχαριστώ πολύ..αυτο φοβάμαι και γω..θα δοκιμάσω και θα δω..

Στο nvidia θα το βάλεις
Σκυλί μαύρο,δεν καταλαβαίνει τίποτα
Το tablet κοντά του εινσι μέρα με την νυχτσ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ..Από το nvidia θα ξεκινήσω... δε θα χει πρόβλημα νομίζω ..

Και εγώ παρατηρώ πολύ πιξελιασμα στις γρήγορες σκηνές, σε mi box που παίζουν όλα τα υπόλοιπα σωστα (50mbps γραμμή). Δεν ήταν έτσι πάντα, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες το παρατηρώ.

Και εγώ παρατηρώ πολύ πιξελιασμα στις γρήγορες σκηνές, σε mi box που παίζουν όλα τα υπόλοιπα σωστα (50mbps γραμμή). Δεν ήταν έτσι πάντα, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες το παρατηρώ.

Δε με ενδιαφέρει για ταινίες..Για αγώνες θέλω να το χρησιμοποιώ...