Και στους αγώνες αφού υπάρχει κίνηση το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται. Όπως και να έχει δεν μπορείς να κανεις κάτι, περιμένουμε να το διορθώσουν.
Σε ευχαριστώ πολύ..Από το nvidia θα ξεκινήσω... δε θα χει πρόβλημα νομίζω ..
Η νέα εφαρμογή φαντάζομαι εννοείς. Μπορείς να συνδέσεις μέχρι 5 συσκευές, εκ των οποίων βλέπεις σε μια.
Όταν φτάσεις τις 5 συσκευές και πας να βάλεις 6η, θα σε ενημερώσει για να καταργήσεις μια.
Δεν μπορείς να κανεις chromecast, μπορείς όμως αν έχεις tv box ή τηλεόραση με Android TV ή τηλεόραση samsung (συγκεκριμένα μοντέλα) να συνδεθείς και από εκεί.
Μπορείς να προσθέσεις 2η ταυτόχρονη θέαση (και συνολικά συνδεδεμένες 7 οθόνες) με 5 τον μήνα.
Καλησπερα. Γνωριζεις πως γινεται η δευτερη ταυτοχρονη θεση ? Εχω απο πριν ενεργοποιημενη την υπηρεσια με τα 5 ευρω, φαινεται στο λογαριασμο οτι ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια αλλα οταν ανοιγουμε ταυτοχρονα και δευτερο προφιλ χρηστη βγαζει μηνυμα για μεγιστο αριθμο συσκευων και να κλεισω καποια συσκευη.
Αυτό σου συμβαίνει να φανταστώ μόνο στα αθλητικά,σωστά;
Sent from my iPad using Tapatalk
δηλαδη δεν ισχυει οτι και με το go ? οποτε παει για κοψιμο το πενταευρο.Αθλητικά βλέπεις μόνο από μια συσκευή.
Γνωρίζει κάποιος αν η νέα υπηρεσία παίζει σε tv box της Formuler?
https://www.formuler.tv/
Ξέρω για Mi box & Shield αλλά ρωτάω αν έχει δοκιμάσει κάποιος
Ευχαριστώ
Σαν android box εννοώ
Εχει android, θα πρεπει να μην είναι root όμως σωστά?
Η εφαρμογή για android tv θα παίξει μόνο σε Android TV 8+, που δεν είναι root.
Η εφαρμογή για φορητές συσκευές, θα παίξει σε Android 5+ (και Android TV 7) οι οποίες δεν είναι root. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται και ένα ποντίκι για τη καλύτερη πλοήγηση.
Αρα αυτή η συσκευή θα τρέχει το app?
https://www.formuler.tv/z7plus-5g
Λέει Android 7 αλλά δεν ξέρω αν είναι tv ή συσκευή....
Γιατί έχεις κολλήσει με το formuler?
Αν θες μηχάνημα μόνο για cosmote tv go υπάρχουν άλλες δοκιμασμένο λυσεις
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.