Cosmote TV GO

Και στους αγώνες αφού υπάρχει κίνηση το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται. Όπως και να έχει δεν μπορείς να κανεις κάτι, περιμένουμε να το διορθώσουν.

Και στους αγώνες αφού υπάρχει κίνηση το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται. Όπως και να έχει δεν μπορείς να κανεις κάτι, περιμένουμε να το διορθώσουν.

Μάλιστα..με βάζεις σε σκέψεις..Δεν έχω κάτι να χάσω...θα δοκιμάσω και θα δω..Ευχαριστώ πολύ..

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Σε ευχαριστώ πολύ..Από το nvidia θα ξεκινήσω... δε θα χει πρόβλημα νομίζω ..

Αν έχεις με το nvidia θα έχεις με οκα

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε συνέχεια του θέματος να ενημερώσω ότι το έβαλα στο nvidia μέσα από denon ενισχυτή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου..Η εικόνα είναι πεντακάθαρη..Δεν είδα ακόμα αγώνα αλλά σε στιγμιότυπα δεν είχε κανένα πρόβλημα ..Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας..

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Η νέα εφαρμογή φαντάζομαι εννοείς. Μπορείς να συνδέσεις μέχρι 5 συσκευές, εκ των οποίων βλέπεις σε μια.
Όταν φτάσεις τις 5 συσκευές και πας να βάλεις 6η, θα σε ενημερώσει για να καταργήσεις μια.
Δεν μπορείς να κανεις chromecast, μπορείς όμως αν έχεις tv box ή τηλεόραση με Android TV ή τηλεόραση samsung (συγκεκριμένα μοντέλα) να συνδεθείς και από εκεί.
Μπορείς να προσθέσεις 2η ταυτόχρονη θέαση (και συνολικά συνδεδεμένες 7 οθόνες) με 5 τον μήνα.

Καλησπερα. Γνωριζεις πως γινεται η δευτερη ταυτοχρονη θεση ? Εχω απο πριν ενεργοποιημενη την υπηρεσια με τα 5 ευρω, φαινεται στο λογαριασμο οτι ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια αλλα οταν ανοιγουμε ταυτοχρονα και δευτερο προφιλ χρηστη βγαζει μηνυμα για μεγιστο αριθμο συσκευων και να κλεισω καποια συσκευη.

Καλησπερα. Γνωριζεις πως γινεται η δευτερη ταυτοχρονη θεση ? Εχω απο πριν ενεργοποιημενη την υπηρεσια με τα 5 ευρω, φαινεται στο λογαριασμο οτι ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια αλλα οταν ανοιγουμε ταυτοχρονα και δευτερο προφιλ χρηστη βγαζει μηνυμα για μεγιστο αριθμο συσκευων και να κλεισω καποια συσκευη.

Αυτό σου συμβαίνει να φανταστώ μόνο στα αθλητικά,σωστά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Αθλητικά βλέπεις μόνο από μια συσκευή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Αθλητικά βλέπεις μόνο από μια συσκευή.
δηλαδη δεν ισχυει οτι και με το go ? οποτε παει για κοψιμο το πενταευρο.
αν και δεν ξερω τι παιζει βαση συμβολαιου θα πρεπε τουλαχιστον μεχρι να ληξει το τρεχον συμβολαιο να ισχυει οτι γινοταν με την παλια εφαρμογη.

Έκανα το λογαριασμό στο app αλλά δεν βγαίνουν οι συνδέσεις .τι λάθος έκανα ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εννοείς ότι δεν σου εμφανίζεται το δορυφορικό σου πακέτο; Θα πρέπει να συνδεθείς στο my cosmote app και να κανεις τη μετατροπή.

Εχει android, θα πρεπει να μην είναι root όμως σωστά?

Αφενός να μην είναι root και αφετέρου δεν ξέρω αν σε android μπορεί να τρέξει η νέα εφαρμογή ή είναι μόνο για Android tv

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Η εφαρμογή για android tv θα παίξει μόνο σε Android TV 8+, που δεν είναι root.
Η εφαρμογή για φορητές συσκευές, θα παίξει σε Android 5+ (και Android TV 7) οι οποίες δεν είναι root. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται και ένα ποντίκι για τη καλύτερη πλοήγηση.

Η εφαρμογή για android tv θα παίξει μόνο σε Android TV 8+, που δεν είναι root.
Η εφαρμογή για φορητές συσκευές, θα παίξει σε Android 5+ (και Android TV 7) οι οποίες δεν είναι root. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται και ένα ποντίκι για τη καλύτερη πλοήγηση.

Αρα αυτή η συσκευή θα τρέχει το app?
https://www.formuler.tv/z7plus-5g

Λέει Android 7 αλλά δεν ξέρω αν είναι tv ή συσκευή....

Αρα αυτή η συσκευή θα τρέχει το app?
https://www.formuler.tv/z7plus-5g

Λέει Android 7 αλλά δεν ξέρω αν είναι tv ή συσκευή....

Γιατί έχεις κολλήσει με το formuler?
Αν θες μηχάνημα μόνο για cosmote tv go υπάρχουν άλλες δοκιμασμένο λυσεις

Γιατί έχεις κολλήσει με το formuler?
Αν θες μηχάνημα μόνο για cosmote tv go υπάρχουν άλλες δοκιμασμένο λυσεις

Χρησιμοποιώ και IPTV οπότε επειδή αυτά είναι τα καλύτερα γιαυτή τη δουλειά, αν παίζει και το ΟΤΤ είναι καλά.
BTW εκτός το MI box και το shield, υπάρχει κάποιο άλλο κατάληλο?