COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Η βρύση στάζει γιατί εδώ και και καιρό έπαψε να τρέχει, τη στερέψανε οι δωσίλογοι προδότες που κυβερνάνε.
Να μας έχει ο Θεός καλά και βλέπουμε.

Για ποιον ακριβώς λόγο υπάρχουν οι επιλογές αναμεταδότη οτε 1, 2, 3, 4 κλπ.? Στο εγχειρίδιο αναφέρει ότι το 1 εξ'ορισμού είναι η καλύτερη επιλογή. Γιατί υπάρχουν διαφορές, και πως βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή? Αν παίζει ρόλο από Κυκλάδες γράφω....

Καλημέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει στο που μπορώ να βρω το manual του kaonmedia; Το link της 1ης σελίδας είναι ανενεργό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης

φιλος φευγει με μεταθεση Κυπρο (Λαρνακα)...να παρει το οτεtv μαζι? ειναι εφικτη η θεαση?

Η ληψη ειναι εφικτη με πιατο 1.10 περιπου. Για το ακριβες μεγεθος θα τον ενημερωσουν επι τοπου η καποιος φιλος απο Λαρνακα.

Όταν προστίθενται καινούρια κανάλια αυτά μπαίνουν αυτόματα στην λίστα καναλιών ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς? Και κάτι ακόμα, το κουμπί του ραδιοφώνου ακόμα είναι ανενεργό ως υπηρεσία στο τηλεκοντρόλ?

Τα καναλάκια θα μπουν αυτόματα.
Το κουμπί του ραδιοφώνου είναι για εφέ! :2thumb22sup:

η αναβαθμισεις γινονται κι αυτες αυτοματα ???

Οπως εμαθα χθες απο το 13888 , σημερα Τριτη θα περασθει αναβαθμιση που θα λυσει το προβλημα που ειχε δημιουργηθει μετα την προηγουμενη αναβαθμιση , με τα ελευθερα καναλια απο τους 2 ASTRA που ειχαν ''χαθει''.
Οπως μου ειπαν , ''ελπιζουν'' η αναβαθμιση να λυσει το προβλημα χωρις περαιτερω επιπλοκες (δηλαδη να ξαναπερασουμε τις συχνοτητες των καναλιων των ASTRA στον ΚΑΟΝ) .
Οποιος διαπιστωσει διαφορες ''παρενεργειες'' σημερα ας ενημερωσει.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πριν λιγα λεπτα εγινε αναβαθμιση στον δεκτη.. Ξερεις κανει τι μπορει να παιζει;

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το κάνουν για να κρατάει τα ελεύθερα δορυφορικά από άλλους δορυφόρους, που σε προηγούμενη αναβάθμιση είχαν χαθεί.

Οπως εμαθα χθες απο το 13888 , σημερα Τριτη θα περασθει αναβαθμιση που θα λυσει το προβλημα που ειχε δημιουργηθει μετα την προηγουμενη αναβαθμιση , με τα ελευθερα καναλια απο τους 2 ASTRA που ειχαν ''χαθει''.
Οπως μου ειπαν , ''ελπιζουν'' η αναβαθμιση να λυσει το προβλημα χωρις περαιτερω επιπλοκες (δηλαδη να ξαναπερασουμε τις συχνοτητες των καναλιων των ASTRA στον ΚΑΟΝ) .
Οποιος διαπιστωσει διαφορες ''παρενεργειες'' σημερα ας ενημερωσει.

Μου εγινε αναβαθμιση αυτοματα χθες βραδυ ....Δεν παρατηρησα καποια ουσιαστκη διαφορα ....

Πριν λιγα λεπτα εγινε αναβαθμιση στον δεκτη.. Ξερεις κανει τι μπορει να παιζει;

Μετά την αναβάθμιση, πλέον έχεις εικόνα στα ελεύθερα κανάλια το Astra και του Ηοtbird, που τα έβρισκε στην αναζήτηση αλλά όταν έκανες ζάπινγκ έλεγε ότι δεν λαμβάνει σήμα ο δέκτης.