COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Βρε αδέρφια ενώ παλαιότερα θυμάμαι ότι μπορούσα να κάνω αναζήτηση καναλιών βάζοντας ΕΓΩ όποια συχνότητα θέλω τώρα μετά από καιρό που είδα κάποιες αλλαγές στον δορυφόρο και ήθελα να ξανακάνω κάποιες ανιχνεύσεις, μου βγάζει πλέον από μόνος του ο δέκτης τις συχνότητες που κατά τον ίδιον υπάρχουν ελεύθερα κανάλια, και δεν μπορώ να γράψω εγώ μία άλλη συχνότητα... Για την ακρίβεια μου δείχνει 12 transpoders ότι μπορώ να ανιχνεύσω, ασχέτως αν στον δορυφόρο υπάρχουν 30+.... Κάποια βοήθεια?

Βρε αδέρφια ενώ παλαιότερα θυμάμαι ότι μπορούσα να κάνω αναζήτηση καναλιών βάζοντας ΕΓΩ όποια συχνότητα θέλω τώρα μετά από καιρό που είδα κάποιες αλλαγές στον δορυφόρο και ήθελα να ξανακάνω κάποιες ανιχνεύσεις, μου βγάζει πλέον από μόνος του ο δέκτης τις συχνότητες που κατά τον ίδιον υπάρχουν ελεύθερα κανάλια, και δεν μπορώ να γράψω εγώ μία άλλη συχνότητα... Για την ακρίβεια μου δείχνει 12 transpoders ότι μπορώ να ανιχνεύσω, ασχέτως αν στον δορυφόρο υπάρχουν 30+.... Κάποια βοήθεια?

Πας στο κουτακι που εχει τις συχνοτητες , κανεις βελακι αριστερα και σε παει σε ενδειξη USER , οποτε ξεκλειδωνουν τα αλλα κουτακια με τις παραμετρους και μπορεις να περασεις χειροκινητα οτι θελεις .
Παντως μετα απο ολες τις αναβαθμισεις , εγω εξακολουθω να μην εχω εικονα απο τα ελευθερα των 2 ASTRA .Στην αναζητηση φαινεται οτι κατεβαζει τα καναλια που ζηταω , αλλα μετα την αποθηκευση τα καναλια αυτα δεν εχουν εικονα.Πριν απο τις καλοκαιρινες αναβαθμισεις ηταν ολα ενταξει και εβλεπα 4 δορυφορους , μετα τις αναβαθμισεις , βλεπω μονο eurobird και hotbird .
Αν καποιος φιλος , μπορει τωρα και βλεπει τους ASTRA χωρις προβλημα ,ας ενημερωσει

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Υπάρχει στον Kaon η Δυνατότητα για Τροφοδοσία με 5V Active κεραίας DVB-t;
Επίσης,πιάνει και τα DVB-T(MPEG 2) Κανάλια,η μονο τα DVB-T2(MPEG-4);

Τα κανάλια εκπέμπουν σε DVB-T Mpeg4,και φυσικά λαμβάνει και τα mpeg2.

Last edited by a moderator:

Αν καποιος φιλος , μπορει τωρα και βλεπει τους ASTRA χωρις προβλημα ,ας ενημερωσει

στον ASTRA στις 19,2 μοίρες μέτα την αναβάθμιση του αυγούστο βλέπω χωρίς πρόβλημα τα κανάλια τόσο σε αναζήτηση καταχωρημένου αναμεταδότη όσο και με χειροκίνητη εισαγωγή στοιχείων αναμεταδότη

Φίλοι του φόρουμ,διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ο δέκτης δε συνεργάζεται με μοτέρ DiseqC?!Περιμένω να έρθει μέσα στη βδομάδα και για να μην μπω σε περιττά έξοδα τούτη την εποχή!

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Να ρωτήσω κατι για τον δεκτη,εχει δοκιμασει κανείς να παρει εικόνα απο την component εξοδο του δέκτη,γιατι σε εμενα δεν βγαζει τιποτα εκτος απο την composite (κιτρινο) που δουλευει κανονικα.

Όταν τον πρωτοπήρα (οκτώβριος 2011) τον συνέδεσα στη component έξοδο που δούλεψε κανονικά ρυθμίζοντας κάτι στo menu και μου έδωσε μάλιστα και ποιότητα HD 1080. Στην πορεία το άλλαξα σε HDMI μέσω ραδιοενισχυτή, οπότε δεν ξέρω αν με τις αναβαθμίσεις κάτι χάλασε

Τελικα μετα απο τηλ στον ΟΤΕ λυθηκε το μυστιριο,για να βγαλει απο componet εικονα πρεπει να πας λει στο μενου στις ρυθμισεις του scart! και να επιλεξεις composite αντι για RGB,και ετσι δουλευει,τωρα τι δουλεια εχουν οι ρυθμισεις του scart με την εξοδο του component αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο σε λιγο θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε,τελως παντων ετσι δουλευει για οσους τυχει να θελουν να δωσουν εικονα παραλληλα και απο τη component εξοδο.

Κάτι ψιλο-άσχετο να ρωτήσω.
Ξέρει κανείς πόσο είναι η extra χρέωση για κάθε ταινία On demand που νοικιάζεις?

ΟΤΕ TV μέσω CONN-X : 1.00 - 4.50 ευρώ
OTE TV μέσω δορυφόρου : 2.00 - 4.00 ευρώ

Άμα μπεις στο site της OTE TV τα γράφει και μέσα .

θα ήθελα να αναφέρω ένα Bug στον Δεκτη.Έχω Eurobird,Hotbird,Astra και Hellassat πάνω,και όταν βάζω κάποιο Ραδιόφωνο του Hellassat,(που ως γνωστόν είναι σε κοινή Λίστα με τα Τηλεοπτικά Κανάλια)μετά πατώντας το OK ,δεν βγάζει την Λίστα Καναλιών.Πρέπει να πάω πάλι σε Τηλεοπτικό Κανάλι για να μου την βγάλει.Ίσως θα πρέπει να κάνουν κάτι στο Λογισμικό και να βγάζει ο Δεκτης τα Ραδιόφωνα σε άλλη Λίστα ,πατώντας το RADIO.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Στα ψηφιακα καναλια λαμβανει μονο τα ελευθερα και οχι τα συνδρομητικα.......εχω καποιο προβλημα???
(τα λαμβανω ολα κανονικα με οποιονδηποτε ψηφιακο δεκτη εχω δοκιμασει..)..???

Τα κανάλια του ΟΤΕ TV δεν είναι ελεύθερα αλλά είναι ψηφικά, τώρα τα ψηφικά κανάλια που παίρνεις απο την κεραία σου και όχι απο το πιάτο είναι ψηφικά και είναι και ελεύθερα .

ισως να μην σας εδωσα να καταλαβαιτε εννοω (τα επιγεια ψηφιακα καναλια) λαμβανει ολα τα ελευθερα επιγεια ψηφιακα καναλια και οχι τα κωδικοποιημενα επιγεια ψηφιακα καναλια οπως τα συνδρομητικα νοβα επιγεια.....????

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Σωστό είναι. Ο ΚΑΟΝ δεν είναι σαν τους δέκτες της ελεύθερης αγοράς που τα πιάνουν όλα.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα πιάσει της ΝΟΒΑ αφού ποτέ δεν πρόκειται να τα "ανοίξει"!

Ούτε εμένα τα πιάνει ο Kaon αλλά δεν τρέχει και τίποτα να μην τα έχεις .