COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Τελευταία φορά που κοίταξα ο δέκτης δεν υποστήριζε diseqc 1.1
Είχε επιλογή μόνο για 4 θέσεις (1.0)

Το περίεργο είναι οτι το manual αναφέρει 1.1 αλλά δεν το έχω δει με τα μάτια μου. Ίσως κάποιο f/w το υποστήριζε και μετά το βγάλανε.

Συγνώμη λίγο για να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι πιο άσχετοι.
Μια διευκρίνηση.
Για να υποστηρίζει DiSeqc 1.1 πρέπει να παρέχει στο χρήστη δυνατότητα επιλογής
8 δορυφόρων;
Αν είναι έτσι τότε κακώς γράφουν στο manual 1.1 και αυτό πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να
είναι χαρακτηριστικό που μπορεί να αλλάξει με τα updates.
Κοινώς λοιπόν "φάγαμε παραμύθι" απ'το manual.

Ευχαριστώ κύριοι για τις απαντήσεις σας.

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Όπως τα κατάλαβες είναι :)
Απο http://en.wikipedia.org/wiki/DiSEqC :

A number of versions of DiSEqC exist:
DiSEqC 1.0, which allows switching between up to 4 satellite sources
DiSEqC 1.1, which allows switching between up to 16 sources
DiSEqC 1.2, which allows switching between up to 16 sources, and control of a single axis satellite motor
DiSEqC 2.0, which adds bi-directional communications to DiSEqC 1.0
DiSEqC 2.1, which adds bi-directional communications to DiSEqC 1.1
DiSEqC 2.2, which adds bi-directional communications to DiSEqC 1.2

Ο δέκτης με το κανονικό του firware υποστηρίζει όντως 1.1

Ο Συνδρομητικός όμως δέκτης δεν το υποστηρίζει.....

Το πιθανότερο είναι ότι τους ξέφυγε στο manual...

Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Και για να είμαστε ξεκάθαροι, οι περισσότεροι ιδιοκτησιακοί δέκτες υποστηρίζουν ένα δορυφόρο και πολλοί από αυτούς κατεβάζουν μόνο τα κανάλια της συνδρομής ή ελάχιστα από τα ελεύθερα του δορυφόρου.
Στο σημείο αυτό ο ΚΑΟΝ υπερτερεί ακόμα και αν δεν υποστηρίζει Diseqc 1.1

Ερώτηση: Πόσους ιδιοκτησιακούς δέκτες γνωρίζετε να υποστηρίζουν περισσότερους από έναν δορυφόρο?

Υ.Γ. Συμφωνώ ότι δε θα 'πρεπε να αναφέρεται το 1.1 στη συσκευασία ή στο εγχειρίδιο χρήσης.

Last edited by a moderator:
Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Για την ώρα που αναφέρετε, προφανώς όταν είναι κλειστός σε κανάλι του μπουκέτου συγχρονίζει περιοδικά την ώρα μέσω αυτού
ενώ σε άλλο χρονίζει το ρολόι του θεωρώντας τη συχνότητα του ρεύματος 50Hz κάτι το οποίο δεν ισχύει σχεδόν ποτέ στην Ελλάδα ελέω ΔΕΗ.

Νομίζω και ο παλιός μου δέκτης της γοβα είχε ένα αντίστοιχο πρόβλημα (άσχετο αλλά ίσως οι ιδιοκτησιακοί είναι λίγο "φλου" στο σετάρισμα
από τη μαμά τους).

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Νομίζω και ο παλιός μου δέκτης της γοβα είχε ένα αντίστοιχο πρόβλημα (άσχετο αλλά ίσως οι ιδιοκτησιακοί είναι λίγο "φλου" στο σετάρισμα
από τη μαμά τους).
Μπα, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το είχαν.

Re: Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ εκ μέρους του ΟΤΕ!!!

στο κυτίο παραπόνων έγραψα τα εξής και δεν νομίζω να υπάρχει λύση. όμως αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας βοηθήσει-διαφωτίσει:

"Δυστυχώς το πακέτο του ΟΤΕ με τον κωλο-δέκτη τους ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ για ηλικιωμένους καθώς δεν μπορούν να πλοηγηθούν μόνο στα ελληνικά κανάλια. Εκτός αν ξέρουν εκεί στον π-0ΤΕ πολλούς συγγενείς τους ηλικιωμένους που να μπορούν με τα γυαλιά να διαβάζουν υπότιτλους για πολύ ώρα χωρίς να κουράζονται!!!

και εξηγώ:
-δεν μπορούμε να διαγράψουμε κανάλια να το αποδεχτώ και καταλαβαίνω τον λόγο.
-μπορούμε να φτιάξουμε κανάλια αγαπημένα ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούμε να επιλέξουμε να πλοηγούμαστε μετά μόνο στο πακέτο με τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ κανάλια. δηλαδή πηγαίνοντας με τα PROG+ , PROG- σε "περνάει" από ΟΛΑ τα κανάλια του ΟΤΕ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
για να πλοηγηθείς μόνο στο πακέτο ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ που έχεις φτιάξει πρέπει να πατάς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το FAV (που δειχνει και EPG)

τηλεφώνημα στο 13888....ΜΑΤΑΙΟ. πέσαμε σε μια κυρία άσχετη! (από τους πολλούς που θα έχουν!) και το κρίμα είναι ότι εκεί έξω υπάρχει τόση νεολαία με γνώσεις σε νέες τεχνολογίες που δεν αξιοποιούνται πουθενά και είναι άνεργοι.
ΖΗΤΗΜΑ είναι να κατάλαβε τι εννοούσα...

προφανώς ο ΔΕΚΤΗΣ έχει ΧΑΛΙΑ λογισμικό...ΑΚΟΜΑ!

ΑΘΛΙΟΙ"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Και για να είμαστε ξεκάθαροι, οι περισσότεροι ιδιοκτησιακοί δέκτες υποστηρίζουν ένα δορυφόρο και πολλοί από αυτούς κατεβάζουν μόνο τα κανάλια της συνδρομής ή ελάχιστα από τα ελεύθερα του δορυφόρου.
Στο σημείο αυτό ο ΚΑΟΝ υπερτερεί ακόμα και αν δεν υποστηρίζει Diseqc 1.1

Ερώτηση: Πόσους ιδιοκτησιακούς δέκτες γνωρίζετε να υποστηρίζουν περισσότερους από έναν δορυφόρο?

Υ.Γ. Συμφωνώ ότι δε θα 'πρεπε να αναφέρεται το 1.1 στη συσκευασία ή στο εγχειρίδιο χρήσης.

Τώρα σε είδα....

το 99% των συνδρομητικών δεκτών υποστηρίζουν μόνο έναν δορυφόρο και φυσικά παρέχονται μόνον για τη δικιά τους συνδρομητική πλατφόρμα...

Αφήνω το 1% εκτός γιατί ποτέ δεν ξέρεις !!!!

οι δεκτες του ΟΤΕ υποστηρίζουν DISEQC για άλλους δορυφόρους. της ΝΟΒΑ (οι καινούριοι) όχι.
οι δέκτες της ΝΟΒΑ υποστηρίζουν ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ-ΜΠΟΥΚΕΤΑ κλπ. του ΟΤΕ όχι.

αλλ' αντ' άλλων

πότε θα δούμε μια σωστή εταιρεία στη χώρα μας, σοβαρή με σεβασμό στους πελάτες της???

αν θες Αντώνη δες το προγούμενο ποστ μου μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω επί του θέματος. ευχαριστώ

video_409_tn.jpg

ώρες ώρες έτσι όπως μπουκάρεις μου θυμίζεις την αγαπημένη Σαπφω Νοτάρα με την ατάκα "θα σας βάλω μπουρλότο" !!!!!!:flipout::flipout:

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αλλά σίγουρα κάποια καλή ψυχή που τριγυρνάει εδώ μέσα μπορεί να μας απαντήσει...

Λίγο υπομονή..:grandpa:

οι δεκτες του ΟΤΕ υποστηρίζουν DISEQC για άλλους δορυφόρους. της ΝΟΒΑ (οι καινούριοι) όχι.
οι δέκτες της ΝΟΒΑ υποστηρίζουν ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ-ΜΠΟΥΚΕΤΑ κλπ. του ΟΤΕ όχι.

αλλ' αντ' άλλων

πότε θα δούμε μια σωστή εταιρεία στη χώρα μας, σοβαρή με σεβασμό στους πελάτες της???

αν θες Αντώνη δες το προγούμενο ποστ μου μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω επί του θέματος. ευχαριστώ

Εάν σε ευχαριστήσει τόσο πολύ να σου πω πως θα υπάρξει update.Οπότε αντί να διαμαρτύρεσαι εδώ θα μπορούσες να στείλεις ένα ωραίο feedback εκφράζοντας ευπρεπώς τους προβληματισμούς σου περί του μπουκέτου όπως και προτάσεις με λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν.Αυτό θα ληφθεί πολύ περισσότερο υπόψην από το να μπαίνεις σε όλα τα θέματα και να εκφράζεσαι έτσι - να βρίζεις.

Last edited:

video_409_tn.jpg

ώρες ώρες έτσι όπως μπουκάρεις μου θυμίζεις την αγαπημένη Σαπφω Νοτάρα με την ατάκα "θα σας βάλω μπουρλότο" !!!!!!:flipout::flipout:

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αλλά σίγουρα κάποια καλή ψυχή που τριγυρνάει εδώ μέσα μπορεί να μας απαντήσει...

Λίγο υπομονή..:grandpa:

με κανες και γέλασα φίλε!!! ωραίο αυτό με την Νοταρά :-)
η αλήθεια όμως αυτή δεν είναι??? ένα μπουρλότο δεν μας χρειάζεται έτσι όπως είμαστε?!
πάντως σύμφωνα με τις γνώσεις που έχουμε όλοι μας εδώ μέσα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. τον έψαξα όλον τον δέκτη! και θα ξαναπω: ωραιότατος δέκτης! μα με χάλια λογισμικό προφανώς...

Εάν σε ευχαριστήσει τόσο πολύ να σου πω πως θα υπάρξει update.Οπότε αντί να διαμαρτύρεσαι εδώ θα μπορούσες να στείλεις ένα ωραίο feedback εκφράζοντας ευπρεπώς τους προβληματισμούς σου περί του μπουκέτου όπως και προτάσεις με λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν.Αυτό θα ληφθεί πολύ περισσότερο υπόψην από το να μπαίνεις σε όλα τα θέματα και να εκφράζεσαι έτσι - να βρίζεις.

θα με ευχαριστήσει που θα βγει ένα update που θα βάζει διάφορα......ή θα βγει update που θα διορθώνει 2-3 παραλείψεις και που ίσως θα ενεργοποιεί την θύρα USB για PVR??? τα βασικά δεν κάνουν......υπηρεσίες on demand ετοιμάζουν. όπως νομίζουν, εκείνοι θα ψάχνουν για πελάτες μετά...
όσο για τις προτάσεις......έχεις δει καμιά εταιρεία στην Ελλάδα που να δίνει σημασία??? για να ξέρω και γω....ΜΙΑ μόνο θέλω να μου αναφέρεις να τους πω ΜΠΡΑΒΟ!!! από προτάσεις εδώ μέσα αρκετοί έχουν πολλές και φοβερές ιδέες και μάλιστα λογικές αλλά δεν δίνουν σημασία. από εδώ μέσα θα έπρεπε να χουν προσλάβει κάποιους ανθρώπους που ξέρουν τι τους γίνεται και όχι κάτι άλλους που έχουν.......μην χαρακτηρίσω!
το να χαρακτηρίζεις κάποιους σχετικά με την δουλειά τους ακόμα και αν είναι αγενές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΕΙΣ! και όλοι μας το κάνουμε συχνά στην καθημερινή μας ζωή. ο αναμάρτητος να ρίξει το λίθο...
αλλά ξέρεις κάτι είναι δείγμα της ελληνικής κοινωνίας, όταν μιλάμε-γράφουμε δημόσια ή μας παίρνουν οι κάμερες να τα λέμε όλα όμορφα κι ωραία και από πίσω άλλα κάνουμε και άλλα λέμε και εφαρμόζουμε!!! αν το προτιμάς δικό σου θέμα.

όσο για τον άλλο που "πετάγεται" σαν μην πω.......ένα θα του πω: δεν σου μιλάω - δεν μου μιλάς
γνωρίζουμε τι ρόλο βαράς.-
και σε περίπτωση που διαγράψεται το ποστ μου είστε νομίζω υποχρεωμένοι να σβήσετε και το δικό του. κάντε ότι καταλαβαίνετε

Όλες οι εταιρίες λαμβάνουν υπόψην το τι ζητάει ο πελάτης τους.Αρκεί αυτός να έχει σωστά επιχειρήματα,και να τα εκφράσει με τον σωστό τρόπο.

Μπορείς να βρίσεις όσο θέλεις (φυσικά όχι εδώ) την στρατηγική της εκάστοτε εταιρίας,αλλά μέχρι εκεί.Τους εργαζομένους της όχι,είτε αυτοί είναι στον OTE είτε στην NOVA είτε οπουδήποτε.Εάν κάποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του,θα το κρίνουν οι προισταμένοι του.

Επιπλέον,για ποιόν λόγο κάνεις ένα ποστ το οποίο όπως και μόνος σου αναφέρεις,γνωρίζεις ότι θα διαγραφεί;

όλα αυτά που λες για τις εταιρείες και τους πελάτες τους άμα τα κάνουν.....τα πιστεύεις??? βασικά το πες και μόνος σου για την δουλειά του θα το κρίνει ο προιστάμενος! που καμία σημασία δεν δίνει στο τι ζητάνε οι πελάτες και πόσο τους έχει αυξήσει. και όσο για το αν είναι λογικό το επιχείρημά μου όταν γίνω και γω και εσύ κι εγώ ηλικιωμένος κάποιας ηλικίας τότε να δεις αν είναι ΛΟΓΙΚΟ αυτό που θα πρεπε οι ίδιοι να χουν σκεφτεί που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο και όχι ο οποιοσδήποτε χομπίστας σαν κι εμένα. εκείνοι ψάχνουν πελάτες.......και μάλιστα με πήραν και μενα σήμερα από το 13888 για να βάλω σταθερό ΟΤΕ και sat ή iptv και τους απάντησα όπως τους πρέπει!!! σχετικά με το αν το εκφράσουμε με το σωστό, ωραίο ή όποιο άλλο τρόπο: πήρα τηλ και έπεσα σε άσχετη. πως να στο πω διαφορετικά. η επόμενη επικοινωνία μου ίσως θα πρεπει να ναι με τεχνικό, μήπως και κάποιος ξέρει τα περί δέκτη. αν και όλοι όσοι σηκώνουν τα τηλ στις εταιρείες (και ίσως το γνωρίζεις καλύτερα από μενα) γνωρίζουν τα βασικά και δεν μπορούν να μας καλύψουν περαιτέρω. ο μοναδικός τρόπος να "μιλήσεις", επικοινωνήσεις δηλαδή στην Ελλάδα με κάποιον πιο εξειδικευμένο είναι μόνο μέσω fax ή mail. αυτό και θα γίνει. σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει και η δήλωση υπαναχώρησης και γεια τους...

το επιβεβαιώνω κι εγώ φίλε που ταχω και πιο φρέσκα από προχτές που εγκατέστησα ένα. ο δέκτης επιδέχεται diseqc 1.0 μέχρι 4 LNB. σε αυτό το θέμα μπράβο τους! γιατί αν δείτε τους καινούριους δέκτες των ανταγωνιστών τους είναι μόνο για NOVA και τίποτα άλλο. και αν μάλιστα θυμάμαι καλά ούτε άλλη συχνότητα στον hotbird δεν σε αφήνει να βάλεις. ΕΛΕΟΣ!
γενικά ο δέκτης είναι πολύ καλός και το νέο χειριστήριο πιο εύχρηστο αλλά θορυβώδες (αυτό ενδείκνυται για ηλικιωμένους!), όμως το λογισμικό είναι αυτό που περιορίζει τις δυνατότητες. πιστεύω πάντως ότι τα 4 ματάκια είναι αρκετά.
το καλύτερο απ'όλα θα ήταν να πληρώναμε και να μας πάντρευαν τις κάρτες με module NDS και να το βάζαμε σε δέκτη της αρεσκείας μας

με κανες και γέλασα φίλε!!! ωραίο αυτό με την Νοταρά :-)
η αλήθεια όμως αυτή δεν είναι??? ένα μπουρλότο δεν μας χρειάζεται έτσι όπως είμαστε?!
πάντως σύμφωνα με τις γνώσεις που έχουμε όλοι μας εδώ μέσα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. τον έψαξα όλον τον δέκτη! και θα ξαναπω: ωραιότατος δέκτης! μα με χάλια λογισμικό προφανώς...

Στο έγραψα όσο πιο ευγενικά μπορούσα και με αρκετή διάθεση για χιούμορ...

Έχεις γνώσεις αλλά χαλάρωσε λίγο (πολύ...) με τους χαρακτηρισμούς σου....

Που να δεις εμείς πως ξέρουμε να τα χώνουμε.... δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο...

Please χαλαρά την επόμενη φορά...

ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΑΘΛΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ εκ μέρους του ΟΤΕ!!!

στο κυτίο παραπόνων έγραψα τα εξής και δεν νομίζω να υπάρχει λύση. όμως αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας βοηθήσει-διαφωτίσει:

"Δυστυχώς το πακέτο του ΟΤΕ με τον κωλο-δέκτη τους ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ για ηλικιωμένους καθώς δεν μπορούν να πλοηγηθούν μόνο στα ελληνικά κανάλια. Εκτός αν ξέρουν εκεί στον π-0ΤΕ πολλούς συγγενείς τους ηλικιωμένους που να μπορούν με τα γυαλιά να διαβάζουν υπότιτλους για πολύ ώρα χωρίς να κουράζονται!!!

και εξηγώ:
-δεν μπορούμε να διαγράψουμε κανάλια να το αποδεχτώ και καταλαβαίνω τον λόγο.
-μπορούμε να φτιάξουμε κανάλια αγαπημένα ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούμε να επιλέξουμε να πλοηγούμαστε μετά μόνο στο πακέτο με τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ κανάλια. δηλαδή πηγαίνοντας με τα PROG+ , PROG- σε "περνάει" από ΟΛΑ τα κανάλια του ΟΤΕ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
για να πλοηγηθείς μόνο στο πακέτο ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ που έχεις φτιάξει πρέπει να πατάς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το FAV (που δειχνει και EPG)

τηλεφώνημα στο 13888....ΜΑΤΑΙΟ. πέσαμε σε μια κυρία άσχετη! (από τους πολλούς που θα έχουν!) και το κρίμα είναι ότι εκεί έξω υπάρχει τόση νεολαία με γνώσεις σε νέες τεχνολογίες που δεν αξιοποιούνται πουθενά και είναι άνεργοι.
ΖΗΤΗΜΑ είναι να κατάλαβε τι εννοούσα...

προφανώς ο ΔΕΚΤΗΣ έχει ΧΑΛΙΑ λογισμικό...ΑΚΟΜΑ!

ΑΘΛΙΟΙ"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Την επόμενη φορά που θα κάνει προσλήψεις η ΟΤΕplus να στείλεις το βιογραφικό σου.....θέλω να δω πόσο θ' αντέξεις με λιγότερα από 600 και κυλιόμενες βάρδιες να ακούς τις εξυπνάδες του κάθε πικραμένου που το παίζει ειδικός.

Και για να λέμε τα σύκα-σύκα έχεις δίκιο για την πλοήγηση στα Αγαπημένα....αλλά βρε αδερφέ χάθηκε το CH+/-, μέχρι τώρα τι κάνανε δηλαδή με την αναλογική TV