COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Καλησπερα.
Και ξαφνικα ενω πηγαιναν ολα καλα με τον δεκτη (εκτος της μικρης καθυστερησης στην ωρα οταν ειναι κλειστος και το μισο κειμενο σε μεγαλο info στο epg) δεν μου σβηνει απ' το τηλεκοντρολ. Ολα τα υπολοιπα δουλευουν μια χαρα. Το κουμπι off ειναι "off". Μερικες φορες μαλιστα αναβοσβηνει και το λαμπακι στον δεκτη, αλλα δεν μπαινει standbay με τιποτα. Μονο απ' το κουμπι μπροστα στον δεκτη κλεινει πλεον. Φοβαμαι να αφηνω και τον δεκτη συνεχεια ανοικτο γιατι νομιζω παραζεσταινεται.
Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
Να παρω τον ΟΤΕ για αλλαγη τηλεκοντρολ...?

Εννοείται ότι εάν έχεις πρόβλημα παίρνεις τον ΟΤΕ....

Δοκιμασε να κανεις και ενα hard reset .

Πατημενο το κουμπι menu μαζι με το πανω βελακι στην προσοψη του δεκτη

Καλησπερα.
Και ξαφνικα ενω πηγαιναν ολα καλα με τον δεκτη (εκτος της μικρης καθυστερησης στην ωρα οταν ειναι κλειστος και το μισο κειμενο σε μεγαλο info στο epg) δεν μου σβηνει απ' το τηλεκοντρολ. Ολα τα υπολοιπα δουλευουν μια χαρα. Το κουμπι off ειναι "off". Μερικες φορες μαλιστα αναβοσβηνει και το λαμπακι στον δεκτη, αλλα δεν μπαινει standbay με τιποτα. Μονο απ' το κουμπι μπροστα στον δεκτη κλεινει πλεον. Φοβαμαι να αφηνω και τον δεκτη συνεχεια ανοικτο γιατι νομιζω παραζεσταινεται.
Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
Να παρω τον ΟΤΕ για αλλαγη τηλεκοντρολ...?

Κάνε το τεστ με την κάμερα του κινητού σου (βάζεις το τηλεκοντρόλ μπροστά στην κάμερα του κινητού και πατάς το ΟΝ/STBY κουμπί) εάν δεις να αναβοσβήνει μάλλον δεν φταίει το τηλεκοντρόλ. Εάν δεν ανάβει άλλαξε μπαταρίες, εάν το πρόβλημα παραμένει ζήτα αντικατάσταση τηλεκοντρόλ από το 13888.
Για να είσαι σίγουρος όμως κάνε και μια επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων όπως προτάθηκε

Με το hard reset χανονται και οι θεσεις των ελευθερων δορυφορικων? Γιατι εχω 2 lnb ποιος τα βαζει παλι!

Re: Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Την επόμενη φορά που θα κάνει προσλήψεις η ΟΤΕplus να στείλεις το βιογραφικό σου.....θέλω να δω πόσο θ' αντέξεις με λιγότερα από 600 και κυλιόμενες βάρδιες να ακούς τις εξυπνάδες του κάθε πικραμένου που το παίζει ειδικός.
Και για να λέμε τα σύκα-σύκα έχεις δίκιο για την πλοήγηση στα Αγαπημένα....αλλά βρε αδερφέ χάθηκε το CH+/-, μέχρι τώρα τι κάνανε δηλαδή με την αναλογική TV

δεν το παίζω. είμαι και είμαστε όλοι εδώ μέσα πιο ειδικοί φίλε!!! δυστυχώς βέβαια...γιατί αυτό δείχνει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο του προσωπικού της εταιρείας, κύρος, σοβαρότητα κλπ κλπ. και αν πρόσεξες μίλησα για άνεργα παιδιά με γνώσεις που δεν παίρνουν ούτε αυτά τα 600 ευρώ.

μέχρι τώρα τι κάνανε??? πλήρωναν την νοβα φίλε γιατί ούτε η ΕΡΤ που έχει υποχρέωση να πιάνει στην επαρχία νοιάζεται ούτε οι άλλοι των digea καναλιών! η νόβα έχει αγαπημένα στα οποία αφήνεις μόνο τα κανάλια που θες και τα βάζεις και με την σειρά που θες. η κάθε εταιρεία μα τα συν και με τα μείον της. ένα ολοκληρωμένο πακέτο δεν βρίσκεις.
αλλά και στην αναλογική tv φίλε αν έχεις λίγο μεράκι να ασχοληθείς για τους ηλικιωμένους ανθρώπους τότε τους τα βάζεις με την σειρά! και μάλιστα σε κάποιες τηλεοράσεις καλές μπορείς να διαγράψεις κανάλια και να μείνουν μόνο αυτά που πιάνουν και αυτά πουναι χρήσιμα. και ξαναλέω δεν είναι θέμα περιέργειας ή υπερβολής αλλά ότι και για μας όταν φτάσουμε κάποια ηλικία έτσι θαναι...
οι "γέροι" 2-3 απλά πράματα θέλουν και είναι υπέρευχαριστημένοι!!!

Last edited:

Ρε παιδιά κανένα νέο με το usb-pvr έχουμε?
όταν ξυπνήσουμε και μάθουμε να απαιτούμε για αυτά που πληρώνουμε!!! (συνδρομητικές υπηρεσίες είναι δεν είναι τσάμπα)

να ρωτησω μερικα πραγματα γιατι με την νεα προσφορα μαλλον θα γινω συνδρομιτης .
α)ο δεκτης ειναι ο kaonmedia ή ο pirelli ? αν καταλαβα καλα .μπορω να επιλεξω και αν ναι ποιος ειναι καλυτερος.
β) καπου διαβασα οτι στον kaonmedia μπορεις στην λιστα καναλιων να προσθεσεις και ψηφιακα καναλια απο τον δεκτη της κεραιας. πχ επειδη δεν εχει τον αντεννα στο πακετο ακομα μπορω να τον βαλω ωστε εαν θελω να δω αντεννα να μην χρησιμοποιω το τηλ/ριο της tv και να βγαινω απο το καναλι που θα βλεπω την οτεtv.
γ)το πακετο που μου δινει η otetv εχει παραδειγμα 50 καναλια. ο δορυφορος ομως λογικα θα εχει και καποια ελευθερα. ειναι ευκολο να διαλεξω ποιο θελω να προσθεσω?πχ μου βγαζει μια λιστα με τα ελευθερα βλεπω το καναλι και αν θελω γινετε αποθηκευση σε καποια ελευθερη θεση ?
ευχαριστω.

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

α) Ο ΚΑΟΝ είναι για τον δορυφορικό ΟΤΕ, ο άλλος για τον ΟΤΕ Connex μέσω ίντερνετ.
β)
γ) Εύκολο δεν το λες... δεν είναι όπως έχουμε συνηθίσει με άλλους δορυφορικούς δέκτες. Αυτός έχει τα χούγια του.
Δες σε παλιότερα μηνύματα που έχουν αναφέρει αναλυτικά τα παιδιά το πως γίνεται.

καταρχην διαβασα και τις 45 σελιδες του θεματος...:grandpa:εχω κανει και εγω αιτηση και περιμενω να ερθει ο δεκτης μου! απ οτι καταλαβα απ ολα τα παραπανω υποστηριζει diseq 1.0 μεχρι 4 lnb δεν εχει ακομα pvr μεσω usb

μια ερωτηση θελω να κανω: η καρτα δικτύου τι εξυπηρετεί?

καταρχην διαβασα και τις 45 σελιδες του θεματος...:grandpa:εχω κανει και εγω αιτηση και περιμενω να ερθει ο δεκτης μου! απ οτι καταλαβα απ ολα τα παραπανω υποστηριζει diseq 1.0 μεχρι 4 lnb δεν εχει ακομα pvr μεσω usb

μια ερωτηση θελω να κανω: η καρτα δικτύου τι εξυπηρετεί?
Για μελλοντική χρήση ...υποθέτω κάποιου υβριδικού μοντέλου

απο σημερα πλεον ειμαι ενεργοποιημενος βλεπω αλλα εχω καποιες αποριες
μου ξεκινησε με προεπιλεγμενο αναμεταδοτη τον οτε1
η κοπελα στο τηλ (κατα την ενεργοποιηση) μου ειπε να βαλω το οτε2 (που βλεπω αλλα δεν βγαζει και εκει μπαρα δεξια) αλλα απ το οτε3 και κατω δεν εχω σημα στην δευτερη στηλη
και στο οτε 1 εχω εχω γυρω στο 60-67 % και στισ δυο στηλες! τπτ σπασιματα παγωματα δεν εχω στα hd αρα ολα καλα?

πσ...κατι μου εκανε αναβαθμιση-ενημερωση κατι κατεβασε!

κανενας δεν ξερει αν χρειαζεται να εχω σημα σε ολους τους αναμεταδοτες?

Επειδή το topic είναι μεγαλούτσικο και είναι αδύνατο να το διαβάσω όλο, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Χθες έβαλα τον αποκωδικοποιητή για πρώτη φορά. Σήμερα το πρωί, ο αποκωδικοποιητής είχε λάθος την ώρα (μπροστά σχεδόν 20-25 λεπτά). Mε τον που τον άνοιξα από το standby, συγχρόνισε σωστά.

Αν και φαντάζομαι ότι το πρόβλημα προκύπτει καθώς υπάρχει ένας διακόπτης 0/12V όπου ο Kaonmedia 'ανοίγει' την δίοδο προς το πιάτο μόνο όταν είναι είναι ανοικτός ο αποκωδικοποιητής ενώ όταν είναι κλειστός δεν βλέπει τον δορυφόρο (έχει προτεραιότητα ο Pace της Nova και αυτός είναι πλέον primary), υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα (ή το έχουν και άλλοι ίσως; ).

Ειναι γενικο το προβλημα μολις ο δεκτης ειναι κλειστος, φευγει 20 -25 λεπτα

Έχω ηχοσύστημα dolby5.1. Πως μπορώ να συνδέσω τον kaon για να έχω dolby αν τυχόν ο ΟΤΕ το βάλει στις ταινίες! Παρατήρησα οτι στην πίσω μεριά έχει μόνο L & R για τον ήχο ή κάνω λάθος! Αν τον συνδέσω με την θυρα SPDIF θα έχω αποτέλεσμα;