COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Προσωπικά με τον 1 έχω τα λιγότερα προβλήματα όσον αφορά τις κακές καιρικές συνθήκες! Με τον 3 με μια απλή βροχή και με τον 2 με μια πιο δυνατή έχανα σήμα! Αντίθετα απ' οταν επέλεξα τον 1 ησύχασα! Σε "πειράματα" που έκανα με κακές καιρικές συνθήκες ενώ στον 2 και τον 3 δεν είχα σήμα με τον 1 έπαιζε κανονικά ούτε καν σπασίματα! Με τον 1 Μόνο μια φορά έχασα σήμα και αυτό όταν γινόταν χαμός!

Για την ιστορία.. όταν υπήρχαν τα κανάλια Πρισμα+ και Sport+ και επέλεγες τον ΟΤΕ1, τα κανάλια αυτά δεν έπαιζαν.

Παιδια, γνωριζετε που μπορω να προμηθευτω το ΝΕΟ τηλεχειριστηριο του kaonmedia hd? Εχω το παλιο αλλα δεν βολευει στην χρηση του καθολου.
σε 2 oteshop δεν ειχανε και στο 13888 δεν ειχανε ιδεα επισης!

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Στο ποστ 4 βλέπω ότι το τηλεκοντρόλ είναι ίδιο με αυτό του ΚΑΟΝ KSF-S660HDCO. Σε τι δεν σας βόλεψε παιδιά;

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Καλησπέρα!
Έχετε προσπαθήσει να βρείτε σήμα δορυφόρου μέσω του KAON? Προσπαθώ να προσθέσω τον ASTRA 28, αλλά δεν μπορώ να κάνω δοκιμές γιατί όταν επιλέγω αναμεταδότη (μέσα από τις ρυθμίσεις δορυφόρου) μου βγάζει μεν τις μπάρες σήματος, αλλά επειδή δεν έχω στοχεύσει ακόμα μετά από λίγα δευτερόλεπτα με πετάει έξω με μήνυμα "δεν υπάρχει σήμα, κλπ". Με λίγα λόγια, είναι δυνατόν να στοχεύσεις άλλο δορυφόρο πλην του Eurobird 9? Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα... πού να πετύχεις δορυφόρο...

Για να στοχεύσεις σε οποιονδήποτε άλλο δορυφόρου θα πρέπει ταυτόχρονα να βλέπεις και τον Eurobird 9 με διπλό LNB

Last edited by a moderator:

Εννοείται ότι βλέπω τον Eurobird 9. Μιλάω για δεύτερο LNB (παράκεντρη λήψη).
Μίλησα χτες με τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ και ουσιαστικά μου είπαν να πάρω πεδιόμετρο!!!

Έχω κεντρικό πολυδιακόπτη SPAUN 17089 NF DiSEqC 2.0 που συνδέεται με 4 quatro LNBs και δίνει σήμα σε 8 δέκτες. Ξέρει κανείς αν ο ΚΑΟΝ της OTE TV συνεργάζεται κανονικά με τον παραπάνω πολυδιακόπτη; (εννοείται ότι ένα LNB θα βλέπει τον Eutelsat 9A)

Ξαφνικά σήμερα το απόγευμα ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΕΙΚΌΝΑ σε κανένα απο τα κανάλια.
Τελικα ΜΕΤΑ απο επικοινωνία με το 13888 αφου είδαν τη στάθμη του σήματος (αναμεταδοτες οτε1 και μη σταθερο σήμα), κατέληξαν ότι φταει το πιάτο και πρέπει να γίνει ΝΈΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ!
Τελικα αφου έκλεισα το τηλέφωνο δοκίμασα μόνος μου και αλλάζοντας τους αναμεταδοτες κατέληξα στον οτε3 και ως ΕΚ θαύματος ΌΛΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ!!!

Last edited:

Έχω κεντρικό πολυδιακόπτη SPAUN 17089 NF DiSEqC 2.0 που συνδέεται με 4 quatro LNBs και δίνει σήμα σε 8 δέκτες. Ξέρει κανείς αν ο ΚΑΟΝ της OTE TV συνεργάζεται κανονικά με τον παραπάνω πολυδιακόπτη; (εννοείται ότι ένα LNB θα βλέπει τον Eutelsat 9A)

Οχι. Πρεπει να τον αλλαξεις με εναν 1.0 ειχα και εγω και ειχα προβληματα με τους δορυφορους με το που αλλαξα το disec σε 1.0 ολα οκ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου niar71

Φίλε paksat, εγώ μέχρι και σήμερα χρησιμοποιώ σε δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις πολυδιακόπτες EDISION 9 X 8 MultiSwitch (http://www.edision.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=154 )και ASAT 17x12 (και οι δύο Diseq2.0) με απόλυτη επιτυχία. Το Diseq2.0 είναι απλά ένα πρωτόκολλο αμφίδρομης επικοινωνίας που απλά υπερκαλύπτει το 1.0. Άλλο πολυδιακόπτης με quattro LNBs και άλλο Diseq Switch σύνδεσης με Universal LNBs(πχ http://www.shls.gr/product.asp?catid=490 ). Ο ΚΑΟΝ υποστηρίζει τέτοιους Diseq Switch ( για ένα δέκτη) διασύνδεσης με Universal LNBs 1.0 (http://www.johansson.be/en/products/SFU/DST/SWI/9234.html ). Το μόνο ζήτημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι οι τέσσερις πολώσεις του Eurobird 9A(OTETV) να χρειαστεί να τις βάλεις στη πρώτη θέση για να ανοιχνεύονται πάντα από τον ΚΑΟΝ και να βλέπεις και τους άλλους δορυφόρους που μπορεί να έχεις με το δέκτη του ΟΤΕ. Περισσότερα σχετικά με το Diseq http://en.wikipedia.org/wiki/DiSEqC

Last edited:

amvrakas1 ευχαριστώ για την απάντηση και τα στοιχεία που παραθέτεις. Ο πολυδιακόπτης στον οποίο αναφέρομαι φαίνεται εδώ (http://www.stamelectronics.com/product.php?productid=606&cat=315&page=1) και σίγουρα θα άξιζε η άποψη κάποιου φίλου που έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο μηχάνημα με τον ΚΑΟΝ της ΟΤΕ TV.
Διαφορετικά, ίσως το δοκιμάσω στην πράξη με κάποιον ΚΑΟΝ που μπορεί να μου δανείσει κάποιος γνωστός μου - συνδρομητής ΟΤΕ TV.

Ο δεκτης εχει την δυνατοτητα να λειτουργησει με κινητο πιατο .....???

καλησπερα. για να μην ανοιξω νεο thread, ειπα να ποσταρω εδω το θεμα που εχω... τις τελευταιες μερες το eurosport hd, δε μου δινει ηχο μεσω οπτικης ινας οταν ειναι στην ελληινκη περιγραφη. αν το βαλω αγγλικη ολα καλα. ελληνικο ηχο ακουω μονο απο τα ηχεια της τβ. μολις κοιταξα ολα τα καναλια κ δεν εχω ηχο απο οπτικη σε sundance hd, nickelodeon, discovery hd, luxe tv hd και iconcerts hd. δηλαδη τα μισα καναλια hd εχουν θεμα. κανουν τπτ αλλαγες για 5.1 και δημιουργουν κανα προβλημα;

υγ μολις αλλαξα τις ρυθμισεις ηχου και αντι για dolby που το ειχα εβαλα pcm και μου δινει κανονικα ηχο. απο τοτε που πηρα τον οτε 9 μηνες πριν, στο dolby το ειχα και ολα ηταν μια χαρα. απλα δεν εχει 5.1 πλεον στο espn λογω της αλλαγης αυτης.

Last edited:

όντως υπάρχει αυτό το πρόβλημα και ίσως το φτιάξουν σε επόμενη αναβάθμιση λένε...

Καλημερα,

Μολις προχτές παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή της KAONMEDIA KTSF B3202NS0. Τα εγκατεστησα μόνος μου έχοντας ήδη πιάτο προεγκατεστημένο. Επιασα σήμα όλα καλά μέχρι την στιγμή που πάει να κάνει αναβάθμιση. Όταν βγαίνει η οθόνη NDS MMIV + S LOADER κολλάει και δεν προχωράει καθόλου, μετα και αφού δεν προχωράει καθόλου η αναβάθμιση μου πετάει μια οθόνη με ένα κύκλο και το σήμα του return, όταν πατήσω ok με ξαναβγάζει στην αρχική οθόνη και έπειτα εναλλασόμαστε μεταξυ αυτών των δύο και δεν κάνει την αναβάθμιση ποτέ.

Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει γιατι απο τον ΟΤΕ δεν βγάζω άκρη δεν τους έχει "ξανατυχει".