COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Ζήτα αντικατάσταση,μαλλον έχει πρόβλημα ο δέκτης

Last edited by a moderator:

Και πως το βλέπω αυτό, και αν υποστηρίζει τι σημαίνει?? Αν όχι πάλι τι κάνω??

Κλείσε και ξανάνοιξε το δέκτη. Θα ξεκινήσει απο την αρχή η αναβάθμιση γιατί έχει "κολλήσει" και δεν έχει ολοκληρωθεί

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Το έχω ανοίξει και κλείσει χιλιάδες φορές κανει πάντα το ίδιο..

επίσης νομίζω δεν γίνεται να είμαι σε άλλο δορυφόρο αλλιώς δε θα έδιχνε τίποτα... πιάνω όλα τα κανάλια κανονικά το σήμα είναι μια χαρά και η ισχύς μόνο ανα βάθμιση δεν δύναται να κάνει κολλάει....

Σημερα εβαλα και εγω την υπηρεσια...οι ενδειξεις στο δεκτη ειναι:
Ισχυς σηματος: πανω απο 80
Επιπεδο σηματος : 217
Ποιοτητα σηματος : 2 γραμμες πανω απο το 0 μηδεν
Ber 8829.0Ε7

τα καναλια τα λαμβανω ολα κανονικα...
οι ενδειξεις μου εινα καλες ????

ίσως μικρορύθμιση το lnb θέλει, σε κανάλι ή από μέσα από το μενού πήρες τα δεδομένα ?

μεσα απο μενου αλλα.... τελικα οπως διαβασα αλλου στο νετ οτι μαλλον ειναι προβλημα του δεκτη....διοτι στον Έλεγχο σήματος δείχνει ελαττωμένο σήμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα... !!! η αριθμητική ένδειξη του BER και πρέπει να είναι πάνω από Ε-3....................

γενικά να ξέρεις ότι η ποιότητα παίζει ρόλο και τα ber όσο ποιο χαμηλά τόσο λιγότερα σφάλματα , επίπεδο μην του δίνεις και πολύ βάση

μεσα απο μενου αλλα.... τελικα οπως διαβασα αλλου στο νετ οτι μαλλον ειναι προβλημα του δεκτη....διοτι στον Έλεγχο σήματος δείχνει ελαττωμένο σήμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα... !!! η αριθμητική ένδειξη του BER και πρέπει να είναι πάνω από Ε-3....................

μόνος ρύθμισες το πιάτο η με μηχάνημα ( πεδιόμετρο ) ?

To τελευταίο f/w update τα έκανε μαντάρα με την ποιότητα σήματος. Προς το παρόν το αγνοείς. Υπάρχει και σχετικό topic εδώ.

μόνος ρύθμισες το πιάτο η με μηχάνημα ( πεδιόμετρο ) ?

προσωρινα μεχρι να ερθει μαστορας και να βαλω 2 lnb , μετακινησα το πιατο διοτι εχω κινητο κατοπτρο...

έχεις κάποιο άλλο δέκτη να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη ?

To τελευταίο f/w update τα έκανε μαντάρα με την ποιότητα σήματος. Προς το παρόν το αγνοείς. Υπάρχει και σχετικό topic εδώ.

Σωστός για το f/w

Άμα έχεις ποιότητα στο 20% όπως το έπαθα και εγώ μετά f/w είσαι μια χαρά .

έχεις κάποιο άλλο δέκτη να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη ?

τελικα ηρθε ο μαστορας εκανε την εγκατασταση (lnb κεντρο στις 9 μοιρες και παρακεντρο στις 13) ενδειξεις σηματος ολες τερματισμενες....!!!!
επισης για την πολη της Λαρισας βαλτε αναμεταδοτη οτε 2 ειναι πολυ καλυτερα ;)

Ο μάστορας Δημήτρης ήρθε?

Θα ήθελες να τον είχες στη Τήνο εεε? Άσε τον Μήτσο να δουλέψει.Πότε θα μας πεις τα δικά σου κατορθώματα Πάνο? Τι προβλέπει το πρόγραμμα?

Μπράβο man!Καλώς να έρθουν τα μωρά να βλέπουν OTETV. Αααα μου φαίνεται ότι διψάω στείλε λίγο "νερό".