COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia HD

μπορεί κάποιος να κοιτάξει αν τυχόν φτιάξανε το 5.1 ήχο στα HD κανάλια, όταν το συνδέουμε με οπτική ίνα σε home cinema; ευχαριστώ

Από τα πρώτα που κοίταξα και ξεχασα να το αναφέρω! Δυστυχώς όχι δεν έχουν 5.1! Τουλάχιστον στο Village HD που κοίταξα

ευχαριστώ για την απάντηση. τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν ρε γμτ; μισό HD μας δίνουν...

Η ένδειξη σήματος κατα τη γνώνη μου έγινε ακόμη πιο ανακριβής.. και εξηγούμαι..
Εκεί που είχα στην 12149 σήμα 170 περίπου και BER 347 Ε-7, τώρα έχω σήμα 202 και BER 1.0 Ε-7
και σε κάποιες συχνότητες που είχα BER 1898 Ε-7 τώρα λέει 3.0 Ε-7. Γενικότητες... όσο
για τη μπάρα του BER παραμένει ακόμη σε λά8ος ένδειξη 20%.. :p

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Μέσα απο τις ρυθμίσεις θα επιλέξει ρυθμίσεις συστήματος μετα ρυθμίσεις εγκατάστασης μετα ρυθμίσεις τηλεόρασης μετα τύπος τηλεόρασης SD αναλογία οθόνης 16/9 και μετατροπή σήματος ΕΥΡΕΙΑ. Ετσι αποθηκευεις τις SD ρυθμίσεις. Καλή επιτυχία.

To εκανα, πετυχε και σε ευχαριστω ξανα!

Σήμερα το πρωί και ενώ το ρολοι στον Kaon έδειχνε κανονικά τρώει μια φλασία και γυρίζει 3 ώρες πίσω!!!!! Κάνω επανεκκινηση τίποτε! Κοιτάζω το epg και δείχνει όλες τις εκπομπές 3 ώρες νωρίτερα! Για παράδειγμα τον Αυτιά τον έχει οτι ξεκινάει 3:45 τα ξημερώματα με 8:00!!!!!! Συμβαίνει σε όλους;

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσουμε μονοι το ρολοι του KAON,αν π.χ.είμαστε μια Ώρα πίσω;:hmmmm2:Η δεν προβλέπεται πουθενά αυτό;Ας το κοιτάξουν οι Υπεύθυνοι του ΟΤΕ που έχουν σχέση με το λογισμικό του.Εδώ ακόμα και ο Pace της Nova προβλέπει Χειροκίνητη Ρύθμιση Ρολογιού!

Last edited by a moderator:

Σήμερα το πρωί και ενώ το ρολοι στον Kaon έδειχνε κανονικά τρώει μια φλασία και γυρίζει 3 ώρες πίσω!!!!! Κάνω επανεκκινηση τίποτε! Κοιτάζω το epg και δείχνει όλες τις εκπομπές 3 ώρες νωρίτερα! Για παράδειγμα τον Αυτιά τον έχει οτι ξεκινάει 3:45 τα ξημερώματα με 8:00!!!!!! Συμβαίνει σε όλους;

Έχει λίγη ώρα που έφτιαξε! Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό;

Τον τελευταίο καιρό (τοποθετώ χρονολογικά την έναρξη του προβλήματος με την τελευταία αναβάθμιση) όταν πατάω να κλείσει ο KAON, αυτός κλείνει στιγμιαία κι επανέρχεται σχεδόν αμέσως. Συνήθως για να κλείσει εντελώς, μου παίρνει 2-3 φορές να πατώ το αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο!!! :S Αν το εχει καποιος θα στο πει!!Θα σου πω κατι μπακαλιστικο :P για τσεκαρε το με αλλες μπαταριες....εχει φαει πεσιματα το κοντρολ;;;Αν πατησεις απο τον Kaon το standby σου κανει κατι αντιστοιχο;;;

Θα δοκιμάσω και από τον αποκωδικοποιητή απευθείας. Όχι δεν έχει πέσει. Θα του αλλάξω και μπαταρίες αν και είναι σχετικά καινούριες αυτές (από αρχές Ιουνίου)...

Στα λεω οχι γτ εχω κατι συγκεκριμενο υποψην μου απλα για να αποκλειστουν καποιες τετοιες αστειες αιτιες!!!! ;-) αν κ οντως ειναι αρκετα καινουργιες,ποτε δεν ξερεις!!!Αν κ βεβαια σου κανει <<νερα>> μονο στο συγκεκριμενο(Standby) λογικα ειναι κατι αλλο!!!!

Ερώτηση: Έχει κανείς άλλος τον KAON με χρήση διακόπτη 0/12V για να παίζει και με 2ο αποκωδικοποιητή;

Πιστεύω ότι το πρόβλημα ξεκίνησε με την τελευταία αναβάθμιση την οποία έκανα στις 19 Οκτ. Για να κλείσει ο KAON, πρέπει να πατήσω δύο φορές συνεχόμενα το κουμπί, είτε από το τηλεκοντρόλ, είτε από τον αποκωδικοποιητή. Αν αποσυνδέσω το scart που έχει το καλώδιο των 12V που πάει στον διακόπτη, ο αποκωδικοποιητής 'κοιμάται' και 'ξυπνάει' κανονικά. Τώρα να υπάρχει πρόβλημα στον διακόπτη ή στον KAON δεν το ξέρω και θα πρέπει να το δει τεχνικός. Πάντως, αν είχε πρόβλημα ο διακόπτης λογικά δεν έκανε αλλαγή. Μπέρδεμα γμτ...

Last edited:

Αφου λοιπον τσεκαρες κ απο το κουμπι τοτε κ εφοσον ταυτιζεται με το νεο firmware το προβλημα,δυσκολα θα ειναι θεμα hardware,καλο θα ηταν να τους παρεις τηλ,και σαφως να περιμενεις την αποψη καποιου γνωστη απο το φορουμ!!Σου ευχομαι να λυθει το προβλημα σου το συντομοτερο δυνατο!!!

Πήρα τηλ και θα έρθει τεχνικός να το δει. Αν διαπιστωθεί πρόβλημα, θα υπάρχει αντικατάσταση εξοπλισμού.

Παιδιά να ρωτήσω?

Ο δέκτης του OTE κατεβάζει Hotbird, Eutelsat 9 και Astra ταυτόχρονα? DISEQC A, B, C?
Αν ναι, μπορώ να βάλω τα κανάλια στην σειρά που επιθυμώ εγώ? Δηλαδή όχι "δημιουργία μπουκέτων" αλλά μία favourite lsit?
Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα σε περίπτωση που κατεβάσω (αν γίνεται βέβαια) 1.000 κανάλια?
ΤΕΛΕΤΕΞΤ διαθέτει?

Ευχαριστώ πολύ.

Φίλε μου μπορείς να κατεβάσεις από τους δορυφόρους που αναφέρεις ταυτόχρονα,με την μόνη επιφύλαξη ότι ενώ σε άλλους δούλευε το ΟΤΕTV στη θέση diseq 2 ή 3 ή 4 σε εμένα με multiswitch δουλεύει στην Α(μπορεί να φταίει το multiswitch μου).1000 κανάλια δεν γίνεται μόνο μέχρι 200 από τους άλλους δορυφόρους(ελεύθερα πάντα) συνυπολογίζοντας και τα επίγεια ψηφιακά και τα ραδιόφωνα μέσα σε αυτό τον αριθμό:(. Λίγα εεεε? Για τη favourite list δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω να σου πω.Καλό ψάξιμο καλή συνέχεια.
Edit:Tetext νομίζω passthrough με το remote control της τηλεόρασής σου.

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι το εξής: έχω σύνδεση τον kaon μέσω τριπλου καλωδιου RCA με ράδιο ενισχυτη av pioneer και έτσι λειτουργεί το σύστημα home cinema με βίντεοπροβολεα.
Ενώ ο ήχος δεν έχει κανένα πρόβλημα , η εικόνα σε συχνά διαστήματα διακόπτεται χωρίς να διακόπτεται ο ήχος.
Δοκίμασα μέσα απο τις ρυθμίσεις του kaon και έπαιξα με τις ρυθμίσεις τους scart αλλάζοντας το composite σε rgb αλλα το πρόβλημα παρέμεινε.
Σημειώνω οτι ταυτόχρονα με hdmi σύνδεση η τηλεόραση παίζει ote tv απροβληματιστα.
Κάποια λύση έχει κάποιος να προτείνει;;;;;

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το "πάγωμα" της έντασης του ήχου όταν περνάει λίγη ώρα (15 λεπτά) χωρίς να έχεις αυξομειώσει? Μου συμβαίνει αρκετά συχνά σε διάφορα κανάλια (Mega, Ote Sport HD...) και ο μόνος τρόπος για να "ξυπνήσει" και να δυναμώσω/χαμηλώσω πάλι, είναι να κάνω μπρος/πίσω το κανάλι...

(Προφανώς αναφέρομαι στην αλλαγή έντασης από τον αποκωδικοποιητή όχι από την τηλεόραση!!!)