COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia HD

Καλημέρα,

αυτή τη στιγμή έχω δορυφορικό πιάτο και δέκτη ρυθμισμένο στα κλασικά Astra/Hotbird. Επιθυμώ να περάσω και OTE TV μέσω δορυφόρου, αλλά θα πρέπει να μπορώ να συνεχίσω να βλέπω Astra/Hotbird.

Πήρα τηλέφωνο ένα τεχνικό και μου είπε οτι ο δέκτης που δίνει η OTE TV δε συνεργάζεται με άλλους δορυφόρους, και για να γίνει αυτό που θέλω να πρέπει στο υπάρχουν πιάτο (αφού βάλουν το επιπλέον LNB και βάση) να κατεβάσουν και δεύτερο καλώδιο και να ανοίξουν και δεύτερη τρύπα στον τοίχο, δηλαδή τελικά να χρησιμοποιώ δύο δέκτες ταυτόχρονα, τον παλιό για Astra/Hotbird και του OTE !!!

Εννοείται οτι φρίκαρα με το σκηνικό και ήμουν έτοιμος να ματαιώσω το project. Πριν όμως, λέω ας ρίξω μια ματιά και στο avclub. Από ο,τι κατάλαβα τελικά, ο δέκτης του OTE (ΚΑΟΝ λέγεται; ) υποστηρίζει και άλλους δορυφόρους. Άρα μπούρδες μου έλεγε ο τεχνικός; Έχει εξομαλυνθεί η διαδικασία ρύθμισης των υπόλοιπων δορυφόρων, ή θέλει τεχνικές γνώσεις όπως διάβασα στα πρώτα posts του thread από το 2011;

Συγνώμη για τις ερωτήσεις, πιθανότατα θα έχουν απαντηθεί στο forum, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά, δεν έχω το χρόνο να διαβάσω 72 σελίδες, και θα πρέπει να δώσω μια απάντηση στον ΟΤΕ αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι.

Ευχαριστώ πολύ και καλημέρα.

Άλλαξε Τεχνικό.
Μάλλον πρόκειται για Χομπίστα και όχι Τεχνικό,αν δεν ξέρει τα πιο Βασικά,η αν μπερδεύει τον Δεκτη του ΟΤΕ με δεκτες άλλον Συνδρομητικών Εταιριών.
Γίνετε Πανεύκολα η Ρύθμιση του KAON για τους Δορυφόρους που θες να προσθέσεις.
Οδηγίες μπορείς να βρείς και εδώ μέσα.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Απλά υπάρχει ένας περιορισμός στα 200 FTA από οτι διάβασα εδώ μέσα. Και γενικά δεν είναι και ο πιο σοβαρός δέκτης σε σχέση με ακριβότερους του εμπορίου, αλλά θα επιζήσουμε.

Πάω να βρω τεχνικό..

Εγώ που τον έχω 6 μήνες και βάλε,δεν είχα ποτε Πρόβλημα.
Και τα 200 FTA επαρκούν,τουλάχιστον για εμενα προσωπικά.Έχω βάλει τα κυριότερα Γερμανικά του Astra και κάποια αξιόλογα Ιταλικά και Ρωσικα του Hotbird.Και τα Κανάλια του Hellassat.Ένα μειονέκτημα του KAON είναι που έχει κοινή Λίστα για TV+Radio.Εύχομαι να το φτιάξουν σε επομενη Αναβάθμιση,όπως και να βάλουν τα Ραδιόφωνα του Hellassat στον OTEtv

Καλή Επιτυχία

Ρε παιδιά πως βάζουμε αναμεταδότη σε αυτό το δέκτη; Προσπαθώ να πιάσω το ΑΡΤ σαν ελεύθερο και δεν μπορώ.

Στην αναζήτηση που κάνω δεν το βγάζει.

Δεν κατεβαινει προς το παρον στον δεκτη του οτε, δεν εχει προστεθει ακομη στο πακετο και επισης ο δεκτης δεν το βλεπει σαν ελευθερο , με αλλον δεκτη κατεβαινει κανονικα

Γεια και χαρα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν ξερεις καποιος να μου απαντησει. Πριν απο 7-8 μηνες οταν ειχε γινει η αναβαθμιση του ΚΑΟΝ και περασαν τις συχνοτητες του Hotbird και Astra ειχα περασει τα καναλια realtime (11958V 27500 3/4) και realtime+(10775H 29900 5/6) του πακετου SKY ITALY που ειναι στον Hotbird 13 και ειναι ελευθερα. Οταν πριν απο 1 μηνα περιπου εσβησα ολα τα ελευθερα καναλια για να τα ξαναπερασω με καλυτερη σειρα (ενα προβλημα του ΚΑΟΝ να μην σε αφηνει να οργανωσεις την σειρα που θες), δεν μπορω να τα ξαναβαλω με τιποτα. Βαζω τις συχνοτητες σωστα αλλα οταν του λεω να ψαξει μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν καναλια. Ξερει κανενας τι εγινε; Ξερω οτι τα συγκεκριμενα καναλια ειναι σε συχνοτητα που ειναι κλειδωμενη, αλλα αυτα τα δυο ειναι FTA απο το SKY. Αφου τα ειχα περασει στο παρελθον, τωρα τι αλλαξε και δεν μπορω. Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο... Αν μπορει να βοηθησει καποιος τον ευχαριστω εκ των προτερων

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

παιδια μπορει καποιος να δει αν πιανει ο kaon το οδιε tv.ανεβηκε και αυτο στο eurobird.12379 / 27500 V

Last edited by a moderator:

κατεβηκε χωρις εικονα οπως επισης και το αρτ και ενα τεστ στην συχνοτητα αυτη

Ρε παιδιά πως βάζουμε αναμεταδότη σε αυτό το δέκτη; Προσπαθώ να πιάσω το ΑΡΤ σαν ελεύθερο και δεν μπορώ.

σορρυ εγραψα οτι το αρτ δεν κατεβαινει στον δεκτη του οτε, κατεβαινει κανονικα προστεθοντας τον αναμεταδοτη 12379 / 27500 V
απλα δεν το εχει προσθεσει ο οτε στο πακετο του

Last edited by a moderator:

φιλε μου επεδη δεν εχω καταλαβει,αν παω και προσθεσω τη συχνοτητα θα παιζει χωρις εικονα;στο μελλον θα παιξει κανονικα;

α,οκ ευχαριστω.μονο για πρακτορεια ειναι και τοχουν κλειδωμενο;

Καλησπερα σε ολους!
Σημερα ενεργοποιηθηκα στο ΟΤΕ Tv.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και χαιρομαι πολυ που αφησα την nova!!!
Εχω μια ερωτηση,απο 5.1 ηχο εχουμε κατι??και αν ναι με HDMI περναει η θελει οπτικη?
Επισης εχω παρατηρησει καποια ανεπαισθητα σπασιματα ωρες ωρες.εχετε παρατηρησει κατι?

Last edited:

5.1 ήχο έχουν τα περισσότερα HD κανάλια, αλλά όχι όλα και όχι πάντα.
Περνάει και με HDMI και με οπτική

Εγώ πάντως δεν έχω δει μέχρι σήμερα 5.1. Το DD δεν έχει ανάψει ποτέ στον ενισχυτή. Πρέπει οπωσδήποτε να το κοιτάξουν. Στη Nova πχ το DiscoveryHD Showcase είναι πάντα σε 5.1, στον ΟΤΕ δεν το έχω δει ποτέ. Δεν τίθεται επομένως θέμα εκπομπών.

οπως έχει ξαναγραφεί ο ΟΤΕ έχει 5.1 μονο στο ESPN america HD, CinemaOnDemand HD και CinemaOnDemand 1 (στα κανάλια ondemand οχι σε όλες τις ταινίες πχ αυτή την βδομάδα οι ταινίες δεν είναι 5.1). Επειδή τη νοβα έχει το showcase σε 5.1 δεν σημένει οτι και ο ΟΤΕ το μεταδίδει με αυτό το ήχο