Re: OTE TV Kaonmedia HD
Καλημέρα,
αυτή τη στιγμή έχω δορυφορικό πιάτο και δέκτη ρυθμισμένο στα κλασικά Astra/Hotbird. Επιθυμώ να περάσω και OTE TV μέσω δορυφόρου, αλλά θα πρέπει να μπορώ να συνεχίσω να βλέπω Astra/Hotbird.
Πήρα τηλέφωνο ένα τεχνικό και μου είπε οτι ο δέκτης που δίνει η OTE TV δε συνεργάζεται με άλλους δορυφόρους, και για να γίνει αυτό που θέλω να πρέπει στο υπάρχουν πιάτο (αφού βάλουν το επιπλέον LNB και βάση) να κατεβάσουν και δεύτερο καλώδιο και να ανοίξουν και δεύτερη τρύπα στον τοίχο, δηλαδή τελικά να χρησιμοποιώ δύο δέκτες ταυτόχρονα, τον παλιό για Astra/Hotbird και του OTE !!!
Εννοείται οτι φρίκαρα με το σκηνικό και ήμουν έτοιμος να ματαιώσω το project. Πριν όμως, λέω ας ρίξω μια ματιά και στο avclub. Από ο,τι κατάλαβα τελικά, ο δέκτης του OTE (ΚΑΟΝ λέγεται; ) υποστηρίζει και άλλους δορυφόρους. Άρα μπούρδες μου έλεγε ο τεχνικός; Έχει εξομαλυνθεί η διαδικασία ρύθμισης των υπόλοιπων δορυφόρων, ή θέλει τεχνικές γνώσεις όπως διάβασα στα πρώτα posts του thread από το 2011;
Συγνώμη για τις ερωτήσεις, πιθανότατα θα έχουν απαντηθεί στο forum, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά, δεν έχω το χρόνο να διαβάσω 72 σελίδες, και θα πρέπει να δώσω μια απάντηση στον ΟΤΕ αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι.
Ευχαριστώ πολύ και καλημέρα.