COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Ηρθε ο τεχνικος, βρεθηκε η βλαβη. Υγρασια στο καλωδιο.

Πριν κανενα χρονο ο σκυλος του γειτονα μου ειχε κοψει το καλωδιο. Ειχε επισκευαστει λοιπον με μια "μουφα" αν δεν κανω λαθος. Πηρε καποια υγρασια με το χρονο και ρημαξε το καλωδιο στις ενωσεις.

Εχει κανεις καμια καλη ιδεα για στεγανοποιηση? Αυτη τη στιγμη μου εχει βαλει μια ταινια καουτσουκ η οποια οπως μου ειπε πολυμεριζεται και γινεται ενα. Αν εχετε γνωση καλυτερης μεθοδου, πειτε το σας παρακαλω μπας και αποφυγω να εχω το ιδιο προβλημα ξανα.

αν και ειμαστε λιγο εκτος θεματος θα σου πω οτι μπορεις να πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα και να παρεις θερμοσυστελομενο σωληνακι...φορας μια στρωση στην ενωση και αλλη μια απο πανω αν θελεις και εισαι ετοιμος.ελπιζω να σε βοηθησα

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως να εγκαταστήσω τα επίγεια ψηφιακά από τον αποκωδικοποιητή του OTE TV , ώστε να παίζουν όλα; Αφού ξεκινά η ψηφιακή σε λίγες μέρες, μπήκαν τα τοπικά, αλλά δεν παίζουν όλα στον OTE TV δέκτη. Στη TV παίζουν.

Ξαναδιάβασε τι έγραψα.... τα guru και τις π@π@ριές τα προσπερνάω... μακρυά από εμένα..

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση στον "γκουρού" AFam...:afro:
Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση στον ΚΑΟΝ, γιατί δεν ξέρω αν και πότε έκανε ή κάνει update ο ΚΑΟΝ μου...

Last edited by a moderator:
Κάτσε να μυρίσω τα νύχια μου και θα σου πω !!!! :flipout::flipout:

Ειναι συνδιασμος καποιων πληκτρων, ειχα προβλημα την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν τα πληκτρα και εκανα αναβαθμιση, το βραδυ που θα γυρισω σπιτι αν δεν εχω πεταξει το χαρτακι που ειχα γραμμενα τα πληκτρα θα σου.

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Οκ, το μήνυμα #69 αναφέρει τον συνδυασμό των κουμπιών.
Σε ευχαριστώ

Edit: Και όντως αυτός είναι ο συνσυασμός, κατεβάζει...

Last edited:

Δουλεύει οκ, κατεβάζει ήδη το update.

Απλά στον NS 1100 αναφέρει στο μήνυμα του ο newlynx ότι περιμένεις τα τρία λαμπάκια για να το πατήσεις τον συνδυασμό Back 2485 , ενώ στον combo δεν υπάρχουν αυτά τα λαμπάκια και με το που δεις το boot και ένα πράσινο λαμπάκι πατάς τον ίδιο συνδυασμό.

Λοιπόν επανέρχομαι στο "φλέγον" θέμα του update του ΚΑΟΝ.
Όπως είπα νωρίτερα έδειχνε ότι αφού κατέβεσε (100% το παρατήρησα, δεν πήρε άλλωστε και πολύ ώρα) όλο το software update "NDS MMV +S LOADER" και έκανε επανεκκίνηση, στις πληροφορίες συστήματος, όπως φαίνεται στην φωτο #2 γράφει
"Software Download :ΔΙΑΚΟΠΗ
ERRO INFO: 2n:9t: 4c: 163
ERRO TEXT: Foreground Download"

Ανεβάζω και την φωτό #1 με τα στοιχεία του software casm etc , για να τα συγκρίνει κάποιος άλλος χρήστης να μου πείτε αν είναι τα τελευταία ή τελικά δεν έκανε τίποτα το update

Φώτο #1

Φώτο #2

Δεν σε πρόλαβα, από τέλος Αυγούστου θα έχει άλλο update !!!! θα γίνει αυτόματα...

Οκ, δεκτό, αλλά αυτό που έχω εδώ είναι το τελευταίο, έχει υπάρξει κανένα ή ψάχνω ψύλλους στα άχυρα.

Εν τω μεταξύ, δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στον δέκτη, απλά είπα να ψάξω αν είναι up to date...

Δεν σε πρόλαβα

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι είμαι πολύ γρήγορος.........:Banane0:

Ο Σεραφείμ όμως είναι ακόμα πιο γρήγορος και με πρόλαβε στην συνένωση των μηνυμάτων πριν το κάνω εγώ....

Last edited:

Εμένα όταν με τρώει παίρνω ξύστρα !!!!

Ναι πιο γρήγορος και από τη σκιά του Λούκι !!!:flipout::flipout:

Αυτή τη στιγμή μόλις έκανε μόνος του re-boot o δέκτης μου και κατεβάζει νέα αναβάθμιση. Περισσότερα μόλις ολοκληρωθεί...

Η δική μου αναβάθμιση πάντως είχε ως αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει την κάρτα (έλεγε συνεχώς βάλτε-βγάλτε κάρτα, δείχνοντας εικόνα 3-5 sec κάθε φορά) με αποτέλεσμα να πάρω το 13888 και να μου φέρουν καινούριο την Τρίτη (εννοείται χωρίς επιβάρυνση).

Κοινώς την πάτησες. Γιατί θα σου δώσουν refurbished. Αν γίνει κάτι τέτοιο και σε άλλους προβλέπω να πέφτει πολύ κράξιμο.

Πρώτη ματια στην αναβάθμιση: Καταρχήν όλα πήγαν καλά και δεν έχω πρόβλημα με δέκτη. Έχουμε πλέον DD ήχο και μέσω HDMI. Δυνατότητα να φταίαξουμε λίστα αγαπήμένων μέ όποια σειρά θέλουμε στα κανάλια. Το ζάπινγκ ανάμεσα στα αγαπημένα παραμένη πονεμένη ιστορία κουμπί μινι epg πράσινο για επιλογή λίστας αγαπημένων μπλέ για ζάπινγκ μόνο στα αγαπημένα αν κλείσει το μίνι epg θέλει όλα από την αρχή. Έχουμε πλέον ήχο DD στο Sundance HD δεν ξέρω αν όλα τα ΗD αποκτήσουν ήχο DD ή ήταν η ταινία που δείχνει αυτή την ώρα το κανάλι. Βελτίωση και στην μπάρα ποιότητας του σήματος.
Βελτιώσεις που περίμενα και δεν είδα: Σωστό λόγο εικόνας στα κανάλια ΠΧ 4Ε και ΖΟΟΜ είναι μόνιμα σε 16:9 ενώ εκπέμπουν σε 4:3 ή το αντίστροφο στο Kόντρα. Ήχος στην ΤV100 με ενεργοποιημένο το dolby δεν ακούς τίποτα. Σε PCM παίζουν μόνο τα πίσω ηχεία (σε σύστημα 5:1). Δεν βλέπω διόρθωση στις συχνότητες των ελελυθερων καναλίων για Eutelsat hotbird astra