COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Αν θυμάμαι σωστά ήταν ο echostar dsb 808,δεν γνωρίζω αν είναι dvbs...

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να ρωτήσω κάτι να μου πείτε αν το αντιμετοπίζετε και εσείς. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν βρέχει πολύ, όχι οταν ψιλορίχνει.. χάνει ο δέκτης το σήμα του. Αν δεν τον κλήσω και ξανανοίξω δεν το βρίσκει. Μου το έχει κάνει αρκετές φορές μέχρι τώρα! Απορώ σε τί οφείλετε αυτό γιατί έχω και δύο DM στο σπίτι οπού και καρέκλες να ρίχνει έξω δεν έχουν χάσει ποτέ το σήμα τους.

Ευχαριστώ

Μηπως θα μπορουσαν να υλοποιησουν με καποια αναβαθμιση την δυνατοτητα να φτιαχνουμε την λιστα αγαπημενων οπως κανει ο pace?Να μην χρειαζεται να παταω το 201 για το οτεσινεμα hd και μετα να παταω το 301 για το οτεσπορ hd!!!Προσθεστε την δυνατοτητα να μπορουμε να φτιαξουμε μια λιστα με π.χ. 50 καναλια απο το 1-50 και να μην χρειαζεται να παταμε τριψηφια νουμερα!!!

Ο δέκτης δούλεψε εν μέρη με disecq 10άρι. Δηλαδή, βλέπει το δορυφόρο του οτε, αλλά μόνο
αν το έχουμε συνδέσει στη θέση 1 του disecq. Δυστυχώς όμως δέ μπορεί να διαβάσει καμία απο
τις πόρτες 2,3,4 του 10αριού, μα αυτό δεν είναι πρόβλημα, διότι για να έχει κανείς 10άρι disecq
σημαίνει ότι έχει και άλλον δέκτη ώστε να βλέπει όλα τα υπόλοιπα.

ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο firmware για να τον εχω σε παλια τιβι μονο για τα επιγεια καναλια.

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Νομίζω ότι αν δεν μπορεί να διαβάσει "κλειδιά", είναι παντελώς άχρηστος.

Δεν υπάρχει firmware για να τον χρησιμοποιήσεις..

Μπορείς να δεις τα ελεύθερα επίγεια ακόμα και όταν ο δέκτης απενεργοποιηθεί αλλά πρέπει να έχεις συνδεδεμένη τη δορυφορική κεραία

Παιδια εχω ενα εξοχικο και εχω βαλει μια κεραια εκει και πηγαινοφερνω τον αποκωδικοποιητη! Εαν παρω εναν αποκωδικοποιητη KAON του ΟΤΕ απο γνωστο μου που θα το κοψει, μπορω να τον βαλω εκει και απλα να μεταφερω την καρτα? Ή ο καθε δεκτης δεχεται συγκεκριμενη καρτα?

Όταν ανοίγω για 1η φορά τον αποκωδικοποιητή μετά από αποσύνδεση του από το ρεύμα ή κατά τη διάρκεια νέου συντονισμού, έχω παρατηρήσει ότι αν δεν έχει ήδη στοχευθεί καλά ο 9Α πρωτού ανοίξω τον δέκτη και κάνει boot, τότε δεν πρόκειται να πιάσει σήμα αργότερα ακόμη και αν στην πορεία κεντράρω σωστά.

Είχα χάσει άπειρες ώρες να παλεύω με την κεραία γύρω γύρω από την υποτιθέμενη σωστή γωνία (με βάση το dishpointer.com) και ο αποκωδικοποιητής να μην βρίσκει σήμα με τίποτα. Το satfinder είχε "τερματίσει", εγώ ήμουν σίγουρος ότι κοίταγε εκέι που έπρεπε να κοιτάει και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Τον έκλεισα, έφυγα, και λίγο αργότερα από περιέργεια, χωρίς να κουνήσω καθόλου την κεραία τον άναψα ξανά και αμέσως είδα εικόνα και σήμα σχεδόν άριστα, δείγμα του ότι ήταν ήδη σωστά κεντραρισμένη αλλά απλά ο ΚΑΟΝ δεν ξύπναγε.

Είναι αυτή γνωστή συμπεριφορά του και επίσης, συναντάνται και σε άλλους δέκτες και πιο σημαντικό, και στον PVR δέκτη του ΟΤΕ; Αν ισχύει κάτι τέτοιο κάνει την διαδικασία στόχευσης αρκετά δύσκολη υπόθεση για ερασιτέχνες όπως εγώ καθώς πρέπει να ανοιγοκλείνεις τον δέκτη από το ρεύμα κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι να βρεις τελικά σήμα, ενώ μπορεί να έχεις ήδη στοχεύσει σωστά και να μην το ξέρεις και να παιδεύεσαι άδικα.

Εχω το kaon compo εδω και δέκα λεπτά δεν παίζουν τα κανάλια, αλλά μόνο τα επίγεια και τα δορυφορικά. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Τέλος άλλαξα από τις ρυθμίσεις αναμεταδότη από ''ΟΤΕ 3 σε ΟΤΕ 1'' αλλά τώρα παίζουν τα μισά! Τι φταίει;

Ποια άλλα κανάλια θα έπρεπε να παίζουν πέραν των επίγειων και δορυφορικών;

Εννοώ τα ελεύθερα δορυφορικά. Όλα τα κανάλια του ΟΤΕ TV δεν έπαιζαν! Μετά από μισή ώρα περίπου ξανά έβαλα το αναμεταδότη ote 3 και μπήκαν όλα τα κανάλια! Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό!

Εχω το kaon compo εδω και δέκα λεπτά δεν παίζουν τα κανάλια, αλλά μόνο τα επίγεια και τα δορυφορικά. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Τέλος άλλαξα από τις ρυθμίσεις αναμεταδότη από ''ΟΤΕ 3 σε ΟΤΕ 1'' αλλά τώρα παίζουν τα μισά! Τι φταίει;

Την ώρα που αναφέρεις περίπου, παρατήρησα ότι δεν υπήρχε καθόλου σήμα στη συχνότητα 12149 V. Δεν είδα αν συνέβαινε το ίδιο και σε κάποια άλλη.

Όντως αυτή η συχνότητα δεν είχε καθόλου σήμα. Πάντως πρώτη φορά συμβαίνει. Δεν ξέρω αν γίνεται κάποια αναβάθμιση ή έχει να κάνει με μετακίνηση καναλιών ή την προσθήκη των ote sports!

Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα.
Σε κάθε αλλαγή καναλιού είτε απευθείας, είτε μέσω της λίστας καναλιών, μου εμφανίζεται το μήνυμα
"Εισάγετε τη συνδρομιτική σας κάρτα" και στο καπάκι μια αστραπιαία το μήνυμα (2) που λέει "βεβαιωθείτε ότι η κάρτα είναι ενεργή.."
αυτά τα 2 μηνύματα εναλλάσονται αστραπιαία περίπου 10 φορές και μετά από 5-10 δεύτερα μου έρχεται η εικόνα!
Αυτό συμβαίνει και όταν πατάω το κουμπί info. Ξαναφόρτωσα το λογισμικό αλλα τίποτα. Δεν έχω μηλίσει με τον οτε ακόμη αλλά
υποψιάζομαι οτι ο δέκτης μου τα έφτυσε.. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Μάλλον έχει πρόβλημα ο card reader και δεν πατάει καλά η κάρτα.....ήταν κοινό πρόβλημα παλίότερα. Βάλε ένα χαρτάκι να κρατάσει την κάρτα σε σταθερή θέση....εάν συχιστεί το πρόβλημα κάλεσε για αντικατάσταση

Μου θυμίζει το περιβόητο "εισάγετε sim" μετά από πτώση κινητού.