COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Το δοκοίμασα αλλά πάλι τα ίδια και είναι λογικό για εμένα, καθώς τη κάρτα δε την έχω βγάλει ποτέ παρα 1 φορά μόνο και 1 χθές για να σιγουρευτώ
και μάλιστα οι επαφές φένονται να πατάνε καλά στη κάρτα. Ο δέκτης δεν έχει χτυπιθεί ποτέ ούτε έχει πέσει κτλ. Οπότε θα τηλεφωνήσω για αντικατάσταση.
Ευχαριστώ.

Πήγα στο Γερμανό και μου αντικατέστησαν αμέσως το παλιό μου δέκτη με τον καινούριο και δουλεύει τέλεια.
Κέρδισα και χώρο στο ραφάκι μου. Η ενεργοποίηση του νέου έγινε με 1 τηλεφώνημα σε χρόνο 0 χωρίς κανένα πρόβλημα. :)

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Τελικά πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα με τον παλιό combo δέκτη του οτε... Έκανα 4 εναλλαγές στην ανάλυση οθόνης από 1080i σε 720p και το ανάποδο. Άφησα για περίπου 5 λεπτά κάθε ανάλυση να παίζει. Στο 1080i είχα αρκετά σπασίματα. Στο 720p ΚΑΝΕΝΑ!!! Πως μπορεί αλήθεια να συμβαίνει αυτό; Μάλλον πάω για να πάρω τον PVR...

Αναβάθμιση χθες. Είδη τα πρώτα που παρατήρησα ήταν η αλλαγή στο σήμα με % (και όχι BER) και οι κατηγορίες στην λίστα των καναλιών. Δεν ξέρω τι άλλο νέο υπάρχει.

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Τις αλλαγές τις έχει γράψει το μέλος imcan στο adslgr forum. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε και εδώ.

Αντιγράφω από το διαδίκτυο :

"Η αναβάθμιση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
- Δυνατότητα πλοήγησης μόνο μέσα στα Αγαπημένα Κανάλια με το Channel +/- εφόσον ενεργοποιηθεί η σχετική λειτουργικότητα. Για να ενεργοποιηθεή η πλοήγηση στα Αγαπημένα, αρκεί να επιλεγεί η κατηγορία "Αγαπημένα" μέσα από τον EPG, ή τη Λίστα Καναλιών ή πατώντας το FAV στο τηλεκοντρόλ και να συντονιστούμε σε ένα από τα Αγαπημένα κανάλια. Για να βγούμε από την πλοήγηση των Αγαπημένων αρκεί να συντονιστούμε σε κάποιο κανάλι εκτός της κατηγορίας. Πρακτικά με αυτό τον τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας λίστα καναλιών και να τα βάλουμε με τη σειρά που θέλουμε
- Δυνατότητα προβολής της Λίστας Καναλιών ανά κατηγορία καναλιών
- Επαναφορά του δέκτη στο πρώτο Αγαπημένο κανάλι μετά από επανεκκίνηση
- Απευθείας πρόσβαση το μενού βοήθειας πατώντας το ? στο τηλεκοντρόλ - ιδιαίτερα πρακτικό εάν δεν θυμάσαι τη διαδικασία ενοικίασης CinemaOnDemand
- Ρεαλιστική απεικόνιση της ποιότητας και της ισχύος σήματος
"

Πριν δύο μέρες είχαμε νέο firmware 1.1.9. Μέχρι τώρα δεν βλέπω κάτι καινούργιο, αντίθετα ενώ σκαναρει και αποθηκεύει κανονικά τα ελεύθερα δορυφορικά του 9e, μετά δεν εχω πρόσβαση σε αυτά. Το ζάπινγκ σταματα στο 785 καναλι και δεν πάει στο 800 με κανενα τρόπο. Το εχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Δεν μπορώ να δω κανένα ελεύθερο κανάλι αν και είναι αποθηκευμένο.
Τους πήρα τηλ χθες και αφού επί μισή ώρα μου έλεγαν να κάνω βλακείες στον kaon, τελικά μου είπαν πως θα με πάρουν πίσω εκείνοι.
Με λίγα λόγια περιμένουμε να βγάλουν καινούργιο firmware που θα φτιάχνει το προηγούμενο που ανέβασαν τα σαΐνια οι τεχνικοί τους.

Το πρόβλημα με τα ελεύθερα δορυφορικά το είχα και γω και φτιάχτηκε με τη σημερινή αναβάθμιση.

Ναι όντως με το νέο firmware λήθηκε το πρόβλημα

χαλασε ομως αυτό με την πλοήγηση μόνο στα αγαπημένα!

Ξέρουμε ποιο είναι το τελευταίο firmware? Σε μένα πλέον έχει αυτό : 1.2.1.001 Ιουλ 17 2015..

Έχει βγει και νεότερο? Να ξέρω να κλείσω τον δέκτη χαχα! :P

Ναι αυτό είναι. Μπορείς να τον κλείσεις.

Εμενα γραφει ακομα: Recelver SW Version: 1.1.3.001 Ιουλ 15 2015

Ακομα να περιμενω?

Aν διακόψω την υπηρεσία κ μου μείνει ο δέκτης, μπορεί να χρησιμεύσει για παρακολούθηση ελεύθερων καναλιών από άλλους δορυφόρους (πχ. Astra) ή δεν λειτουργεί χωρίς κάρτα μέσα;

Νομίζω πως δεν μπορείς να βλέπεις τα ελεύθερα, γιατί χρειάζεται τα "κλειδιά" του otetv.

Άρα εάν διακόψεις η μόνη χρησιμότητα του είναι ως... τούβλο;

Aν διακόψω την υπηρεσία κ μου μείνει ο δέκτης, μπορεί να χρησιμεύσει για παρακολούθηση ελεύθερων καναλιών από άλλους δορυφόρους (πχ. Astra) ή δεν λειτουργεί χωρίς κάρτα μέσα;

Οσο "βλεπεις" Eurobird 9 ο δεκτης θα συνεχισει να σου αποκωδικοποιεί τα ελευθερα δορυφορικα & επίγεια στη περιπτωση του πρωτου δεκτη,Εννοείται η καρτα αν και καταργήθηκε πρεπει να συνεχισει να βρισκεται εντος του δεκτη!