loukas2010
Senior Member
- 1 April 2010
- 308
Είμαι για διακοπές στην Ελβετία για μια εβδομάδα και νόμιζα ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το Cosmotetv στο κινητό μου αλλά δυστυχώς όχι!!!
Μετα απο μια μικρη ερευνα που προλαβα να κανω, καταληγω στο συμπερασμα οτι το κοψιμο του Replay TV γινεται στο επιπεδο του δεκτη (!!!!) αντι για το επιπεδο δικτυου.
Kid's staff η παρακαμψη του αν ισχυει αυτο.
Δεν εχω βρει καποιον τροπο ακομα.Επιτέλους ένα καλό νέο!
Κ πως γίνεται η παράκαμψη του αν ισχύει αυτό;
Δεν εχω βρει καποιον τροπο ακομα.
Βεβαια, ακομα κι αν τον βρω τον τροπο, δεν θα τον κοινοποιησω εδω μεσα για ευνοητους λογους.
Να φύγει η σκαλωσιά.Καλησπέρα! Έβαλαν μια σκαλωσιά μπροστά στο πιάτο μου Κ χάθηκε το σήμα! Υπάρχει καμία προσωρινή λύση χωρίς να μετακινησω το πιάτο;;
Δυστυχώς μένω εξωτερικό.Replay tv - on demand - plus :drummer:
Όχι, κλείδωσαν με το τελευταίο update.παιδια τελικα οι υπηρεσιες internet δουλευουν σε Κυπρο δηλαδη ondemand και replay tv η οχι καποιος να μας πει?
Πάντως εγώ προβληματίζομαι αν θα το συνεχίσω... 37.5 ευρώ τον μηνα χωρίς αυτά δεν ξέρω αν αξίζει.. :hmmmm2:
Αν και off topic αλλά για 37,50 ευρώ το μήνα δίνεις παρά πολλά. Λογικά πρέπει να εχει λήξη η δέσμευση σου και είσαι πλέον συνδρομητής αορίστου χρόνου. Αν τους πάρεις τηλέφωνο για να διακόψεις και καλά για οικονομικούς λόγους με 12 μήνες δέσμευση ακόμα θα σου δώσουν όσα έχεις και τώρα (το fullpack υποθέτω ) με 28,50 ευρώ το μήνα. Άρα θα εξοικονομήσεις 9 ευρώ κάθε μήνα.
Αν και off topic αλλά για 37,50 ευρώ το μήνα δίνεις παρά πολλά. Λογικά πρέπει να εχει λήξη η δέσμευση σου και είσαι πλέον συνδρομητής αορίστου χρόνου. Αν τους πάρεις τηλέφωνο για να διακόψεις και καλά για οικονομικούς λόγους με 12 μήνες δέσμευση ακόμα θα σου δώσουν όσα έχεις και τώρα (το fullpack υποθέτω ) με 28,50 ευρώ το μήνα. Άρα θα εξοικονομήσεις 9 ευρώ κάθε μήνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.