Cosmote TV στο εξωτερικό?

Είμαι για διακοπές στην Ελβετία για μια εβδομάδα και νόμιζα ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το Cosmotetv στο κινητό μου αλλά δυστυχώς όχι!!!

Μετα απο μια μικρη ερευνα που προλαβα να κανω, καταληγω στο συμπερασμα οτι το κοψιμο του Replay TV γινεται στο επιπεδο του δεκτη (!!!!) αντι για το επιπεδο δικτυου.
Kid's staff η παρακαμψη του αν ισχυει αυτο.

Μετα απο μια μικρη ερευνα που προλαβα να κανω, καταληγω στο συμπερασμα οτι το κοψιμο του Replay TV γινεται στο επιπεδο του δεκτη (!!!!) αντι για το επιπεδο δικτυου.
Kid's staff η παρακαμψη του αν ισχυει αυτο.

Επιτέλους ένα καλό νέο!
Κ πως γίνεται η παράκαμψη του αν ισχύει αυτό;

Επιτέλους ένα καλό νέο!
Κ πως γίνεται η παράκαμψη του αν ισχύει αυτό;
Δεν εχω βρει καποιον τροπο ακομα.
Βεβαια, ακομα κι αν τον βρω τον τροπο, δεν θα τον κοινοποιησω εδω μεσα για ευνοητους λογους.

Ολα αυτα ειναι πολυ ρευστα - εκανα απλα στα γρηγορα καποιες δοκιμες στο δικτυο. Δυστυχως λογω ελλειψης χρονου και εξοπλισμου δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα - το συμπερασμα μου για το κοψιμο μπορει να ειναι και εσφαλμενο.
Εχω την εντυπωση (χωρις να το εχω δοκιμασει ακομα) οτι κι ενα απλο VPN ισως να αρκει για την ωρα.
Θα το δοκιμασω οταν βρω χρονο να στησω ενα Linux testing συστημα με διαφορετικους VPN providers για να κουμπωσω πανω τον δεκτη για να αξιολογησω το αποτελεσμα.

Καλησπέρα! Έβαλαν μια σκαλωσιά μπροστά στο πιάτο μου Κ χάθηκε το σήμα! Υπάρχει καμία προσωρινή λύση χωρίς να μετακινησω το πιάτο;;

Με βλέπω τότε να αγοράζω selfsat γιατί εδώ όταν βάζουν σκαλωσιά κάνουν μήνες να την βγάλουν. Για ΟΤΕ ποιο μοντέλο προτείνεται; μένω Γερμανία στο Ντύσσελντορφ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

παιδια τελικα οι υπηρεσιες internet δουλευουν σε Κυπρο δηλαδη ondemand και replay tv η οχι καποιος να μας πει?

παιδια τελικα οι υπηρεσιες internet δουλευουν σε Κυπρο δηλαδη ondemand και replay tv η οχι καποιος να μας πει?
Όχι, κλείδωσαν με το τελευταίο update.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Πάντως εγώ προβληματίζομαι αν θα το συνεχίσω... 37.5 ευρώ τον μηνα χωρίς αυτά δεν ξέρω αν αξίζει.. :hmmmm2:

Πάντως εγώ προβληματίζομαι αν θα το συνεχίσω... 37.5 ευρώ τον μηνα χωρίς αυτά δεν ξέρω αν αξίζει.. :hmmmm2:

Αν και off topic αλλά για 37,50 ευρώ το μήνα δίνεις παρά πολλά. Λογικά πρέπει να εχει λήξη η δέσμευση σου και είσαι πλέον συνδρομητής αορίστου χρόνου. Αν τους πάρεις τηλέφωνο για να διακόψεις και καλά για οικονομικούς λόγους με 12 μήνες δέσμευση ακόμα θα σου δώσουν όσα έχεις και τώρα (το fullpack υποθέτω ) με 28,50 ευρώ το μήνα. Άρα θα εξοικονομήσεις 9 ευρώ κάθε μήνα.

Αν και off topic αλλά για 37,50 ευρώ το μήνα δίνεις παρά πολλά. Λογικά πρέπει να εχει λήξη η δέσμευση σου και είσαι πλέον συνδρομητής αορίστου χρόνου. Αν τους πάρεις τηλέφωνο για να διακόψεις και καλά για οικονομικούς λόγους με 12 μήνες δέσμευση ακόμα θα σου δώσουν όσα έχεις και τώρα (το fullpack υποθέτω ) με 28,50 ευρώ το μήνα. Άρα θα εξοικονομήσεις 9 ευρώ κάθε μήνα.

Ναι το σκέφτηκα αλλα από την άλλη κανεις 12 μήνες δέσμευση και όταν είσαι εκτος ελλάδα υπάρχει το ρίσκο να το μπλοκάρουν και να μου μείνει δέσμευση..

Και εγώ ήμουν έτοιμος να το σταματήσω για τους ίδιους λόγους αλλά μετά από την δελεαστική προσφορά τους το ανανεωσα με 20 το μήνα με δέσμευση 1 χρόνο. Ελπίζω να βρεθεί καμία λύση για το replay tv και για εμάς στο εξωτερικό.

εγώ πάντως εντός της εβδομάδας θα παραγγείλω την κεραία selfsat H50D που λένε είναι δυνατή κεραία . Μένω Αγγλία και δεν επιτρέπουν πιάτο στην πολυκατοικία που μένω.