cmoustakas
Supreme Member
Τον γενικό οδηγό άμα ακολουθήσεις είσαι εντάξει. Και μην συνδέσεις τον δέκτη με internet ποτέ, ούτως η άλλος η υβριδικές υπηρεσίες δεν λειτουργούν εκτός Ελλάδας.
Το ρίσκο πάντα θα ειναι δικό σου, ποτέ κάποιος δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για κάτι που ειναι εκτός των προβλεπόμενων. Η διεύθυνση που θα δηλωθεί θα ειναι των γονιών σου?
Εάν τύχει να κλειδώσει ο δέκτης τον στέλνεις πίσω στους γονείς σου και αφού τον συνδέσουν πάλι στο σπίτι ζητάς να ανοίξει πάλι κάνοντας τον χαζό για το τι συμβαίνει μιας και ο δέκτης πλέον θα βρίσκεται Ελλάδα. Αλλά να σου πω και κάτι απο δορυφόρο ποτέ δεν εντόπισαν ποτέ θέση συνδρομητή μόνο απο ip και internet εντοπίζουν θέσεις.
εναλλακτικά θα μπορέσει να κάνει κάτι αν βάλει στο μπαλκόνι (1ου ορόφου) κάτι τέτοιο;
Καλησπέρα και από μένα.
Οι γονείς μου μένουν Γερμανία και βλέπουν τα ελληνικά κανάλια μέσω NOVA που είναι στο όνομά μου.
Μετά την «απόσυρση» του ALPHA από την NOVA δέχομαι μια αφόρητη πίεση από τη μητέρα μου για εύρεση λύσης .:motz:
Αδυνατώντας να πληρώσω εγώ τον ALPHA προκειμένου να επανέλθει στη NOVA αποφάσισα να κινηθώ στην οικονομικότερη λύση της αγοράς COSMOTE TV
Το πιάτο μέσω του οποίου γίνεται η λήψη του σήματος της NOVA είναι τοποθετημένο σε διαμέρισμα άλλου ενοίκου και μάλλον δεν επιδέχεται αλλαγή ρύθμισης - στόχευσης ( αν τα λέω καλά καθότι είμαι άσχετος με το θέμα )
Αν τελικά πάρω COSMOTE tv και στείλω τον αποκωδικοποιητή στη Γερμανία θα «παίξει» κατευθείαν χωρίς καμία ρύθμιση ( ώστε να δει επιτέλους η μάνα μου στον ALPHA τη μουρμούρα και το τατουάζ) ή θα υπάρχουν θέματα με τη λήψη του σήματος ;
Αντίστροφα αν γίνει εγκατάσταση εδω στην Αθήνα της COSMOTE και πάρω εγώ τον αποκωδικοποιητή της NOVA θα βλέπω κανονικά ή και εδώ θα χρειαστούν πρόσθετες ρυθμίσεις ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.