Cosmote TV στο εξωτερικό?

Re: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

:a0210: και καλωσορισες

Καλησπέρα σε όλους,

συγνώμη εαν ισως εχει ειπωθει κάτι που θα ρωτήσω αλλα δεν εχω ξεκαθαρισει κατι ακό.
Ζω εξωτερικό (Βέλγιο) και ωαχνω 1 τροπο να βλεπω ελληνικη ΤV.
εχω καταλαβει ότι εαν παω και κανω μια συνδεση ΟΤΕ ΤV και ενεργοποιησω την καρτα Ελλαδα στον αποκωδηκοποιητη και τα παρω στο εξωτερικό θα δουλευουν αρκει να συντονισω σωστα το πιατο μου. ΣΩΣΤΑ μεχρι εδω??

το θεμα που δεν εχω καταλαβει είναι:
Εαν κάνω μια συνδεση ΟΤΕ TV μεσω internet (εχω στο Βελγιο VDSL 100) και ενεργοποιησω την καρτα μου στον αποκωδηκοποιητη μου στην Ελλαδα και τον φερω Βελγιο και τον συνδεσω με την ιδια συνδεσμολογια στο μοντεμ μου τι θα γινει??? θα εχει αποτελεσμα? δηλαδη ΟΤΕ TV μεσω broadband εξωτερικού? και εαν ναι πρεπει να προσεξω κατι?

αν οχι να υποθεσω οτι μιλαμε μονο για τη λυση του πιάτου?

ευχαριστώ πολύ και συγνωμη εαν εχει λυθει το ζητημα αυτο προηγούμενως

Last edited by a moderator:
Απάντηση: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

Satellite Dish H30D Flat Antenna & Single LNB
Αυτο λέτε να κάνει για ΟΤΕ ;
Μένω Λονδίνο και Ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει να βάλω κεραία . Ευχαριστώ

Λιγο οριακό. Καλυτερα η H50D αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα.

Μετακομισα Σλοβακια και πηρα μαζι μου τον δεκτη του ΟΤΕ TV.
Ισχυς σηματος στο 73-76% (αναλογα τη συχνοτητα) και ποιοτητα στο 100%, καθολου ασχημα για ενα πιατο των 15 με ενα single extended LNB της Inverto.

Αναβαθμισα σε Hybrid κι ολα δουλευουν ρολοι.

Ναι μια χαρα και το ιντερνετικο κομματι.
Βεβαια το σκεφτομαι να το κουμπωσω με VPN μηπως το μπλοκαρουν. Ποτε δεν ξερεις!

Άσε να στο μπλοκάρουν πρώτα και μετά το κουμπώνεις στο VPN να ξανά δουλέψει για να ξέρουμε εμείς. :drool1:

Έχω και εγώ τον NS1110 και σκέφτομαι να το κάνω Hybrid. Υπάρχει περίπτωση να γίνει block μετά την αναβάθμιση?

Κανεις δε ξερει. Εκτιμώ πως στη χειρότερη να μη παιζουν οι ιντερνετικες υπηρεσιες. Ξερουν πολυ καλα πως πολλοι δεκτες ταξιδευουν..

Φυσικα το ξερουν και γι αυτο την δεσμη GREECE του νεου δορυφορου την επεκτειναν σε extended Greece πιανοντας ολες τις χωρες τις Ευρωπης που μενουν και εργαζονται Ελληνες. Και φυσικα να μην αφησουν στους ελληνες του εξωτερικου μονοπώλιο την NOVA

Σωστά αν λάβουμε υπόψη ότι εμείς του εξωτερικού πληρώνουμε το Full Pack χωρίς έκπτωση στα 37.25 το μηνα .......... :)

μονο οι Ελληνες που ζουν στη Μεση Ανατολη εχουν πλεον σοβαρο προβλημα με τον ΟΤΕ TV και φανταζομαι πολλοι απο αυτους θα πανε σε NOVA

Και οι εδω βορειοι. Εχουν μεταπηδησει αρκετοι. Κυριως λόγω αδυναμιας χρησης μεγαλων κατοπτρων.

Προσωπικα δεν καταλαβα ποτε γιατι επρεπε να γινει δεσμη Greece με αυστηρη καλυψη στον ελλαδικο χωρο (η εστω παραεξω οπως εγινε) , αν δεν εκπεμψουν τα ελευθερα καναλια πανελλαδικης εμβελειας. Για ποιο λογο δηλαδη εφοσον προκειται για συνδρομες επι πληρωμη να μην εχεις δικαιωμα να εισαι οπου θες και να πληρωνεις οσο πρεπει.

Γιατι πιεζουν οι παροχοι περιεχομενου.
Κι αν πιεσουν παραπανω, τι εμποδιζει τον ΟΤΕ απο το να εντοπισει πλεον τη τοποθεσια σου (μεσω hybrid) και να σου μπλοκαρει τη συνδρομη;
Ειναι τραβηγμενο σεναριο, αλλα τεχνικα εφικτο.

Κι εγω πιστευω πως το πολυ να μπλοκαρουν το διαδικτυακο περιεχομενο του δεκτη.

Δεν ειναι υποχρεωτική η αναβάθμιση. Εσύ αποφασίζεις το τι θα κάνεις.