Cosmote TV στο εξωτερικό?

Re: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

Για τωρα δεν ειναι υποχρεωτικη.
Στο μελλον θα περασει υποχρεωτικα σε ολους τους δεκτες.

Επείδη είναι πολύ πιθανό να μετακομίσω, έκανα μερικές σκέψεις.

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να συνδέσεις καθόλου το καλώδιο δικτύου, είτε γίνει, είτε δεν γίνει η αναβάθμιση του δέκτη.

Μέσω VPN θα μπορούσε κάποιος να κάνει χρήση των υβριδικών υπηρεσιών, αλλά με αυξημένο κόστος (μηνιαία συνδρομή VPN) και (ίσως) μειωμένη ταχύτητα.

Και δεν είναι μόνο αυτο. Το vpn θα πρέπει να είναι περασμένο σε router ο οποίος να επιτρέπει ρυθμισεις vpn client ή να έχει κάποιο ανεπίσημο λογισμικό (dd wrt κτλ). Διαφορετικά ο αποκωδικοποιητης να είναι συνδεδεμένος σε ανοικτο υπολογιστή (που ούτε αυτο είναι ακριβώς απλο) κτλ κτλ.

Παιδες και εγω Sofia-Βουλγαρια εκανα αναβαθμιση τον PVR μου σε hybrid πριν μια εβδομαδα, ολες οι ιντερνετικες υπηρεσιες παιξαν κανονικα με 100αρα γραμμη. Απλα για καλο και για κακο τον εβγαλα απο το ρουτερ...ποτε δεν ξερεις :)

Υ.Γ Εχω δει βελτιωση της ποιοτητας σηματος (κολλημενη στα 100% σε ολα τα καναλια) αλλα υπαρχει ενα θεματακι με τον χρονο που χρειαζετε ο αποκωδικοποιητης να bootaρει και αυξημενος χρονος αποκρισης του τηλεχειριστηριου σε σχεση με πριν...

Δεν εισαι ο μονος. Σε ολους το ιδιο κανει.
Πλεον δεν τον κλεινω τον δεκτη και τον αφηνω ανοιχτο εξαιτιας αυτου.

παιδια μενω Κυπρο. καπου διαβασα αν υπαρχει προβλημα με τις ιντερνετικες υπηρεσιες. εχω τον αποκοδικοποιητη με σκληρο δισκο και θελω να κανω την αναβαθμιση. αν υπαρχει θεμα με τις ιντερνετικες υπηρεσιες δηλαδη replay tv kai on demand (για τον εξωτερικο σκληρο δεν ενδιαφερομαι) τοτε ποιος ο λογος για εμας η αναβαθμιση? (ασχετα αν καποια στιγμη γινει αναγκαστικα απο μονη της)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σωστά αν λάβουμε υπόψη ότι εμείς του εξωτερικού πληρώνουμε το Full Pack χωρίς έκπτωση στα 37.25 το μηνα .......... :)

37,25 το μηνα αρα εχεις με σκληρο δισκο σωστα?

Εγω απο Σλοβακια δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τις ιντερνετικες υπηρεσιες του δεκτη, παιζουν κανονικοτατα.

Το μονο θεμα μου ειναι οτι το replay TV δεν μου παιζει σε HD, παρολο που εχω οπτικη ινα 300 Mbps.

Εγω απο Σλοβακια δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τις ιντερνετικες υπηρεσιες του δεκτη, παιζουν κανονικοτατα.

Το μονο θεμα μου ειναι οτι το replay TV δεν μου παιζει σε HD, παρολο που εχω οπτικη ινα 300 Mbps.

Σε κανέναν δεν παίζει το replay tv σε HD.

ας μας διαφωτισει καποιος διοτι και εγω εξωτερικο ειμαι..η χρεωση επειδη δεν εχω λογαριασμους κοντα μου δεν ειναι + 4 ευρω αν δεν εισαι παροχος οτε τηλεφωνιας, + 5-6 ευρω περιπου αν εχεις σκληρο δισκο και + 2,5 η εxtra χρεωση φορου που προστηθηκε προσφατα? αρα καποιος χωρις ολα αυτα πρεπει να πληρωνει περιπου ποσα?

+10% φορος στη συνολικη τιμη
+3 αν εχεις PVR (δεν υπολογιζεται στο τελικο ποσο για το φορο 10%)

Η τελικη τιμη ειναι αναλογα τι προσφορα εχεις παρει (αν εχεις παρει).

Ναι είναι περίεργο αυτό με τις προσφορες... άλλοι πληρώνουν 17 και άλλοι 37 όπως εγώ.. :(

Εκανε κανεις την αναβάθμιση στην υβριδική υπηρεσία απο το εξωτερικό; Σκεφτομαι να το κανω αλλα ακομα δεν ξερω εαν μου κλειδώσει την καρτα μολις δει παροχο εκτος Ελλαδος...

Εχουν πει καποια παιδια πως την εκαναν και πως δουλευει. Τωρα αν θα επιβληθει καποιος περιορισμος στο μελλον κανεις δε το ξερει, οποτε πραττεις με ιδία ευθύνη. Τελειως κλειδωμα καρτας το θεωρω ακραίο, αλλα δεν εχουν δει και λιγα τα ματια μας..

Ευχαριστώ. Δεν καιγομαι να το κάνω, απλα το σκεφτομαι. Για την ωρα ειμαι καλά...

Ευχαριστώ. Δεν καιγομαι να το κάνω, απλα το σκεφτομαι. Για την ωρα ειμαι καλά...

την εχω κανει εγω απο τη στιγμη που γινοταν με sms...παραπανω απο ενα μηνα σχεδον και μεχρι στιγμης ολα οκ...βεβαια ο παροχος ειναι cyta που εχει κ Ελλαδα

Εκανε κανεις την αναβάθμιση στην υβριδική υπηρεσία απο το εξωτερικό; Σκεφτομαι να το κανω αλλα ακομα δεν ξερω εαν μου κλειδώσει την καρτα μολις δει παροχο εκτος Ελλαδος...
Εγω μενω μονιμα εξωτερικο και δεν εχω κανενα προβλημα με την αναβαθμιση.
Ακομα και το replay tv δουλευει ρολοι!

Κι εγω παιδες μονιμα εξω, εκανα κανονικα αναβαθμιση, δοκιμασα και το replay Tv αλλα για καλο και για κακο δεν παιζω σε Ηybrid...