Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δεν μαϛ εκπλησειϛ καθολου!Ξεκαθαρα η cosmote tv. Κλασεις ανωτερο!
Δε μιλάω για κανάλια τηλεόρασης αλλά για ροή τύπου neflix.Ξεκαθαρα η cosmote tv. Κλασεις ανωτερο!
Τιϛ εχω και τιϛ τρειϛ. Ειναι αναλογα με το τι ζητα ο καθεναϛ. Προσωπικα λογω τρελαϛ με τον αθλητισμο βλεπω κυριωϛ αγωνεϛ απο ΕΟΝ και cosmote tv που εχουν πλουσιο περιεχομενο και δεν βλεπω σχεδον καθολου ταινιεϛ και σειρεϛ απο εκει, πλην του Ετεροϛ Εγω. Στη Vodafone tv εχω δει καποιεϛ ξενεϛ σειρεϛ και ταινιεϛ, κυριωϛ Ευρωπαικεϛ καθωϛ και το ντοκιμαντερ The curse of oak island. Το μεγαλο πλεονεκτημα του ειναι οτι σε διετεϛ συμβολαιο με αποκωδικοποιητη σου δινει δωρεαν το Disney +. Αυτη ειναι η αποψη μου συμφωνα με το τι μου αρεσει να βλεπω παντωϛ και οι 3 εχουν αξιολογο περιεχομενο. Η εικονα σιγουρα ειναι υποδεεστερη στη vodafone.Δεν υπάρχει ξεκάθαρος τρόπος να συγκρίνει το περιεχόμενο on demand των πλατφορμών.
Μπορείτε όσοι είχατε και τις 3 πλατφόρμες να συγκρίνεται το περιεχόμενο ;
Φιλε το vodafone tv ειναι η καλυτερη συνδρομητικη υπηρεσια στον κοσμο, οπως λεει και ο συναδελφος σουΒρίσκω το HBO ανώτερο όλων. Έχει τις καλύτερες, κλασικές και διαχρονικές παραγωγές. Η Vodafone δίνει το HBO και το Disney μαζί σε premium ποιότητα. Σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή και το πιο εξυπηρετικό team, δεν έχει αντίπαλο. Μόνο εάν ενδιαφέρεσαι για αθλητικά βρίσκω λόγο να κοιτάξεις κάποιο από τα άλλα. Ειδάλλως, πραγματικά είναι καλύτερο. Καλά, υποκειμενικά είναι όλα αλλά τώρα στις γιορτές είχα τη δωρεάν eon και απορούσα με τα χάλια της. Πολύ λίγες σειρές και ταινίες και πολύ παλιές. Κακές, φθηνές παραγωγές. Τα καλύτερα στην eon, είναι περιεχόμενο από την ερτφλιξ που είχα δεί.Δεν έχω ιδέα από κοσμοτε αλλά αν κυμαίνεται στα χάλια της νόβα, υποθέτω. Καλά και το Vodafone δεν έχει κανα τεράστιο κατάλογο. Κανένα ελληνικό. Ο συνδυασμός με HBO, Disney & ant1 plus είναι που το κάνει πιο δελεαστικο από τα άλλα.
Για την EON έχεις δίκιο. Από σειρές δεν έχει κάτι και τις αφαιρεί πολύ γρήγορα κιόλας αυτές τις ελάχιστες που βάζει.Βρίσκω το HBO ανώτερο όλων. Έχει τις καλύτερες, κλασικές και διαχρονικές παραγωγές. Η Vodafone δίνει το HBO και το Disney μαζί σε premium ποιότητα. Σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή και το πιο εξυπηρετικό team, δεν έχει αντίπαλο. Μόνο εάν ενδιαφέρεσαι για αθλητικά βρίσκω λόγο να κοιτάξεις κάποιο από τα άλλα. Ειδάλλως, πραγματικά είναι καλύτερο. Καλά, υποκειμενικά είναι όλα αλλά τώρα στις γιορτές είχα τη δωρεάν eon και απορούσα με τα χάλια της. Πολύ λίγες σειρές και ταινίες και πολύ παλιές. Κακές, φθηνές παραγωγές. Τα καλύτερα στην eon, είναι περιεχόμενο από την ερτφλιξ που είχα δεί.Δεν έχω ιδέα από κοσμοτε αλλά αν κυμαίνεται στα χάλια της νόβα, υποθέτω. Καλά και το Vodafone δεν έχει κανα τεράστιο κατάλογο. Κανένα ελληνικό. Ο συνδυασμός με HBO, Disney & ant1 plus είναι που το κάνει πιο δελεαστικο από τα άλλα.
Cosmote φιλε. Πανω απο το 80% του φορουμ συμφωνει.Διαβασα πριν οτι η ΕΟΝ εχει μονο στερεοφωνικο ηχο, οντος ισχυει αυτο?
Ειμαι στη φαση να επιλεξω αναμεσα σε cosmote or EON...
Cosmote Triple play VDSL 100 + Full TV εχει 55,9 vs Nova 50εβαλα κοσμο τελικα αλλα η η εον ειναι πιο φτηνη...
Αν καταλήξει στη Paramount θα κάνει το Paramount+ παγκόσμια streaming υπηρεσία, θα κλείσει το SkyShowtime και θα ενωθεί με το HBO Max.Αθλητικά λόγω συμμαχίας είναι ίδιες ΟΤΕ και νόβα. Όσο αναφορά ταινίες 1)Nova 2) Vodafone tv 3) cosmote tv. Με υποσημείωση περιμένουμε που θα πουληθεί η Warner bros σε Netflix ή paramount. Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω αν γνωρίζει κάποιος, αν καταλήξει η warner bros στην paramount σημαίνει ότι όσοι έχουμε ΟΤΕ θα βλέπουμε και τις ταινίες της;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.