Cosmote TV vs EON vs Vodafone TV συγκριτικό

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

cmvrgr

New member
17 September 2015
6
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος τρόπος να συγκρίνει το περιεχόμενο on demand των πλατφορμών.

Μπορείτε όσοι είχατε και τις 3 πλατφόρμες να συγκρίνεται το περιεχόμενο ;

Ξεκαθαρα η cosmote tv. Κλασεις ανωτερο!
Δε μιλάω για κανάλια τηλεόρασης αλλά για ροή τύπου neflix.

Αν δε σας κάνει κόπο γράψτε πιο αναλυτικά όσοι τα έχετε χρησημοποιήσει.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρος τρόπος να συγκρίνει το περιεχόμενο on demand των πλατφορμών.

Μπορείτε όσοι είχατε και τις 3 πλατφόρμες να συγκρίνεται το περιεχόμενο ;
Τιϛ εχω και τιϛ τρειϛ. Ειναι αναλογα με το τι ζητα ο καθεναϛ. Προσωπικα λογω τρελαϛ με τον αθλητισμο βλεπω κυριωϛ αγωνεϛ απο ΕΟΝ και cosmote tv που εχουν πλουσιο περιεχομενο και δεν βλεπω σχεδον καθολου ταινιεϛ και σειρεϛ απο εκει, πλην του Ετεροϛ Εγω. Στη Vodafone tv εχω δει καποιεϛ ξενεϛ σειρεϛ και ταινιεϛ, κυριωϛ Ευρωπαικεϛ καθωϛ και το ντοκιμαντερ The curse of oak island. Το μεγαλο πλεονεκτημα του ειναι οτι σε διετεϛ συμβολαιο με αποκωδικοποιητη σου δινει δωρεαν το Disney +. Αυτη ειναι η αποψη μου συμφωνα με το τι μου αρεσει να βλεπω παντωϛ και οι 3 εχουν αξιολογο περιεχομενο. Η εικονα σιγουρα ειναι υποδεεστερη στη vodafone.

Για Ταινίες/Σειρές

Απο εικόνα Cosmote > EON > Vodafone

Απο ταινίες EON > Cosmote > Vodafone Αν και η Cosmote έχει κάποιες καλές πρεμιέρες κάποιες φορές.

Σειρές Cosmote > EON > Vodafone
Η Cosmote έχει αποκλειστική συνεργασία με Paramount+, Showtime, AMC ενώ η EON δεν έχει συγκεκριμένες συνεργασίες φέρνει συνήθως πρεμιέρες της HBO και τις κρατάει για λίγο, είχε κάποιες καλές/ακριβές σειρές στο 2024 όπως το The Handmaid's Tale της MGM (το οποίο το έβγαλε δεν το αγόρασε για πολύ καιρό) και το True Detective Season 4 αλλά όχι πολλές άλλες υψηλού budget, οπότε για σειρές Cosmote καθαρά.

Η EON και η vodafone δεν έχει original content όπως η cosmote είναι όλα licensed.

Επίσης σημαντικό η EON και η Vodafone δεν έχουν πολυκάναλο ήχο, μόνο stereo.

Η vodafone γενικά την έχω σε trial 2 μήνες μοιάζει λίγο παρατημένη πλατφόρμα, outsourced, χαμηλού budget και πολύ κακή ποιότητα εικόνας τουλάχιστον στο westworld που είδα, επίσης λείπουν seasons σε βασικές σειρές της HBO οπότε δεν θα την πρότεινα.

Last edited:
Βρίσκω το HBO ανώτερο όλων. Έχει τις καλύτερες, κλασικές και διαχρονικές παραγωγές. Η Vodafone δίνει το HBO και το Disney μαζί σε premium ποιότητα. Σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή και το πιο εξυπηρετικό team, δεν έχει αντίπαλο. Μόνο εάν ενδιαφέρεσαι για αθλητικά βρίσκω λόγο να κοιτάξεις κάποιο από τα άλλα. Ειδάλλως, πραγματικά είναι καλύτερο. Καλά, υποκειμενικά είναι όλα αλλά τώρα στις γιορτές είχα τη δωρεάν eon και απορούσα με τα χάλια της. Πολύ λίγες σειρές και ταινίες και πολύ παλιές. Κακές, φθηνές παραγωγές. Τα καλύτερα στην eon, είναι περιεχόμενο από την ερτφλιξ που είχα δεί.Δεν έχω ιδέα από κοσμοτε αλλά αν κυμαίνεται στα χάλια της νόβα, υποθέτω. Καλά και το Vodafone δεν έχει κανα τεράστιο κατάλογο. Κανένα ελληνικό. Ο συνδυασμός με HBO, Disney & ant1 plus είναι που το κάνει πιο δελεαστικο από τα άλλα.

Βρίσκω το HBO ανώτερο όλων. Έχει τις καλύτερες, κλασικές και διαχρονικές παραγωγές. Η Vodafone δίνει το HBO και το Disney μαζί σε premium ποιότητα. Σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή και το πιο εξυπηρετικό team, δεν έχει αντίπαλο. Μόνο εάν ενδιαφέρεσαι για αθλητικά βρίσκω λόγο να κοιτάξεις κάποιο από τα άλλα. Ειδάλλως, πραγματικά είναι καλύτερο. Καλά, υποκειμενικά είναι όλα αλλά τώρα στις γιορτές είχα τη δωρεάν eon και απορούσα με τα χάλια της. Πολύ λίγες σειρές και ταινίες και πολύ παλιές. Κακές, φθηνές παραγωγές. Τα καλύτερα στην eon, είναι περιεχόμενο από την ερτφλιξ που είχα δεί.Δεν έχω ιδέα από κοσμοτε αλλά αν κυμαίνεται στα χάλια της νόβα, υποθέτω. Καλά και το Vodafone δεν έχει κανα τεράστιο κατάλογο. Κανένα ελληνικό. Ο συνδυασμός με HBO, Disney & ant1 plus είναι που το κάνει πιο δελεαστικο από τα άλλα.
Φιλε το vodafone tv ειναι η καλυτερη συνδρομητικη υπηρεσια στον κοσμο, οπως λεει και ο συναδελφος σου😄😄

Για την EON έχεις δίκιο. Από σειρές δεν έχει κάτι και τις αφαιρεί πολύ γρήγορα κιόλας αυτές τις ελάχιστες που βάζει.
Για τη Cosmote ότι'να ναι λες. Έχει σειρές από Paramount+, AMC+ και BBC.
Και το app τους τις έχει οργανωμένες ωραία, μόνο παρατημένο δεν είναι στις σειρές όπως λες.
Η Vodafone έχει κι αυτή πολύ καλό περιεχόμενο σε σειρές, από max, ΗΒΟ και Disney+.
Όμως η πλατφόρμα της Vodafone φαίνεται παρατημένη στη τύχη της, το Vodafone app είναι ότι πιο χάλια υπάρχει.
Μόνη ελπίδα να έρθει το max και να το δίνει σαν το Disney+, οπότε να βλέπουμε HBO με το app του max.
Όσον αφορά τη τιμή της Vodafone TV είσαι και σε αυτό άδικος. Γιατί η υψηλή τιμή του Cosmote είναι με τα αθλητικά μέσα.
Σωστό μέτρο σύγκρισης τιμής είναι αυτό.
Vodafone TV Plus με σειρές από max, ΗΒΟ και Disney+, παιδικα και live tv = 13 ευρώ
Cosmote TV Cinema με σειρές από Paramount+, AMC+ και BBC, παιδικα και live tv = 12 ευρώ
Δεν βλέπω κάπου λοιπόν κάποια χαμηλότερη τιμή στη Vodafone.

Last edited:
Διαβασα πριν οτι η ΕΟΝ εχει μονο στερεοφωνικο ηχο, οντος ισχυει αυτο?
Ειμαι στη φαση να επιλεξω αναμεσα σε cosmote or EON...

EON ....Έλυσαν και ένα τεχνικό θέμα επιτέλους με box ,εικόνα άψογη ,δεν κολλάει ποτέ.Και μεγάλη διαφορά στην τιμή με cosmote tv...και cosmote tv ok ,αλλά πανάκριβη χωρίς λόγο...

• Like
Reactions: tot2day
εβαλα κοσμο τελικα αλλα η η εον ειναι πιο φτηνη...
Cosmote Triple play VDSL 100 + Full TV εχει 55,9 vs Nova 50
Cosmote Full TV σκέτο έχει 31 vs Nova 28, και υπάρχει και Cosmote Sports με 28

Μικρή διαφορά και για το internet για μένα καλύτερα Cosmote

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αθλητικά λόγω συμμαχίας είναι ίδιες ΟΤΕ και νόβα. Όσο αναφορά ταινίες 1)Nova 2) Vodafone tv 3) cosmote tv. Με υποσημείωση περιμένουμε που θα πουληθεί η Warner bros σε Netflix ή paramount. Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω αν γνωρίζει κάποιος, αν καταλήξει η warner bros στην paramount σημαίνει ότι όσοι έχουμε ΟΤΕ θα βλέπουμε και τις ταινίες της;

Αθλητικά λόγω συμμαχίας είναι ίδιες ΟΤΕ και νόβα. Όσο αναφορά ταινίες 1)Nova 2) Vodafone tv 3) cosmote tv. Με υποσημείωση περιμένουμε που θα πουληθεί η Warner bros σε Netflix ή paramount. Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω αν γνωρίζει κάποιος, αν καταλήξει η warner bros στην paramount σημαίνει ότι όσοι έχουμε ΟΤΕ θα βλέπουμε και τις ταινίες της;
Αν καταλήξει στη Paramount θα κάνει το Paramount+ παγκόσμια streaming υπηρεσία, θα κλείσει το SkyShowtime και θα ενωθεί με το HBO Max.
Δεν πρόκεται να μείνει το περιεχόμενο της Paramount που έχει η Cosmote στη Cosmote TV, θα φύγει όλο όταν λήξει το υπάρχον συμβόλαιο.
Το καλό αυτής της κατάληξης αυτής είναι ότι θα μείνει το HBO Max στην ίδια τιμή και θα μπει μέσα και το περιεχόμενο της Paramount.
Δεν θα του αυξήσουν τη τιμή, θα μείνει σε ανάλογες τιμές με το Disney+, που επίσης έχει περιεχόμενο από 2 studios (Disney και 20th Century).
To μόνο σίγουρο είναι ένα, ότι έχει μέσα η Cosmote από Paramount θα φύγει και θα πάει στο HBO Max.
Αν καταλήξει στο Netflix, το Netflix θα κρατήσει το HBO Max ξεχωριστό για 1-2 χρόνια και μετά θα το κλείσει και θα μπει όλο το περιεχόμενο μέσα στο Netflix.
Αυτό θα συνοδευτεί με αύξηση της τιμής του Netflix, θα φτάσει κανένα 25αρι το μήνα.
Όποιος πιστεύει ότι θα μπει το περιεχόμενο της Warner στο Netflix χωρίς επιπλεόν χρέωση μακροπρόθεσμα απλά ονειροβατεί και λογαριάζει χωρίς τους μετόχους του Netflix.