Με τρώει ο pwpos μου και δεν ησυχάζω. Να θέσω, λοιπόν, ξανά την ερώτηση:
Έχω δημιουργήσει ένα βοηθητικό PC, που ξεκίνησε από την ανάγκη να "γεμίσω" ένα μικρό κουτί, το οποίο είχα πάρει για να του βάλω μέσα πολλούς δίσκους αποθηκευτικών αναγκών.
Στην πορεία, βρήκα μεταχειρισμένα:
Μια μητρική Asus P5LD2 με μνήμη RAM 1GB
Έναν επεξεργαστή Pentium D-> 2.8 GHz (mod.820)
Μια κάρτα γραφικών Asus ATI EAX1900XT 512MB
Μια Creative X-Fi Extreme Audio
Κάτι σκληρούς (αυτούς καινούργιους), συν κάτι άλλα περιφεριακά
και νάτο το PCάκι το βοηθητικό, που τείνει να μετεξελιχθεί σε δεύτερο κύριο.
Φοβάμαι, όμως πως αν του ζητήσω να κάνει κάτι τις παραπάνω, θα μου κολώνει.
Βρήκα στη γύρα (καινούργιο) έναν Pentium 4 ->3.4 Ghz (mod.650), κάτω από 80 ευρώ. Επειδή το έξοδο δεν είναι μεγάλο, σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο.
Να διευκρινήσω:
Το PCάκι θα δουλεύει για storage, back-up και αντιγραφή DVDs και ίσως αργότερα να του προσθέσω και κανένα drive HD (HD-DVD ή BD, θα δούμε), για αναπαραγωγή και εγγραφές.
Υ.Γ.:
Να πω ακόμα πως έχω βρει έναν Pentium D ->3.4GHz (mod.945) στα 150 Ευρώ, αλλά τον θεωρώ ακριβό. Τέλος, δεν έχω σκεφτεί αν με κανένα κατοστάρικο υπάρχει κανένας Core Duo ή Core 2 Duo, μικρότερης συχνότητας λειτουργίας, βέβαια, που ίσως έκανε καλύτερα την δουλειά
Γνώμες;
Έχω δημιουργήσει ένα βοηθητικό PC, που ξεκίνησε από την ανάγκη να "γεμίσω" ένα μικρό κουτί, το οποίο είχα πάρει για να του βάλω μέσα πολλούς δίσκους αποθηκευτικών αναγκών.
Στην πορεία, βρήκα μεταχειρισμένα:
Μια μητρική Asus P5LD2 με μνήμη RAM 1GB
Έναν επεξεργαστή Pentium D-> 2.8 GHz (mod.820)
Μια κάρτα γραφικών Asus ATI EAX1900XT 512MB
Μια Creative X-Fi Extreme Audio
Κάτι σκληρούς (αυτούς καινούργιους), συν κάτι άλλα περιφεριακά
και νάτο το PCάκι το βοηθητικό, που τείνει να μετεξελιχθεί σε δεύτερο κύριο.
Φοβάμαι, όμως πως αν του ζητήσω να κάνει κάτι τις παραπάνω, θα μου κολώνει.
Βρήκα στη γύρα (καινούργιο) έναν Pentium 4 ->3.4 Ghz (mod.650), κάτω από 80 ευρώ. Επειδή το έξοδο δεν είναι μεγάλο, σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο.
Να διευκρινήσω:
Το PCάκι θα δουλεύει για storage, back-up και αντιγραφή DVDs και ίσως αργότερα να του προσθέσω και κανένα drive HD (HD-DVD ή BD, θα δούμε), για αναπαραγωγή και εγγραφές.
Υ.Γ.:
Να πω ακόμα πως έχω βρει έναν Pentium D ->3.4GHz (mod.945) στα 150 Ευρώ, αλλά τον θεωρώ ακριβό. Τέλος, δεν έχω σκεφτεί αν με κανένα κατοστάρικο υπάρχει κανένας Core Duo ή Core 2 Duo, μικρότερης συχνότητας λειτουργίας, βέβαια, που ίσως έκανε καλύτερα την δουλειά
Γνώμες;
Last edited: