προφανώς δεν έχεις οδηγήσει αρκετά τότε...
μετά από 7 χρόνια σε υπηρεσιακά τύπου terrano και με συνεχή οδήγηση επί 8ωρο σε απίστευτες συνθήκες, καταδιώξεις κλπ, θεωρώ τα SUV το μέλλον των αυτοκινήτων. Γι'αυτό ο κόσμος τα αγοράζει.
1. Είναι ξεκούραστα στην οδήγηση. Μπορείς να οδηγείς για ώρες...
2. Τα περί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ κατανάλωσης καυσίμου είναι μύθος. Το diesel terrano 2.7 "έκαιγε" μετά από περίπου 1.000.000 χλμ εντός πόλης και υπό συνθήκες τρέλας 10-11 λίτρα στα εκατό χλμ. Το 2λιτρο βενζίνης Χ3 καίει 11 λίτρα εκτός και περίπου 13 εντός, όταν το 1.6 FSI νέο passat που είχα ήταν στα 10-11 λίτρα.
3. Περί ταχύτητας: με το Χ3 είμαι μόνιμα στα 140-160 χλμ. Με συνήθη ταχύτητα τα 150. Ούτε θόρυβος, ούτε τραντάγματα, ούτε πλαγιολισθήσεις ούτε λοιπά παραμύθια... Σταθερότατο, αξιοπιστότατο και οδηγικά αλάνθαστο. Γι'αυτό και το χρυσο-πληρώνεις βέβαια...
4. Καλύτερη θέση οδήγησης, καλύτερη ορατότητα για τον οδηγό και φυσικά καλύτερη ασφάλεια. Γι'αυτό τα προτιμούν πλέον οι γυναίκες (ευκολότερη οδήγηση) και οι έχοντες τέκνα οικογενειάρχες σαν και του λόγου μου...
5. Σχετικά δε με την ασφάλεια, ξέρω ότι για όσο διάστημα ήμουν στην υπηρεσία δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο από ατύχημα με terrano. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για τα τύπου ΙΧ...